Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus

Ligoninės priimamojo nežiūrėjau, bet žiauriai ilgas, jo sukurta 15 sezonų.

Parenthood pradžioje rekomendavau, bet tik įpusėjau 2 sezoną, pabodo (jis per daug idealistiškas, visos problemos lengvai išsprendžiamos, iš pradžių padaro didelį triukšmą, o vėliau maždaug "nieko tokio" - tiesiog atsibodo, ogal per daug sunkiu sau laikotarpiu žiūrėjau). Siunčiausi iš torentų ir linkų tipo megaupload, fileservice, rusiškai nesidomėjau, ar yra kur.

Pan Am
nebandžiau žiūrėt, tik sako, labai prasti reitingai ir tikriausiai bus nutrauktas.

Oi, Heroes jau seniai peržiūrėtas. 1 sezonas nuostabus, o kiti daug silpnesni ir laiku tą serialą nutraukė, nes būtų visai blogai. Ko man labiausiai trūko, tai nuoseklumo, per daug personažų, kurie pasirodydavo ir dingdavo. Gerai, kad Sylar buvo iki galo biggrin.gif
Atsakyti
Labai rekomenduoju serialą The Tudors (Tiudorai) 4 sezonai apie Anglijos karalių Henrį VIII ir jo meilės romanus. Man tai nerealus serialas, įtraukė jau nuo pirmos serijos. Prabangus kostiumai, nepakartuojami papuošalai, puiki vaidyba.
Atsakyti
QUOTE(alyton @ 2011 12 13, 13:51)
Pasiskaitinėjau apie šį serialą,nes turiu nenusakomą potraukį vampyrams blush2.gif . Ir va iškilo klausimas ar yra nors vienas filmelis apie jau suaugusius vampyrus(na 20-25 metai). Nes vien tik mokinukai  blink.gif . Na, nekalbu apie Drakulą, čia jau klasika smile.gif Gal žinot tokių?

Pažiūrėkit True Blood
Atsakyti
QUOTE(pievele @ 2011 12 16, 22:39)
Pažiūrėkit True Blood

Dar man lb patikes, Moonlight thumbup.gif gaila nebetese jo wub.gif
http://www.imdb.com/list/nCOxSn5PMbE/ cia nemazas sarasiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo instaliacijaaa: 17 gruodžio 2011 - 12:37
Downton Abbey 4u.gif
Atsakyti
The Killing thumbup.gif , patinka labai, per diena 6 serijos biggrin.gif
Atsakyti
labai patinka Haart of Dixie, gaila kad tik 10 serijų dar tėra rolleyes.gif , porą pirmų pažiūrėjus, pagalvojau kad bus nesamonė, bet nuo 4 serijos uzsikabinau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 12 16, 18:28)
Parenthood pradžioje rekomendavau, bet tik įpusėjau 2 sezoną, pabodo (jis per daug idealistiškas, visos problemos lengvai išsprendžiamos, iš pradžių padaro didelį triukšmą, o vėliau maždaug "nieko tokio" - tiesiog atsibodo, ogal per daug sunkiu sau laikotarpiu žiūrėjau). Siunčiausi iš torentų ir linkų tipo megaupload, fileservice, rusiškai nesidomėjau, ar yra kur.

Tas tiesa,man ir kažkuriuo momentu pabodo,bet atėjus 3 sezonui vėl smagu žiūrėt wub.gif
Bet ir tas idealistiškas aspektas man labai patinka,nes kaip tik suteikia gerų emocijų ,vilties hihihi.gif bigsmile.gif

QUOTE(Abejoklė @ 2011 12 20, 10:27)
labai patinka Haart of Dixie, gaila kad tik 10 serijų dar tėra  rolleyes.gif , porą pirmų pažiūrėjus, pagalvojau kad bus nesamonė, bet nuo 4 serijos uzsikabinau  bigsmile.gif

Pažiūrėjau 1 seriją...tai taip ir sustojau, bet kadangi turiu ir kitas likusias,tai bandysiu tada žiūrėti toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2011 11 24, 10:10)
Labai rekomenduoju naują serialą Homeland Šnipai/teroristai/CIA/karas. Vienas malonumas žiūrėti - ne per sunkus, bet ir ne itin amerikietiškas, mažai saldybių, visai neblogi (daugumoje) aktoriai. Kol kas nenusivažiavęs. Aišku, neprilygs kokiam 'the killing', bet įtampą išlaiko.

Ačiū, tikrai labai geras, man labai patiko 4u.gif Ieškau dabar dar ko nors, panašaus į šitą serialą, arba iš The killing, Revenge, Criminal minds "serijos", bet nelabai sekasi doh.gif
Atsakyti
Man dabar visai patinka Happy Endings. Šiek tiek panašus į New Girl.
O šiaip rekomenduočiau Sherlock (BBC) ir Episodes (paskutinis mėgstamiausias jau kurį laiką).
Atsakyti
Grey's Anatomy (siuo metu yra nepilnai 8 sezonai) ir Game of Thrones (kol kas tik 1 sezonas, antras bus pavasari) - super serialai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2011 12 20, 10:27)
labai patinka Haart of Dixie, gaila kad tik 10 serijų dar tėra  rolleyes.gif , porą pirmų pažiūrėjus, pagalvojau kad bus nesamonė, bet nuo 4 serijos uzsikabinau  bigsmile.gif

Man irgi patinka sis mirksiukas.gif
Kas del Parenthood, tai bandziau pirmo sezono 3 serijas ziuret sunkiai ejosi, o va trecia netycia parsisiunciau tai tiesiog sukramciau blush2.gif
Atsakyti