Įkraunama...
Įkraunama...

Visa vestuvinė floristika

QUOTE(egleee18 @ 2013 07 03, 17:21)
Aha, jau issirinkus ir uzsisakius, tik smulkmenas dar suderinti reikes rolleyes.gif

vilniuje? kokiam geliu salone? smile.gif
Atsakyti
is suvalkijos as, tai ir gelytes ten pat uzsisakiau mirksiukas.gif
Atsakyti
hortenzijos brangios ir lepios geles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egleee18 @ 2013 07 08, 19:05)
As esu macius tokiu kiemuose, bet melynu tai nemaciau, tik baltas g.gif bet jei Jus zinot kur yra ir melynu, tai Jums pasiseke, nes mano drauge uzsisake pas floriste, tai dar nemazai ir mokejo, bijau pameluot del tikslios kainos ax.gif

Jų būna ir mėlynų, ir rožinių, ir baltų, ir žalsvų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 07 09, 10:55)
Jų būna ir mėlynų, ir rožinių, ir baltų, ir žalsvų smile.gif

Aš irgi atsimenu kad visokių spalvų buvo....kaip krūmai man jie tai nepatinka, bet jei į puokštę tai labai grazu bigsmile.gif
Atsakyti

o aš labai labai norėčiau ramunėlių, paprasčiausių gražių lauko ramunėlių, ar tokių kur nors įmanoma gauti? Na taip, suprantu, kad galiu bėgt į pievą ir prisiskinti, bet jau po poros valandų žiedlapius numėtys..nežinau, kaip tokią svajonę įgyvendinti
Atsakyti
O kada vestuvės? smile.gif

QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 08 09, 17:15)
o aš labai labai norėčiau ramunėlių, paprasčiausių gražių lauko ramunėlių, ar tokių kur nors įmanoma gauti? Na taip, suprantu, kad galiu bėgt į pievą ir prisiskinti, bet jau po poros valandų žiedlapius numėtys..nežinau, kaip tokią svajonę įgyvendinti

Atsakyti
Ar spalio gale būna saulėgrąžų? Apskritai, kokių gėlių metas būna spalio mėnesį?
Atsakyti
QUOTE(A.S.T.A. @ 2013 08 11, 17:04)
O kada vestuvės? smile.gif

rugpjūčio pirmoje pusėje
Atsakyti
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 08 12, 01:49)
rugpjūčio pirmoje pusėje

Yra keletas alternatyvų:
1. rinktis gėles panašiausias į ramunes, pvz. mini aster(pagooglinkite), chrizantemas(na jas nelabai kas mėgsta vestuvėms, bet jų yra įvairių rūšių ir tikrai gražių(na nepanašių į kapinines:))
2. reikia pabandyti lauko ramunes sudėti į floristinį mikrofoną, aišku prarandam puokštės lengvumo įspūdį, tačiau, kotukai bus visada drėgmėje, gal tuomet jie išsilaikytų, tačiau tokį eksperimentą pasidaryčiau anksčiau, kad būčiau tikra jog gėlės "atlaikys" šventę.
3. pasidarom kokias 3 vienodas puokštes iš lauko ramunių. Kol einame į bažnyčia su viena, kitos ramiai sau "tupi" pamerktoos mašinos bagažinėje, jei nuvyto pirmoji, imam antrąją, jei nuvyto antroji - juk dar turime trečią.. tikrai užteks smile.gif))

Kažkuris variantas juk turi tikti smile.gif)))
Papildyta:
QUOTE(martele1022 @ 2013 08 11, 22:54)
Ar spalio gale būna saulėgrąžų? Apskritai, kokių gėlių metas būna spalio mėnesį?

Anksčiau šioje temoje skelbta info:

Keletas dažniau naudojamu rugsėjo-spalio mėn: frezija, gerbera, saulėgrąža, astromerija, gvazdikai, anturis, kardelis, hortenzija, jurginai, chrizantemos, vėlyvis, šilokai, astros, guboja ir rožės.

O šiaip galimi ir kiti variantai, reikia žiūrėti pagal tai kokių spalvų, formų norite. Jei liepos mėnesį iš Olandijos tulpes atsivežėm, tai spalį gal ir pakalnučių galima gauti biggrin.gif:D reikia konkrečiai su tiekėjais iš anksto derintis.

Atsakyti
QUOTE(A.S.T.A. @ 2013 08 12, 18:33)
Yra keletas alternatyvų:
1. rinktis gėles panašiausias į ramunes, pvz. mini aster(pagooglinkite), chrizantemas(na jas nelabai kas mėgsta vestuvėms, bet jų yra įvairių rūšių ir tikrai gražių(na nepanašių į kapinines:))
2. reikia pabandyti lauko ramunes sudėti į floristinį mikrofoną, aišku prarandam puokštės lengvumo įspūdį, tačiau, kotukai bus visada drėgmėje, gal tuomet jie išsilaikytų, tačiau tokį eksperimentą pasidaryčiau anksčiau, kad būčiau tikra jog gėlės "atlaikys" šventę.
3. pasidarom kokias 3 vienodas puokštes iš lauko ramunių. Kol einame į bažnyčia su viena, kitos ramiai sau "tupi" pamerktoos mašinos bagažinėje, jei nuvyto pirmoji, imam antrąją, jei nuvyto antroji - juk dar turime trečią.. tikrai užteks smile.gif))

Kažkuris variantas juk turi tikti smile.gif)))

Kokia šauni mintis! nė nepagalvojau apie kelias puokšteles
Atsakyti
na va pasirodau, savo vestuvine floristika bigsmile.gif
pasirinkom gerberas , kaip pagrindines gelytes, nes tiko pagal spalva wub.gif
user posted image
stalo puokstes
user posted image
pabroliu gelytes
user posted image
pamergiu puokstes
user posted image
mano wub.gif