Įkraunama...
Įkraunama...

Visa vestuvinė floristika

QUOTE(Angeliocikas @ 2011 12 06, 12:47)
ELIJA  žydrės čia  mirksiukas.gif g.gif  žydi balandį-gegužę  4u.gif

Ačiū, mergyt 4u.gif Gaila, kad žydėjimo metas labai ankstyvas, man reikia liepos mėnesiui. Niekaip neissirenku gėlės, kuri būtų mėlyna ir žydėtų liepą. Apie augalus aš nei bum bum... ax.gif
Atsakyti
Nebent bandyti sodintis ir vėlinti laiką? g.gif Man irgi aktualu mėlyna liepai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliocikas @ 2011 12 06, 15:21)
Nebent bandyti sodintis ir vėlinti laiką? g.gif  Man irgi aktualu mėlyna liepai biggrin.gif

Sakydama, kad nieko nenutuokiu apie augalus turėjau omenyje, kad visiškai nieko nenutuokiu, ką jau kalbėti apie vėlinimą biggrin.gif
O ką Jūs planuojate rinktis mėlyno? gal kokią viziją turite? jei jau nerasiu jokiu gražių žydinčių augalų mėlynos spalvos, tada teks rinktis kažką balto, ir dėti mėlyną akcentą, kokį kaspinėlį, ar kokią plunksną ax.gif
Atsakyti
Angeliocikas,2011 12 05, 11:06
Čia kreminės rožės? Tik man to melsvumo reiktų labiau "royal blue" spalvos. Ar visi floristai tų skeletinių lapų turi? g.gif

Pagrindines spalvas tai dažniausiai visi turi, bet jei derinsit prie retesnio atspalvio elementų, tai gali ir neturėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DovileGajauskiene: 07 gruodžio 2011 - 00:40
QUOTE(ELlJA @ 2011 12 06, 16:58)
Sakydama, kad nieko nenutuokiu apie augalus turėjau omenyje, kad visiškai nieko nenutuokiu, ką jau kalbėti apie vėlinimą  biggrin.gif
O ką Jūs planuojate rinktis mėlyno? gal kokią viziją turite? jei jau nerasiu jokiu gražių žydinčių augalų mėlynos spalvos, tada teks rinktis kažką balto, ir dėti mėlyną akcentą, kokį kaspinėlį, ar kokią plunksną  ax.gif

Aš norėčiau rugiagėlių ir rožių arba rugių blush2.gif dar rožės su žydrėm labai gražu. Nežinau nieko mėlyno doh.gif iš esmės taip ir gausis manau, kad reikės imti kažkokias gėles ir akcentą tik mėlyną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliocikas @ 2011 12 07, 09:32)
Aš norėčiau rugiagėlių ir rožių arba rugių  blush2.gif  dar rožės su žydrėm labai gražu. Nežinau nieko mėlyno doh.gif  iš esmės taip ir gausis manau, kad reikės imti kažkokias gėles ir akcentą tik mėlyną ax.gif

Rugiagėlės ir man labai gražu, bet kažin kaip jos išsilaikys visą dieną g.gif juk laukinės gėlės nelabai laikosi... nebent yra pirkti kažkokių dekoratyvių, nors niekur nemačiau...
Aš tada turbūt imsiu kažkokias baltas gėles ir akcentą dėsiu povo plunksną...nes vyriškos butonjetės bus su povo plunksna. Na, gal ne visai mėlyna, bet turėtų gerai "atmušt" tą baltą spalvą.
Atsakyti
user posted image
wub.gif Tik tų baltų burbuliukų nereikia.
user posted image
Atsakyti
[quote=ELlJA,2011 12 07, 11:04]
Rugiagėlės ir man labai gražu, bet kažin kaip jos išsilaikys visą dieną g.gif juk laukinės gėlės nelabai laikosi... nebent yra pirkti kažkokių dekoratyvių, nors niekur nemačiau...
Aš tada turbūt imsiu kažkokias baltas gėles ir akcentą dėsiu povo plunksną...nes vyriškos butonjetės bus su povo plunksna. Na, gal ne visai mėlyna, bet turėtų gerai "atmušt" tą baltą spalvą.

Rugegėlės kiek žinau jau po pirmo pusdienio praranda fotogeniškumą, o dėl būtent povo plunksnos tai nuo senų laikų manoma, kad jos neša nelaimes doh.gif , nors kartais galima jas pamatyti kaip interjero dekorą. Taip pat kaip ir dėl juodos spalvos nuotakos suknelėje manoma kadvestuvių dieną nuotaka negali turėti su savim juodos spalvos, nes santuoka bus nelaiminga, bet šiandien tikrai nemažai nuotakų eina per pilva persiriše juodu kaspinu, suknele dekoruotą juodais karoliukais ir t.t.
Bet kiekvienas turi savo nuomonę apie visus prietarus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DovileGajauskiene @ 2011 12 09, 11:03)
Rugegėlės kiek žinau jau po pirmo pusdienio praranda fotogeniškumą, o dėl būtent povo plunksnos tai nuo senų laikų manoma, kad jos neša nelaimes  doh.gif , nors kartais galima jas pamatyti kaip interjero dekorą. Taip pat kaip ir dėl juodos spalvos nuotakos suknelėje manoma kadvestuvių dieną nuotaka negali turėti su savim juodos spalvos, nes santuoka bus nelaiminga, bet šiandien tikrai nemažai nuotakų eina per pilva persiriše juodu kaspinu, suknele dekoruotą juodais karoliukais ir t.t.
Bet kiekvienas turi savo nuomonę apie visus prietarus  mirksiukas.gif

Aga girdėjus aš apie tuos prietarus, bet kadangi neesu prietaringa, tai leisiu sau tiesiog pasidžiaugti gražia puokšte. Nes mano nuomone, jei būsi nelaimingas, tai ir be povo plunksnos toks gali būti. 4u.gif mirksiukas.gif Kaip Jūs ir sakot - kiekvieno pasirinkimas ax.gif
Angeliocikas, Jūsų abi puokštės, kiek matau iš dirbtinių gėlių, plius tokios didokos ax.gif Tai man nelabai blush2.gif 4u.gif Bet be abejo, čia tik mano nuomonė, prašau neįsižeisti 4u.gif
P.s. mano geriausia drauge neseniai ištekėjo, ir buvo jos puokštė iš rugių, medvilnės žiedų. O pamergių iš rugių ir tokių smulkių džiovintų gėlyčių. Buvo labai super ne tiek vaizdiškai bet ir praktiškai, nes nebijojo nei viena kad kas nuvys, nulūš ir t.t. galėjai turbūt net sėdėt ant tos puokštės lotuliukas.gif Vat ir aš kažko panašaus norėčiau, tik ne iš rugių. Na čia dar apmąstymų laikas...
Atsakyti
Čia keletas idėjų su povo plunksnom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DovileGajauskiene: 12 gruodžio 2011 - 12:14
Elija gal turi tos puokštės nuotrauką? Įdomu labai blush2.gif

Dovile puokštės su povų plunksnomis tikrai įspūdingos, bet neimčiau jų vien dėl prietarų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliocikas @ 2011 12 13, 12:48)
Elija gal turi tos puokštės nuotrauką? Įdomu labai blush2.gif

Dovile puokštės su povų plunksnomis tikrai įspūdingos, bet neimčiau jų vien dėl prietarų schmoll.gif

Šiuo metu darbiniame kompe neturiu, bet kai grįšiu namo vakare įkelsiu būtinai 4u.gif
Šiaip maniškis irgi labai užprieštaravo dėl tų povo plunksnų, tai teks turbūt jo klausyt, nenoriu, kad paskui kaltinų, jei kas nenusiseks šeimyniniam gyvenime biggrin.gif gal kokio kito paukščio plunksnas rinksiuos, net nežinau smile.gif
Atsakyti