Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš Babuški Agafji

QUOTE(erborista @ 2011 12 16, 11:15)
Mūsų valstybinė kalba yra lietuvių ir jokios kitos mes neprivalom mokėti  rolleyes.gif Jei be lietuvių mokate dar tris kalbas - jūs šaunuolė ir nesvarbu, kad nemokat rusų. Aš irgi nemoku ir neketinu mokytis, nebent darbe prireiktų (tuo irgi abejoju, nes specialybė ne tokia)  bigsmile.gif Jei rusai, gyvenantys LT 50 metų man net "Laba diena" pasakyt nemoka, tai vat aš jiem tikrai moku pasakyt "Nipanimaju paruski"  rolleyes.gif (Jei parašiau su klaida, atsiprašau  biggrin.gif ).
O dėl vertimų ant babuškos produktų, tai šiaip eurokose būna padorūs  smile.gif Na bent kol kas neteko rasti supainioto kažkokio  rolleyes.gif

Lietuvių kalbos mes ar rusai gyvenantys Lietuvoj taip pat neprivalo mokėti. Čia jau, taip sakant, pasirinkimo reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 16, 13:39)
Lietuvių kalbos mes ar rusai gyvenantys Lietuvoj taip pat neprivalo mokėti. Čia jau, taip sakant, pasirinkimo reikalas.

Kaip galima turėti pilietybę ir nemokėti valstybinės kalbos? blink.gif
Atsakyti
Mergaitės, šioje temoje aptariame kosmetiką o ne kalbų mokėjimą arba nemokėjimą.
Norint surasti info apie kosmetiką tenka skaityti neitin maloni diskusija.
Atsakyti
QUOTE(Nikolle @ 2011 12 16, 15:58)
Mergaitės, šioje temoje aptariame kosmetiką o ne kalbų mokėjimą arba nemokėjimą.
Norint surasti info apie kosmetiką tenka skaityti neitin maloni diskusija.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū Zhaltvyksle ir erborista už palaikymą, bet tai vienas iš mano kompleksų, kurie verčia pasitempti. Rusų kalbos mokausi jos klausydamasi, beveik viską suprantu (išskyrus įvairius specifinius ar techninius žodžius), bet nekalbu (nes akcentras tragiškas) ir nesuprantu tos kirilicos nė pro kur doh.gif
QUOTE(Terezza @ 2011 12 16, 10:23)
Na, jei rusai gyvenantys Lietuvoj temoka tik rusu kalba (kaip karve - tik mu), tai nereiskia, kad ir mes turim nusileisti iki ju lygio. Kaip kazkada K.Marksas pasake: kiek kalbu moki, tiek kartu esi zmogus  mirksiukas.gif

Puiki frazė 4u.gif Mano tevai iki šiol skaito rusų knygas originalo kalba, rusiškų filmų su vertimu pakęsti negali, aš pati gerai jaučiausi šalyse, kurių valstybines kalbas moku ir supantu, ką man už nugaros kalba. Va mokėčiau rusų, nereikėtų MB tempti už skverno, kad vertėjautų eilinį Babuškos šampūną ar kitą priemonę perkant biggrin.gif

Atsiprašau, už OT, bet jis išsvystė kalbant apie Elevitos asortimento pritaikymą nesuprantantiems rusų kalbos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikrė: 16 gruodžio 2011 - 15:02
Nėra ko kompleot dėl rusų kalbos nemokėjimo, visada jei info etiketėje neužtenka galima paprašyt pardavėjų pagalbos ar kad ir forume daugeliui mokančių tikrai nesunku padėti 4u.gif

Norėjau paklausti, ar niekam nesuerzino/nesukėlė pleiskanų ir pan. BA šampūnai? Nes pvz. Natura Siberica man labai netiko, niežtėjo galvos odą, atsirado pleiskanų. Būčiau dėkinga, jei galėtumėt išsakyti savo nuomonę, bei palyginti NS ir BA.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 12 16, 17:00)
Norėjau paklausti, ar niekam nesuerzino/nesukėlė pleiskanų ir pan. BA šampūnai? Nes pvz. Natura Siberica man labai netiko, niežtėjo galvos odą, atsirado pleiskanų. Būčiau dėkinga, jei galėtumėt išsakyti savo nuomonę, bei palyginti NS ir BA.

Niežti man nuo Babuškos (bandžiau kelis, ir tą naujesnį be SLS) jau antra diena, pleiskanos ilgiau panaudojus išlenda, tai naudoju tik pirmam praplovimui po visokių aliejų
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 10 30, 20:07)
Iš įdomesnių produktų esu išbandžiusi sau ir vaikui 3 gydomuosius tepalus:
user posted image
Kaina apie 7-8lt.
Su žąsų taukais.Labai taupiai naudojasi,konsistencija kaip labai tiršto sustingusio tepalo.Įsigijau naudoti nuo peršalimo,nepaskaičiusi,kad sudėtyje yra garstyčių.Reikia naudoti labai taupiai,nes smarkiai šildantis,gali būti net deginantis,tepiau kaklo-krūtinės zoną ,tai sunkiai ištvėriau doh.gif
user posted image
Skirtas peršalus,esant galvos skausmui,vabzdžių įkandimams,tinka inhaliacijoms.Spygliuočių kvapo.
user posted image
Eukaliptinis tepalas,puikus peršalus.Pakeitėme juo Resorban ir Eucabal.Taip pat labai taupus,nes sustingusios konsistencijos,neskystas.
Per akcijas būna šie tepalai kainuoja 5,99 -6,99.

Ačiū už rekomendacijas, nupirkau vaikui Eukaliptinį tepalą, tai tikrai geras, patiko labai. Pirkau lapkriti Elevitoje, tai mokėjau 12.50 lt, o siandien žiuriu tų tepaliukų kaina jau 13.69. Pastebėjau kad ir kitų produktų iš serijos Babuški Agafii pabrango g.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 12 16, 18:00)

Man netiko nei NS, nei BA šampūnai, bet netiko skirtingai biggrin.gif Nuo NS niežtėjo galvos odą ir plaukai greičiau riebaluodavosi bei jau iškart po plovimo būdavo sukritę. Nuo BA plaukai tarsi lizdas, suvelti ir išsausėję.
Atsakyti
Na, man kuo puikiausiai tiko BA du šampūnai. Dabar panaudoju po daugiau nei savaitę kiekvieno, vis neišeina palyginti, kuris tinka labiau biggrin.gif esu tikrai patenkinta. Dabar noriu išbandyti tų serijų balzamus, gal kas duos atsiliepimų? smile.gif Kaukes iš BA taip pat bandysiu ir susigundžiau serumu veidui iki 35m.
Gal kuri išbandėt šį kremą?
http://elevita.lt/in...d...d=2&lang=lt
Atsakyti
Ir aš šampūnu ir balzamu laaabai patenkinta, pirkau jau antrą kartą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 12 16, 23:25)
Ir aš šampūnu ir balzamu laaabai patenkinta, pirkau jau antrą kartą  ax.gif

Šampūnas sandėliuke dar laukia eilės, o balzamas man labai tinka thumbup.gif
Atsakyti