Sveikutes,
Buvom biski isvyke, tai grizus puoliau skaityti kokios cia naujienos pas jus
Ziurkyte, tikiuosi taip ir neatejo tos nelemtosios. Pasiskambink ryt gydei ir paklausk ka daryti. Zinoma geriausia siuo atveju butu HCG. Zinok sutinku su merginom del dufo. Ypac iki 12 savaites yra labai svarbu, kad visi hormonai butu ciki.
Zinai, man po IUI gyde skyre po 2 tabl. dufo, ir kai pasidariau HCG kartu su progesteronu, tai progesteronas vis tiek buvo labai zemas. Tada gavau stipresniu vaistuku.
Viltele, kokyte, pirstai sukryziuoti

Visos kurios nelaukia mmm, tegu jos ir neateina
QUOTE(<Orchiduke> @ 2011 11 01, 23:20)
joooo.... paskaiciau 1-ma puslapi.... dabar nebezinau ir ka galvot, ir ka sakyt....
Nevaisingumas.... Bet as jau turiu 2 vaikucius

Ir pernai buvau pastojus, tik buvo nesivystantis
O rudai teplioja pries mmm tik keletas menesiu
Zodziu, gerai, kad ryt lekiu kaip tik pas gydytoja, bus klausimu milijonas jai
Orchiduke, as biski zinau tavo situacija

Pati turejau nesivystanti birzelio men., tad biski skaitinejau jusu temuke
Is tiesu, geriau ryt issiklausinek savo gydes, ji geriausiai tau viska isaiskins.
Del tepliojimu, tai gali but susije su stimuliacijom, vis tik ne toks jau nekaltas tas reikaliukas. Juk tau teplioja tik kelis ciklus, o serganciom endo tepliojimai tesiasi metu metus...Zinoma, tikslingiausiai diagnoze galima suzinoti tik LP budu. Kazkaip abejoju ar ja tau siulys, nes endo cistu neturi, tepliojimai tik kelis ciklus. Jei ji pas tave tik ant gimdos kaklelio, tai pastojimui neturetu trukdyti. Juolab, kad buvai pastojusi, bet, deja, kaip ir man nesivyste

O ta zidinuka, greiciausiai tik pridegins ir viskas. Labai tikekimes, kad tik tuo viskas ir uzsibaigtu, bei neplistu ta bjaurybe.
Orchduke, vis tik nepavyko si stimuliacija

Gaila, laikiau uz tave kumstukus

Parasyk kaip sekesi pas gydytoja.