Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš Babuški Agafji

QUOTE(Aguonytė @ 2012 06 25, 12:58)
o šių kaukių būna eurokos? ar tik martinoje? beje ji irgi neskalsi? smile.gif

Martinoje jos nemačiau, tik Eurokos teko pirkti. Visai neskalsi, man užtenka 4 kartams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 06 25, 12:25)
Nežinau, ar bandysiu - 25 lt už kaukę  schmoll.gif  Nebent bus kada 40 ar 50 % nuolaida  g.gif

Na, gal 40-50 % ir nebus, bet kokia 30 %, manau, galima tikėtis - reikia tik išlaukt smile.gif Neužpykčiau jei būtų ir birželį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 06 24, 18:41)

Išbandžiau visas Agafjos kaukes plaukams, labiausiai patiko ši:

user posted image

Žiūrėjau keliose eurokos parduotuvėse, neradau šios kaukės, tik panašią, bet su svogūnais.. Kuo būtent ši kaukė jums patiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sheilute: 27 birželio 2012 - 16:23
QUOTE(*Sheilute @ 2012 06 27, 17:23)
Žiūrėjau keliose eurokos parduotuvėse,  neradau šios kaukės, tik panašią, bet su svogūnais.. Kuo būtent ši kaukė jums patiko?

Būtent mano plaukams ši kaukė buvo veiksmingiausia iš visu RBA kaukių, poveikis - žvilgantys, purūs, šilkiniai plaukai kaip iš šampūno reklamos smile.gif
Antroje vietoje pagal poveikį man ši:

user posted image

Radau ją tik Elevitoje ir tai reikėjo užsakinėti ir laukti kol atveš. Kaina ~4 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 27 birželio 2012 - 18:09
Lydekai paliepus, man panorėjus "Elevitoj" akcija "OSh" bigsmile.gif Plaukų kaukę nusipirkau už 16,29 Lt. Spėju, kad 35 % nuolaida. Pirkau su avokadais ir medum - jau ir išbandžiau. Pirmas įspūdis neblogas - konsistencija sviestinė, ne skystalas. Plaukai minkšti, švelnūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 01 liepos 2012 - 18:05
QUOTE(Sophi @ 2012 07 01, 18:55)
Lydekai paliepus, man panorėjus "Elevitoj" akcija "OSh" bigsmile.gif Plaukų kaukę nusipirkau už 16,29 Lt. Spėju, kad 35 % nuolaida. Pirkau su avokadais ir medum - jau ir išbandžiau. Pirmas įspūdis neblogas - konsistencija sviestinė, ne skystalas. Plaukai minkšti, švelnūs.

Geras bigsmile.gif ( o man kaip tyčia artimiausius 1,5 mėn Elevitos asortimentas nepasiekiamas verysad.gif smile.gif )
Atsakyti
Liepos mėn. „Elevitos“ pasiūlymai:
Negyvosios jūros mineralų kosmetikai „Danielle Laroche“ 30 % nuolaida.
Natūralioms „Baikal Herbals“ veido bei plaukų priežiūros priemonėms 30 % nuolaida.
Natūralioms „Organic Shop“ priemonėms (šampūnams, balzamams, plaukų kaukėms, dušo želėms, putojantiems kūno aliejams, muilui) 30 % nuolaida.
Atsakyti
Gaila,bet mano paakiams neįtiko,jei kas norėtų, už dabartinę Elevitos akcijinę kainą galėčiau atsiųsti 4u.gif
user posted image
2kartus pabandytas Baikal Herbal paakių kremas-gelis

Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 07 06, 14:08)
Gaila,bet mano paakiams neįtiko

jau nebeturiu 4u.gif
Atsakyti
Xde, o kuo nepatiko, kaip tik pardej varciau rankose ir norejau pirkti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 07 07, 18:10)
Xde, o kuo nepatiko, kaip tik pardej varciau rankose ir norejau pirkti mastau.gif

po pusvalandzio pasitepus jusdavau dilgciojima.Bandziau 2 kartus.Tas pats man buvo ir su Natura Siberica,o is atsiliepimu daugeliui netikes Babuskos Agafjos kremas-gelis iki 35m paakiams,kaip nekeista,man nealergizavo ir nedilgciojo nuo jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 07 liepos 2012 - 19:29
Tas BH paakių kremas patinka, dabar naudoju, tamsius ratilus tikrai kiek apmažina, o ir šiaip maloniai šaldo. Ir kvepia pakalnutėmis smile.gif
Atsakyti