Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš Babuški Agafji

QUOTE(Mintee @ 2011 12 08, 12:42)
Jeigu cia tas, kur turejau, tai jis tirstas. Atidaviau draugei, nes man toniko reikejo, o cia toks alia pienelis... Kazkuriam temos puslapy yra rusiskas puslapis idetas su produktu aprasymais ir komentarais, ten pasiskaitykit  4u.gif

O tai butu labai gerai jei tirstesnis:) Rusiskai nesuprantu doh.gif
Deduosi i krepseli ka uzsisakyti is Elevitos, bet gaila nedidelis dar asortimentas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 08 gruodžio 2011 - 13:52
QUOTE(FoxLady @ 2011 12 08, 11:44)
http://elevita.lt/in...d...rt&Itemid=2

Noreciau sio losjono makiazo valymui, tik idomu jis bus pienelio ar toniko konsistencijos? g.gif

Tirštas, tirštas, pienelis smile.gif
Nors pradžioj nusivyliau, nes nepratus prie tirštų, bet valau jau kuris laikas akis (viso veido nebandžiau), tai gan greit atmirko tušą, su kitais ilgiau vargdavau, akių negraužia, nors ir šiaip stengiuos, kad nepatektų, tik paskui dar kartą pravalau terminiu arba prausiuosi - nepatinka riebumo jausmas nuvalius (bet man visi pieneliai šitą jausmą palieka)
Atsakyti
QUOTE(Zai @ 2011 12 08, 15:49)
Tirštas, tirštas, pienelis  smile.gif 
Nors pradžioj nusivyliau, nes nepratus prie tirštų, bet valau jau kuris laikas akis (viso veido nebandžiau), tai gan greit atmirko tušą, su kitais ilgiau vargdavau, akių negraužia, nors ir šiaip stengiuos, kad nepatektų, tik paskui dar kartą pravalau terminiu arba prausiuosi - nepatinka riebumo jausmas nuvalius (bet man visi pieneliai šitą jausmą palieka)

As visada makiazui nuvalyti naudoju pieneli+prausikli, tik tada jauciuosi visiskai svari biggrin.gif Nes kitaip ryte atsikelusi randu tuso likuciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 12 08, 16:40)
As visada makiazui nuvalyti naudoju pieneli+prausikli, tik tada jauciuosi visiskai svari biggrin.gif Nes kitaip ryte atsikelusi randu tuso likuciu unsure.gif

Esu girdėjusi rekomendacijų iš kosmetologių, kad būtinai reikia nusiplauti visas valymo priemones nuo veido (pienelius, tonikus), nežinau, kiek tame tiesos ax.gif
Gavau siuntinuką iš Elevitos (kosminiu greičiu biggrin.gif ) ir šį bei tą išbandžiau:
Baikal putos veidui prausti: puikiai atitirpdė tušą (naudoju žiauriai sunkiai nusivalantį..), bet vis tiek viską baigiau valyti spec. valikliu ir toniku, nes mano riebesnės kaktos neįveikė g.gif bet pritariu dontstop, tikrai netraukia odelės ir lieka malonus jausmas, nereikalaujantis papildomai kremo.
Baikal tonikas sausai ir jautriai odai (beveik visada perku tokį, ne pagal savo odos tipą, nes maniškei skirti man nepatinka dėl išsausinimo): labai patiko, maloniai kvepia, gerai nuvalo makiažo likučius.
Babuškos serumą iki 35 metų: taip pat labai patiko, drėkinimo kol kas atrodo užteko, maloniai kvepia, greitai susigeria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2011 12 09, 10:51)
Gavau siuntinuką iš Elevitos (kosminiu greičiu biggrin.gif ) ir šį bei tą išbandžiau:
Baikal putos veidui prausti: puikiai atitirpdė tušą (naudoju žiauriai sunkiai nusivalantį..), bet vis tiek viską baigiau valyti spec. valikliu ir toniku, nes mano riebesnės kaktos neįveikė g.gif bet pritariu dontstop, tikrai netraukia odelės ir lieka malonus jausmas, nereikalaujantis papildomai kremo.

Sveiki 4u.gif Patinka šis asortimentas, naudoju ir planuoju taip pat užsisakyti iš internetinės parduotuvės. Jei už perki virš 100lt. - pristatymas nemokamas. Ar įėjote į pirmus 20 perkančiųjų ir kokią dovanėlę gavote? ax.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2011 12 09, 13:25)
Ar įėjote į pirmus 20 perkančiųjų ir kokią dovanėlę gavote? ax.gif  ačiū 4u.gif

Na niekur nerašė, kad esu viena iš 20 pirmųjų, bet gavau dovanų Natura Siberica tonizuojančios arbatos dėžutę 4u.gif
Atsakyti
Labai patiko Baikal Herbals prausimosi putos veidui, turbut bus dar ne karta kartojamos drinks_cheers.gif odos netraukia, pacios putos svelnios, bet kuo puikiausiai nuplauna makiaza ir nesvarumus.

Baikal Herbals sampunas ploniems silpniems plaukams taip pat patiko, plaukai purus, pakelti nuo saknu thumbup.gif

QUOTE(goodly @ 2011 12 09, 14:25)
Ar įėjote į pirmus 20 perkančiųjų ir kokią dovanėlę gavote? ax.gif  ačiū 4u.gif

Nezinau ar papuoliau i ta 20-tuka, bet gavau dovanu Natura Siberica dregnu serveteliu, labai skaniai kvepia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 12 gruodžio 2011 - 08:33
Sveiki 4u.gif
Buvau jų parduotuvėje Vilkpedės-6, pirkau priemonių veidui serijos Natura Siberica. Labai patiko 4u.gif
Galbūt kas turite Tonalinį kremą, Natura Siberica, čia jau būtų dekoratyvinės kosmetikos linija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodly: 13 gruodžio 2011 - 16:50
vakar pagaliau babuškos serumą veidui iki 35metų ,pasitepus wub.gif wub.gif wub.gif ,tik ant pakuotės paskaičiau,kad jis tepamas po kremu g.gif ta prasme kaip pagrindas kremui ,bet man jo kaip ir nereikia? g.gif
Atsakyti
nežinau kodėl, bet man ant kiek patiko plaukams viskas iš Babuškos - ant tiek veidui jokio efekto... Ar tepu ar ne - tas pats. Net ir kvapas, ar konsistencija nepatinka rolleyes.gif Pereinu po truputį prie Siberica. Įdomu dar ir Baikal;ą pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
gal kas netyčia esat išbandę šį anticeliulitinį kremą?

kremas

Nusipirkau per klaidą, galvojau, kad bus kaip aliejukas, tačiau konsistencija labai klampi ir limpanti, lygiai tokia pat kaip medaus. Šiandien užklausiau konsultantės, tai sakė, kad jis skirtas naudojimui pirtyje, ant tūbelės etiketės jokio užrašo apie tai, rašo, kad tepti odą ir nenuplauti (jokio informatyvumo), Elevitoj nei žodeliu neužsimenama apie pirtį. Tai kaip yra ištikrųjų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(BeryBliuBliu @ 2011 12 14, 08:27)
vakar pagaliau babuškos serumą veidui iki 35metų ,pasitepus  wub.gif  wub.gif  wub.gif ,tik ant pakuotės paskaičiau,kad jis tepamas po kremu  g.gif ta prasme kaip pagrindas kremui ,bet man jo kaip ir nereikia?  g.gif

Na jei oda nereikalauja, vadinasi nereikia 4u.gif Aš juo irgi tepliojuosi, labai patinka ax.gif
Baikal putas vis tik baigiu prisijaukinti, nuplauna gerai visus nešvarumus, matyt reikėjo įgusti. Tonikas jautriai ir sausai odai tiesiog pasakiškas, nors radusi alkoholį sudėtyje buvau nusivylusi, bet šiaip labai malonus, padrėkina, jau ne kiekvieną vakarą norisi kremu tepti, kai odos netraukia. Tik pakuotė užknisa, nu nebėga jis man žmoniškai, o kai gerai papurtau tai dar ir prisilaistau doh.gif
Atsakyti