QUOTE(DovileGajauskiene @ 2011 12 09, 11:03)
Rugegėlės kiek žinau jau po pirmo pusdienio praranda fotogeniškumą, o dėl būtent povo plunksnos tai nuo senų laikų manoma, kad jos neša nelaimes

, nors kartais galima jas pamatyti kaip interjero dekorą. Taip pat kaip ir dėl juodos spalvos nuotakos suknelėje manoma kadvestuvių dieną nuotaka negali turėti su savim juodos spalvos, nes santuoka bus nelaiminga, bet šiandien tikrai nemažai nuotakų eina per pilva persiriše juodu kaspinu, suknele dekoruotą juodais karoliukais ir t.t.
Bet kiekvienas turi savo nuomonę apie visus prietarus
Aga girdėjus aš apie tuos prietarus, bet kadangi neesu prietaringa, tai leisiu sau tiesiog pasidžiaugti gražia puokšte. Nes mano nuomone, jei būsi nelaimingas, tai ir be povo plunksnos toks gali būti.

Kaip Jūs ir sakot - kiekvieno pasirinkimas
Angeliocikas, Jūsų abi puokštės, kiek matau iš dirbtinių gėlių, plius tokios didokos

Tai man nelabai

Bet be abejo, čia tik mano nuomonė, prašau neįsižeisti
P.s. mano geriausia drauge neseniai ištekėjo, ir buvo jos puokštė iš rugių, medvilnės žiedų. O pamergių iš rugių ir tokių smulkių džiovintų gėlyčių. Buvo labai super ne tiek vaizdiškai bet ir praktiškai, nes nebijojo nei viena kad kas nuvys, nulūš ir t.t. galėjai turbūt net sėdėt ant tos puokštės

Vat ir aš kažko panašaus norėčiau, tik ne iš rugių. Na čia dar apmąstymų laikas...
...and my life is an open book...