Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš Babuški Agafji

Jo, užvakar pirkau tą kaukę su akcija. Beje, sudėtis lyg visai nebloga, dar išsitirsiu. Paskaičiau apie vieną jau negerą, nieko nebesinori doh.gif jaučiu reiks pirkti vėl tik ekologišką, kur sudėtis aiški.

O Eurokose Ecocert sertifikuotos linijos neradau, ir pardavėja nesigaudė kažkaip blink.gif dontstop, kreipiuosi į tave, kalbu apie mūsų Eurokosą prie namų, kaip ta linija vadinasi, kaip atrodo? g.gif Mačiau Baikal, bet nemačiau, kad būtų sertifikuota, o ir sudėtis ten nebuvo visiškai natūrali doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 19 balandžio 2012 - 12:05
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 04 12, 18:55)
user posted image

QUOTE(Malena @ 2012 04 14, 19:49)
As tokia subaigiau, dabar ieskau kur pigiausiai ja galima nusipirkti?

Vilkpėdės Elevitoje būtent šita-šios savaitės prekė ir kaina tik 2,75 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 14, 19:45)
Eurokos neseniai buvo akcija, 4 su centais, gal tebėra?

QUOTE(Sheilamissy @ 2012 04 14, 23:11)
Yra dar akcija smile.gif

Ačiū, šiandien prigriebiau wink.gif

QUOTE(xde @ 2012 04 19, 19:06)
Vilkpėdės Elevitoje būtent šita-šios savaitės prekė ir kaina tik 2,75  thumbup.gif

Ech, gaila toli ta baze biggrin.gif

Eurokoj beveik 5lt su nuolaida.
Atsakyti
Vienas labiausiai nevykusių gaminių

user posted image

Sausina rankų odą ir nemaloniai kvepia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 21, 20:56)
Vienas labiausiai nevykusių gaminių

user posted image

Sausina rankų odą ir nemaloniai kvepia  unsure.gif

O as visa sunaudojau,bet nekartociau.
Atsakyti
Labai noriu pagirti Baikal herbals krema - zele paakiams.
Rezultatas - puikiai sudrekinta paakiu oda, pastebejau, kad sumazina patinimus (buteliuka laikau saldytuve), o svarbiausia sudetis veikliuju medziagu mane zavi. Negrisiu prie anksciau naudotu brangiu zinomu firmu produktu.
Tiesa, ziemai noresiu vos riebesnio kremo.

Baikal Herbals maitinantis aliejus plaukams - sausiems dazytiems plaukams. Kadangi su aliejais draugauju, tai kaip ir nieko blogo nepasakysiu, tinka mano tamsiai dazytiems, bet ne sausiems plaukams. Is pradziu isgasdino oranzine ryski saltalankio spalva, plaunat galva, vanduo tokios spalvos bego, bet tai plauku spalvos nepakeite smile.gif
Abieju minetu produktu kvapai wub.gif

Atsakyti
QUOTE(mazullia @ 2012 03 22, 22:07)
Merginos kur Vilniuje pirkti si purskikli,gal kur matet,nes Elevitos puslapyje jo neradau,tai nezinau ar verta eit iki ju parduotuves smile.gif
user posted image

Šiandien nusipirkau šitą Flagmano eurokose. Nors dabar jau privengiu kosmetikos su "blogiukais", bet ai, čia tik vienas konservantas smile.gif Tikiuosi greičiau plaukai augs. Ne tiek dėl ilgio noriu, nes kerpuosi gana trumpai, kiek dėl to, kad greičiau nuaugtų cheminiais dažais dažyti plaukai.

O kad jau įlindau, tai dar pasisakysiu, kad man labai patinka Baikal'o tonikas jautriai sausai odai. Na mano oda riebi, bet žiemą buvo žiauriai išsausėjusi. Tai spuogeliai ir nupleiskanojimai. Šį toniką naudojau vakarais, netepdavau jokio kremo ant viršaus. Na patiko!

Dar kartais kai kaip nors agresyviau prausiu veidą ir reikia ko stipresnio - tepu Babuškos kremą. Iki 30 metų naktinį arba iki 35 metų dieninį. Abu patinka, mieli, lengvi.
Atsakyti
Nuolaidos Baikal Herbals:
http://www.assorti.l...ido-odai-170-ml
Šis,matau,išparduotas,kitų yra.Kiek žinau,lojalumo nuolaidos taikomos užsakant internetu,o atsiimti galima nemokamai parduotuvėse,esančiose Vilniuje,Šiauliuose,Klaipėdoje.Arba galima mokėti 4,99 už pristatymą namo.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 04 23, 16:00)
O kad jau įlindau, tai dar pasisakysiu, kad man labai patinka Baikal'o tonikas jautriai sausai odai. Na mano oda riebi, bet žiemą buvo žiauriai išsausėjusi. Tai spuogeliai ir nupleiskanojimai. Šį toniką naudojau vakarais, netepdavau jokio kremo ant viršaus. Na patiko!

drinks_cheers.gif ką tik kitoj temoj prigyriau šitą toniką smile.gif mano oda mišri į sausumą, tai pradėjus naudoti toniką dingo visi nupleiskanojimai, oda atsigavo. Jau ruošiausi kremus keist, bet užteko pakeisti toniką bigsmile.gif
Atsakyti
Išbandžiau Baikal herbals šampūną greitai besiriebaluojantiems plaukams. Nelabai unsure.gif Toks jausmas, kad aptraukia plauką plėvele, be balzamo niekaip, įpakavimas nepatogus. Po šio šampūno man trūksta purumo ir plaukai kaip tik priešingai nei tikėtasi greitai susiriebaluoja blink.gif (na, jie jau iškart po plovimo neatrodo labai švarūs)
Atsakyti
Gaila, kaip tik šiandien tokį pat šampūną nusipirkau.. Kadangi mano plaukai išrankūs, abejoju, ar tiks, bet suviliojo būtent tas užrašas, kad greitai susiriebaluojantiems plaukams, galvojau, išliks švarūs ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 05 01, 14:14)
Gaila, kaip tik šiandien tokį pat šampūną nusipirkau.. Kadangi mano plaukai išrankūs, abejoju, ar tiks, bet suviliojo būtent tas užrašas, kad greitai susiriebaluojantiems plaukams, galvojau, išliks švarūs ilgiau.

Nepriimkit rimtai mano posto, aš kažkaip su jokiais šio gamintojo (1 rešenie) šampūnais nesusidraugauju, nei Babuškos agafjos, nei Natura siberica man netiko, nors daug kam patinka smile.gif
Atsakyti