Įkraunama...
Įkraunama...

Visa vestuvinė floristika

Mano vestuves buvo siemet birzelio 1 d. Geles vyravo tik bijunai - viskas buvo puiku! Puoksteje buvo bijunai uzsienietiski, o dekore is bobuciu pirkti, issilaike puikiausiai ir tie, ir tie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 11 28, 00:16)
Mano vestuves buvo siemet birzelio 1 d. Geles vyravo tik bijunai - viskas buvo puiku! Puoksteje buvo bijunai uzsienietiski, o dekore is bobuciu pirkti, issilaike puikiausiai ir tie, ir tie smile.gif

Whu... net lengviau pasidare, nes jau visi baigia suvalgyti, kad bijunai tikrai neissilaikys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sijuri @ 2013 11 28, 18:07)
Whu... net lengviau pasidare, nes jau visi baigia suvalgyti, kad bijunai tikrai neissilaikys  doh.gif

Tikrai issilaikys wink.gif Zinoma, puokstei nerizikuociau bobuciu bijunus det, o mano uzsienietiski (chemiskai apdoroti) laike man rodos net 5 dienas!
Atsakyti
Sveikos, jeigu Klaipėdoe reikėtų vestuvinės puokštės ar kitokios vestuvinės floristikos, o gal ne ir ne vestuvinės tai tikrai rekomenduoju Mažoji smilga. Šeimininkė pati daug kuom rūpinasi, labai maloni ir išmananti savo darbą.
http://www.mazojismilga.lt/
Mums papuošė vestuvėms stalus, saldų stalą ir lauke staliukus. Skoningai, ne per brangiai ir taip kaip norėjom, neperkraunant smile.gif Svarbiausia, kadangi buvo apvalūs stalai, tai veidų neužstojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(s@ld@iniuke @ 2013 10 27, 12:03)
Sveikos mergaites 4u.gif Planuojame levandines vestuves, kadangi vyraus lengvas vintazas, tai kazkaip is karto ir pagalvojau apie levandas blush2.gif pati svente vyks 2014 - 08 - 08. Gal kas zino kur Lietuvoje gauti levandu?Pati svente vyks Klaipedoje ax.gif

mačiau laidą apie moterėlę, kuri ėmėsi netradicinio verslo ir įkūrė levandų ūkį smile.gif

http://www.lavender-village.com/
Atsakyti
QUOTE(geltonapiene @ 2014 01 06, 21:16)
Sveikos, jeigu Klaipėdoe reikėtų vestuvinės puokštės ar kitokios vestuvinės floristikos, o gal ne ir ne vestuvinės tai tikrai rekomenduoju Mažoji smilga. Šeimininkė pati daug kuom rūpinasi, labai maloni ir išmananti savo darbą.
http://www.mazojismilga.lt/
Mums papuošė vestuvėms stalus, saldų stalą ir lauke staliukus. Skoningai, ne per brangiai ir taip kaip norėjom, neperkraunant smile.gif Svarbiausia, kadangi buvo apvalūs stalai, tai veidų neužstojo smile.gif

bandysiu pasiziureti. o jie uz Klaipedos ribu vaziuoja, gal zinote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JogileRut @ 2014 01 10, 11:12)
bandysiu pasiziureti. o jie uz Klaipedos ribu vaziuoja, gal zinote? 4u.gif

Vaziuoja, nes mūsų sodyba irgi buvo už klaipdos apie 20 km.
Atsakyti
Savo vestuvems daug ka dareme patys
Buvau tvirtai nuprendus, kad ir puokstes stalui darysiu pati, ne tiek kiek labai norejau buti floriste bet kiek norejau kuo prasmatniau, bet nelabai brangiai

Darant paciai liepos men 1 rozes ziedas kainuoja 1-2lt, normaliai puokstei reikia apie 15 ziedu, plius zaluma.
Rozes dera su austoma, (cia galima pataupyti ant roziu, imaisyti austomu) taigi, jei darai pats savikaina iseina apie 25lt, salone min. 70 lt + nuoma vazu
Man puostes dare floriste is Sveksnos, kadangi pasiule labai gera kaina tarp savikainos ir salono kainu
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 10 rugsėjo 2014 - 23:50
Senai pamiršta tema smile.gif
Kokias gėles renkatės spalio vestuvėms?
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2016 03 07, 22:31)
Senai pamiršta tema smile.gif
Kokias gėles renkatės spalio vestuvėms?

mano buvo spalį ir labai norėjau vien tik iš jurginų wub.gif o čia kaip tyčia pirmieji šalčiai ir jurginams xana blink.gif bet per vargus pavyko išmaišius visą vilnių rasti 10vnt paskutinių. Pamaišius su rožėm,eustomom puikiai gavosi ax.gif
Atsakyti
Klausimėlis toms,kurio pačio puošėte savo šventės vietą.Kaip susiderinot laiką?Kada pamerkėte gėles?Kada pirkote? Iš vakaro turbūt nelabai išeina.Ar suspėjote,ar nebuvo panikos?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukliukas @ 2016 04 02, 09:20)
Klausimėlis toms,kurio pačio puošėte savo šventės vietą.Kaip susiderinot laiką?Kada pamerkėte gėles?Kada pirkote? Iš vakaro turbūt nelabai išeina.Ar suspėjote,ar nebuvo panikos?smile.gif

Aš puošiau pati. Nieko gero. Prieš tai vakare restorane vyko šventė, tad leido pradėt puošti gana vėlai, reikėjo lb skubėt, puošėm iki 1 val.nakties, nusikaliau, o kt dieną reikėjo anksti ryte keltis, jaučiausi pavargus, neišsimiegojus.
Jau nekalbu apie tai, kad daug laiko turėjau skirt gėlių paieškai.
Neverta taip save varginti. Manau, jei randame pinigėlių suknelei, fotografui, tai galime rast pinigėlių ir žmogui, kuris visa tai padarys.
Žodžiu, geriau samdytis pagalbą 4u.gif
Atsakyti