Įkraunama...
Įkraunama...

Visa vestuvinė floristika

QUOTE(Meletele @ 2011 10 29, 20:46)
mes tuokiames rugpjucio pabaigoj, irgi labai norejau rugiageliu, bet kazkaip pagalvojau, kad gana pavojinga gali buti... liepa, man rodos, jos dar ir nezydi taip intensyviai. reiketu tau su floriste pasikalbet apie tai. pati daba labai noriu gvazdiku, kelias puoksteles pas nuotakas maciau, tai labai labai patiko.

Rugiageles labai prastai laikosi. As pati norejau savo vestuvineje puoksteje, tai floriste nepatare ju deti. Apskritai daug labai puoksciu, kurios daromos ytik nuotraukai, bet visos dienos jos neatlaikytu smile.gif
Mano puokste buvo is gvazdiku ir paukstapieniu. Labai gerai viskas issilaike. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina_vid @ 2011 11 07, 17:16)
Rugiageles labai prastai laikosi. As pati norejau savo vestuvineje puoksteje, tai floriste nepatare ju deti. Apskritai daug labai puoksciu, kurios daromos ytik nuotraukai, bet visos dienos jos neatlaikytu smile.gif
Mano puokste buvo is gvazdiku ir paukstapieniu. Labai gerai viskas issilaike.  smile.gif

oj, man labai idomu ja pamtyti butu. galetum parodyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DovileGajauskiene @ 2011 11 07, 14:28)
Ačiū už klausimus visoms  thumbup.gif

del uogu galvoju gal tokia butu labiau rudeniska nei karoliukai nors dra svarstau matysim ka ir mano floriste pasakys
Atsakyti
QUOTE(mergyte1990 @ 2011 11 07, 19:55)
del uogu galvoju gal tokia butu labiau rudeniska nei karoliukai nors dra svarstau matysim ka ir mano floriste pasakys

uogos tikrai atitiktų pagal sezoną mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mielosios smile.gif musu vestuves bus liepos 21 diena, pradejau ziurineti gelytes kokiu noreciau. Pamergiu sukniukes bus raudonos tai nusprendeme kad spalvos vyraus raudona ir balta. Labai noriu sau raudonos puokstes, gal su kazkokiom baltom smulkiom gelytem o pamergem baltu geliu puokstes smile.gif Kokios gelytes vyrauja liepos menesi ir zinoma kokios gerai laikosi, nes tos pacios geles ir ant stalu eis kaip papuosimas smile.gif dekuo uz atsakyma ax.gif 4u.gif wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte822 @ 2011 11 15, 20:01)
Labas mielosios smile.gif musu vestuves bus liepos 21 diena, pradejau ziurineti gelytes kokiu noreciau.

mano vestuvės taip pat liepos 21 d. drinks_cheers.gif įdomu, ar galima tokiu metu gauti anemonų? Arba viedrynų? ax.gif
Atsakyti
nors pati jau pabuvau nuotaka, bet gal kazkuriai busimajai si puoskte taip pat pasirodys labai grazi 4u.gif rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 11 15, 20:06)
mano vestuvės taip pat liepos 21 d.  drinks_cheers.gif  įdomu, ar galima tokiu metu gauti anemonų? Arba viedrynų?  ax.gif

oj tikrai nezinau, isvis pirma karta girdziu tokias gelytes smile.gif bet paziurejau intike tai kokios grazios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(~Linine~ @ 2011 11 16, 16:09)
nors pati jau pabuvau nuotaka, bet gal kazkuriai busimajai si puoskte taip pat pasirodys labai grazi  4u.gif  rolleyes.gif
user posted image

labai labai grazi smile.gif kazin kaip issilaikys visa diena, nes vasara buna karsta smile.gif g.gif
Atsakyti
Laba diena,

apie geles nelabai ismanau,tik kuri grazi ir kuri ne biggrin.gif Kokios geles dominuoja rugsejo pradzioje? Na zinau kardeliai, bet ju savo vestuviniai puokstei nenoriu, man labiau jos mokykla primena. kokios dar be kardeliu?
Atsakyti
Maniškė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2011 11 22, 20:50)

Graži thumbup.gif

DovileG o jei pamergėms daryti tik iš Gubojų? Ar jos gerai laikytųsi liepą?
user posted image

Kokia puokštė, kurios akcentas būtų mėlyna tiktų?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angeliocikas: 23 lapkričio 2011 - 11:17

Labai grazi 4u.gif smile.gif

QUOTE(secret_lover_ @ 2011 11 22, 21:50)
Maniškė  wub.gif

Atsakyti