Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš Babuški Agafji

Sveikos, naudoju šia kaukę http://elevita.lt/in...d...rt&Itemid=2 tai ji man thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Išbandyti 2 kremai iš Baikal herbals:

1. Dieninis drėkinamasis sausai odai

user posted image

Graži stilinga pakuotė, patogus dozatorius, konsistencija, kvapas patiko. Greitai įsigeria, galima iš karto daryti makiažą. Drėkinimo man pakanka, bet nežinau, kaip būtų žiemą, šildymo sezonu.. Didelis minusas - nėra SPF. Tenka sukti galvą dėl papildomos priemonės, o kadangi kasdienai be kremo nieko daugiau ant odos tepti nenoriu, tikriausiai teks palikti jį kaip naktinį g.gif Antrą kartą dėl šio minuso nepirkčiau.

2. Paakių kremas - serumas anti - age

user posted image

Prieš rašydama atsiliepimą norėjau palaukti bent 2 savaites, kadangi kai kurie 1 rešenie paakių kremai man sukėlė alergiją. Tfu tfu tfu, nieko nėra. Naudoju kaip kremą, t y nieko ant viršaus netepu. Vėlgi, puiki pakuotė, konsistencija ir kvapas. Labai greitai įsigeria (į sausą odą), tik užtepus galima iš karto daryti makiažą. Drėkina puikiai smile.gif

Ateity bandysiu naktinį kremą ir serumą veidui.
Atsakyti
as apie ta paakiu krema vis pavaikstau, bet nesiryztu pirkt- bijau, kad sualergizuos g.gif
BH kremas misriai odai labai patiko- nors pas mane oda sausa, kartais naudoju ji kaip makiazo pagrinda, drekina puikiai (siaip ji vyras naudoja, kazkada nupirkau per akcija pabandyt, tai dabar kitokio net nerodyk lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MOja: 09 gegužės 2012 - 12:46
Aš apie savaitę naudoju BH matiškumą išlaikantį kremą, tai irgi patenkinta. Na, oda visą dieną nebūna matinė, bet riebaluojasi šiek tiek mažiau, kremas gerai drėkina, kaip vasarai, galėtų būti kiek lengvesnis.
Serumas brandžiai odai irgi patinka, ryte oda gaivesnė, lyg ir paraudimą nuima šiek tiek..
Dar iš BH kartais panaudoju stiprinantį šampūną, tai man nelabai.. pirmą dieną plaukai atrodo gražiai, švelnūs, blizgantys, bet jau antros dienos rytą susiriebaluoja. Su įprastiniu šampūnu plaukai ilgiau išlieka švarūs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 09 gegužės 2012 - 14:48
gal kas bande toki zalia aliejuka plaukams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriberta @ 2012 05 12, 14:39)

Žalią - tai kokį? Šis gamintojas turi jų labai daug ax.gif
Atsakyti
Jei tokį žalią nuo plaukų slinkimo, mano atsiliepimai patys geriausi. Gal taip tik atrodo, bet padeda smile.gif
Atsakyti
Kadangi nors tema apie RBA, bet kalbam ir apie BH, tai pakalbėkim ir apie "Organic shop" - importuoja ta pati "Elevita" rolleyes.gif
Nusipirkau šiandien OS putojantį dušo aliejų. Užkliuvo tai, kad nors nemažom raidėm užrašyta, kad pagaminta iš sertifikuotų natūralių žaliavų, bet apie tai, kas ir kur jas sertifikavo - jokios informacijos. Man pasirodė nerimta firma unsure.gif
Atsakyti
OŠ - pirkau 3 produktus: kremą, musą ir sviestą kūnui. Labiausiai patiko kremas - puiki konsistencija ir poveikis. Musas antroje vietoje - puiki konsistencija ir kiek mažesnis, bet asmeniškai man vasarai pakankamas, drėkinimas. Sviestas labiausiai patiko pagal kvapą (pavadinimas buvo "krem - briule", kvapas ledų), bet visiškai nepatiko plastilininė konsistencija.
Sandėliuke laukia savo eilės cukrus voniai. Dar ateity pirksiu šampūną.
Atsakyti
QUOTE(Eriberta @ 2012 05 12, 13:39)

Siandien nusipirkau. Issirinkau sausiems, pazeistiems pluakams ( nors maciau yra ir nuo slinkimo ir dar kazkokie...nepamenu ) reik laikyti apie 1 val, bet gal paliksiu nakciai smile.gif Tikiuosi atsigaus plaukai , nes nukentejo nuo sviesinimo ir feno...
Atsakyti
QUOTE(Eriberta @ 2012 05 12, 13:39)

kur galima įsigyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(austaa @ 2012 05 22, 18:20)
kur galima įsigyti?  4u.gif

Eurokos parduotuvese
Atsakyti