QUOTE(Pilkos akys @ 2011 10 31, 00:09)
Pasisvečiavom pas draugus šįvakar, vynelio išgėrėm, prašviesėjo pasaulis. Dabar tik nežinau, ką daryti, prašyti kad sumažintų darbą iki pusės etato ar ne (čia būtų iki kol naują susirasiu)? Kai išiandien psichas buvo, tai tikra buvau, dabar atrodo, ko čia psichuoti, dirbti reikia sau ramiai, ir viskas. Bėda, kad nemanau, jog bosas sau tai gali leisti (trūksta darbuotojų), o kaip jo požiūrį pakeis toks paprašymas, neaišku... o dar kolegos visi sužinos ir karksės kurį laiką... Bet šiaip man labai reiktų pamažinti darbo, manau, ir endo nurimtų, ir naujo darbo ramiau galėčiau ieškotis, ir pas gydytojus normaliai nueiti, mokymuose dalyvauti...
o tai kiek tu valandu dirbi?

as ir stengiuos dirbti maziau, gal ne tiek kiek maziau, bet intensyviau, kad nereiktu pasilikti po darbo valandu.

pirmiau dar ir darbo problemas i namus parsivesdavau, o dabar namuose su vyru nusprendem, kad kiek imanoma kalbeti maziau apie darba, neaptarineti ir pan.

mes dirbam kartu todel ir namie visada apie darba kalbos daug budavo, o dabar tiesiog stengiames atsipalaiduoti po darbo. kadangi raso, kad stresas ir nervai padeda endo veseti, tai stengiames jo kiek imanoma isvengti.
pries kalbant su darbdaviu apsavrstyk, kokie gali buti minusai, kai jis suzinos ir kaip gali visakas pasikeisti. (as darbe niekam nesakiau, kas man yra ir niekas apie tai nekalba, gal itaria, bet nekalba. dirbu moteru kolektyve, kuriame pletkai ir apkalbos neisvengiami, man to nereikia

) Nelabai manau, kad darbdavys leis tau maziau dirbti, vien delto kad galetum susirasti nauja darba. jie dazniausiai ziuri tik i savo puse , o dar sakei, kad truksta darbuotoju

. tiesiog labai gerai pamastyk kaip motyvuosi savo sprendima mazinti darbo valandas iki minimumo. bet labai gerai, kad jau stengiesi kazka daryti ir galvoji kaip sau padeti . o jei darbdavys supratingas, tikrai atsilieps i tavo pagalbos sauksma. sekmes pokalbyje

. tikiu, kad tau pasiseks su juo susitarti