Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš Babuški Agafji

QUOTE(W*S:* @ 2012 06 16, 14:15)
Aš ir pasitepu, bet tempimas kokį pusvalandį išlieka.

Tada as nesitepciau. Nes greiciausiai Jums reikia kokio labiau drekinancio. g.gif
Atsakyti
tad aš galvoju gal geriau pabandyti baikal herbals kremą ir serumą sausai odai?
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2012 06 16, 14:38)
tad aš galvoju gal geriau pabandyti baikal herbals kremą ir serumą sausai odai?

na, man asmeniskai jis nelabai patinka- truksta drekinimo rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(W*S:* @ 2012 06 16, 13:16)
Ir dar vienas klausimas dėl kremų sausai odai. Kurį geriau rinktis, ar Baikal, ar Babuškos?

1 psl atgal rašiau, kad asmeniškai man labiau patiko Babuška, mano oda sausa:

QUOTE(dontstop @ 2012 06 11, 20:19)
Kadangi bandžiau visus 3, tai:
labiausiai patiko Babuška - nei vieno minuso, o kaina visai juokinga
antroje virtoje NS sausai odai - poveikis odai toks pat puikus, bet kaina didesnė ir pakuotė tokia, kad nesimato, kaip naudojasi; vieną dieną tiesiog staiga pasibaigė  biggrin.gif
Baikal herbals sausai odai nepakankamai drėkinantis.
Tiesą, bei NS, nei RBA paakių kremai man netiko, alergizavo. Baikal herbals tiko  smile.gif

Atsakyti
mačiau, kažkas minėjo organic shop, tai kaune, pasimatymo iki jų stendas atsirado, kainos nuo 7 iki 21lt.
Atsakyti
o man kyla itarimas, kad nuo sertifikuotos babuskos serijos serumo nuo 50ies metu prie paakiu kazkokios nieztincios demeles atsirado unsure.gif nutraukiau naudojima, ziuresiu, kas bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2012 06 20, 23:39)
o man kyla itarimas, kad nuo sertifikuotos  babuskos serijos serumo nuo 50ies metu prie paakiu kazkokios nieztincios demeles atsirado unsure.gif nutraukiau naudojima, ziuresiu, kas bus  rolleyes.gif

Sios firmos produktu veidui negaliu naudoti, sudetyje yra kazkokia medziaga , kuri labai dirgina oda. NS ir BA paakiu kremai isvis kazkos kosmaras, teko sutepti rankas.
Esu patenkinta tik sampunais ir balzamais.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 21, 14:55)
Sios firmos produktu veidui negaliu naudoti, sudetyje yra kazkokia medziaga , kuri labai dirgina oda.

pritariu rolleyes.gif panaudojau BA paakiu seruma virs 35m 1 karta- ryte atsikeliau tokiom uztinusiom akim, kad vos atsimerkiau doh.gif ismeciau lauk, pabijojau dar kokios alergines reakcijos unsure.gif
dabar naudoju BH "anti-age" paakiu krema, jis labai man tinka bigsmile.gif
Atsakyti
Mačiau,kad jau yra pirkti šie trys nauji muilai kūnui:
http://www.1reshenie...ex.php?page=403
500ml -6,59lt. Elevitoje
Gal kas jau išbandėte?
Pauosčiau -visi skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2012 06 20, 23:08)
mačiau, kažkas minėjo organic shop, tai kaune, pasimatymo iki jų stendas atsirado, kainos nuo 7 iki 21lt.

Tai kad Organic shop visur yra, Rimi, pvz, Droguose... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 06 21, 21:04)
Tai kad Organic shop visur yra, Rimi, pvz, Droguose... smile.gif

žinau, bet kad Rimi ir Droge mačiau tik kremus kūnui, pylingus ir druskas voniai g.gif o tam stende yra ir šampūnai, ir skysti muilai bei rankų ir kojų kremai.
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2012 06 22, 20:43)
žinau, bet kad Rimi ir Droge mačiau tik kremus kūnui, pylingus ir druskas voniai g.gif  o tam stende yra ir šampūnai, ir skysti muilai bei rankų ir kojų kremai.

Rankų ir kojų kremai? bigsmile.gif Ačiū už naujieną, šiandien apžiūrėsiu 4u.gif
Atsakyti