Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš Babuški Agafji

QUOTE(Victorious @ 2012 06 04, 21:01)
Faina kedrinė Babuškos Agafijos dantų pasta thumbup.gif.  Labai gerai valo - dantys iškart "slidūs". Skonis pradžioj kiek kartokas, paskui nebesijaučia. Nėra balinanti. Rašo, kad stiprina.

ar šiai pastai tebėra nuolaida Droge?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 06 05, 07:19)

Pastos Recepty babuski Agafiji (4 rusiu) "Svaros prekese" birzelio men. po 7.49
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 06 05, 06:19)

Jau nebėra. Pirkau brukninę, bet dar neišbandžiau.
Atsakyti
Ačiū už info, merginos 4u.gif
Atsakyti
Nu jau kirpyklužėj tokį fail'iuką iškrėtė man, kad teks matyt sugrąžint purškaliuką (greitinantį plaukų augimą) į vartojimą. Jau vien kaip kirpčius nuvarė kaip bliuduku kokiu doh.gif Reiks viltis kad padės trumpiem plaukam, nes pamenu, kai kažkada naudojau, tai visai nieko buvo:>
Atsakyti
Neleidžia man kažko tais redaguot savo pranešimo doh.gif

Skaičiau visą temą, bet vis nesusigaudau - o išskyrus purškalą (kurio negalima kasdien naudot), ar yra dar kokių priemonių spartinančių plaukų augimą? Pas mane nėr plaukai slenkantys, tiesiog noriu, kad tik kaip įmanoma greitėtų jų augimas. Nors ir nėr baisiai jau trumpi, bet tie 4-5cm itin ryškiai pakeitė mano plaukuoseną, nė nekalbu apie kirpčius, kurie ne tik kad per trumpi, bet dar ir nuapvalinti (nemoku apsakyt net, pas mane tiesūs visuomet būdavo). Nes taip nemalonu bus visą vasarą vaikščiot susirišus, o norėjau vos galiukus pasitrumpint doh.gif
Atsakyti
O sakykit ar yra koks nors Babuškos (ar kitų panašių kainų kategorijų ir natūralumų) balzamas-kondicionierius, kuris gerai drėkintų? Kiek apžiūriu vis kokiam droge, kur jie būna vos du, tai arba nuo slinkimo, arba maitinantis. Mano plaukai neslenka, yra gana sveiki (nesuskilinėję), bet gana sausi, smarkokai pučiasi, nėra žvilgesio. Na matosi drėgmės jiems trūksta.
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2012 06 06, 13:25)
Neleidžia man kažko tais redaguot savo pranešimo  doh.gif

Skaičiau visą temą, bet vis nesusigaudau - o išskyrus purškalą (kurio negalima kasdien naudot), ar yra dar kokių priemonių spartinančių plaukų augimą? Pas mane nėr plaukai slenkantys, tiesiog noriu, kad tik kaip įmanoma greitėtų jų augimas. Nors ir nėr baisiai jau trumpi, bet tie 4-5cm itin ryškiai pakeitė mano plaukuoseną, nė nekalbu apie kirpčius, kurie ne tik kad per trumpi, bet dar ir nuapvalinti (nemoku apsakyt net, pas mane tiesūs visuomet būdavo). Nes taip nemalonu bus visą vasarą vaikščiot susirišus, o norėjau vos galiukus pasitrumpint  doh.gif

As pries savaitele nusipirkau RBA losjona stiprinanti plaukus (100% naturalus, be spirito, be sintetiniu kvapikliu) Raso: atstato plauko struktura, stiprina saknis, stimuliuoja augima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 06 birželio 2012 - 13:15
QUOTE(Salomeja @ 2012 06 06, 13:33)
O sakykit ar yra koks nors Babuškos (ar kitų panašių kainų kategorijų ir natūralumų) balzamas-kondicionierius, kuris gerai drėkintų? Kiek apžiūriu vis kokiam droge, kur jie būna vos du, tai arba nuo slinkimo, arba maitinantis.

gal šitas tiktų?:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(agnir @ 2012 06 05, 10:42)
Pastos Recepty babuski Agafiji  (4 rusiu) "Svaros prekese" birzelio men. po 7.49

šią savaitę Elevitoje druskinė RBA pasta tik 4,99.
Yra dabar visas asortimentas,nebandytos:
user posted image
user posted image
user posted image
šios po 7,49.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 06 06, 14:33)
O sakykit ar yra koks nors Babuškos (ar kitų panašių kainų kategorijų ir natūralumų) balzamas-kondicionierius, kuris gerai drėkintų? Kiek apžiūriu vis kokiam droge, kur jie būna vos du, tai arba nuo slinkimo, arba maitinantis. Mano plaukai neslenka, yra gana sveiki (nesuskilinėję), bet gana sausi, smarkokai pučiasi, nėra žvilgesio. Na matosi drėgmės jiems trūksta.

tuo isitikinau 100% kad gerdavau mazai vandens,manau visko po truputi ir thumbup.gif (vanduo+geras maistas+ atrastos priemones plaukams)
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2012 06 06, 14:25)
Neleidžia man kažko tais redaguot savo pranešimo  doh.gif

Skaičiau visą temą, bet vis nesusigaudau - o išskyrus purškalą (kurio negalima kasdien naudot), ar yra dar kokių priemonių spartinančių plaukų augimą? Pas mane nėr plaukai slenkantys, tiesiog noriu, kad tik kaip įmanoma greitėtų jų augimas. Nors ir nėr baisiai jau trumpi, bet tie 4-5cm itin ryškiai pakeitė mano plaukuoseną, nė nekalbu apie kirpčius, kurie ne tik kad per trumpi, bet dar ir nuapvalinti (nemoku apsakyt net, pas mane tiesūs visuomet būdavo). Nes taip nemalonu bus visą vasarą vaikščiot susirišus, o norėjau vos galiukus pasitrumpint  doh.gif

Yra balzamas žaliame buteliuke, kur rašo, kad stimuliuoja plaukų augimą smile.gif

QUOTE(Salomeja @ 2012 06 06, 14:33)

Tarp RBA kaukių gausos yra ir drėkinančių plaukus.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 06 06, 18:02)
Yra balzamas žaliame buteliuke, kur rašo, kad stimuliuoja plaukų augimą smile.gif

user posted image
tokie gal? reiktų paieškot tuomet:)
Atsakyti