Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 21, 19:36)
Teks ismokti susitvarkyti su savim  mirksiukas.gif
O as nakti pries vaziavima sapnuoju vairavima  lotuliukas.gif

As jau apie ji galvoju 24/7, nors tureciau galvoti apie artejancia sesija... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 11 21, 19:50)
Man kazkaip irgi vis norejosi, kad pagirtu, bet kaip negyre taip negyre pacioj pradzioj. O taip norisi paskatinimo.. Tada pradejau pati sakyti - matet kaip gerai padariau/ivaziavau?  lotuliukas.gif

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif net balsu nusijuokiau, grynai kaip aš. lotuliukas.gif Aš irgi sakydavau 'o, dabar jau gražiai sustabdžiau', 'šiandien dar nei karto neužgesau', "pastebejot, jau nebegestu kai pradedu vaziuot", "dbr gerai vaira susukau" ir pan. biggrin.gif Kas pakels šuniui uodegą jei ne pats. biggrin.gif
Purpurinėėė, nusiramink, viskas bus gerai, aš pati sedatif rydavau kai pradėjau važinėt, iki kokios 7 pamokos eidavau prisičiulpus. biggrin.gif Mano instruktorius lygiai taip negirdavo už menkniekius, nebuvo jis iš tokių, kuris pagyrimais švaistosi, bet jau kai pasakydavo tai būdavo už ką, o aš kiekvieną teigiamą intonaciją sugaudydavau. biggrin.gif Užtekdavo pasakyt "o, taip gerai" ir man jau ulibka iki ausų. biggrin.gif Kartą net bandžiau išsiprašyt gerų žodžių, kažką zyst, kad mažai moku tai ats. buvo 'negi pamirsot kaip pirma, antra karta važiavot?'. Baisiau būtų buvę jei būtų išpeikęs mano vairavimą. Būčiau patikėjus, kad aš nevėkšla. Bet to niekada nebuvo. Tiesa, dar sakydavo kad per daug save graužiu dėl klaidų, kad padariau ir reik pamiršt, kad viskas pataisoma, o aš vis nervindavaus kodėl taip padariau. Gal ir jūsiškis nori, kad geriau jaustumėtės už vairo?
Nereikia mum įsivaizduot, kad jau gerai vairuojam, nes kai nežinom tai labiau stengiamės ir daugiau išmokstam. O kad klaidas pasako tai gerai, juk blogiau būtų jei nesakytų. Galima apgalvoti savo klaidas ir daugiau jų nebekartoti. Man pirmais važinėjimais tikrai nemažai pastabų duodavo. Ir dėl vairo, ir dėl stabdymo, dėl mašinos padėties, ženklų, pėsčiųjų, sankabos, greičio, atstumų, duobių, manevravimo... bet kad aš ir važiuodavau vos ne autobusui šonus šukuodama. Jiems gal irgi kartais truputuką baisoka su mokinuku važiuot, kuris nejaučia gabaritų. biggrin.gif Pamažu pastabos apnyks, pati prašysi 'sakykit jei ką ne taip darau', o tau sakys 'kad viskas gerai'. thumbup.gif
Ką dabar daryčiau kitaip besimokydama? Būčiau labiau atsipalaidavus, nes pusė pamokų buvo strese, karsta.gif o tas tikrai nebūtina. irnesakyk.gif
Atsakyti
[quote=Kliamka,2011 11 21, 21:12]
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif net balsu nusijuokiau, grynai kaip aš. lotuliukas.gif Aš irgi sakydavau 'o, dabar jau gražiai sustabdžiau', 'šiandien dar nei karto neužgesau', "pastebejot, jau nebegestu kai pradedu vaziuot", "dbr gerai vaira susukau" ir pan. biggrin.gif Kas pakels šuniui uodegą jei ne pats. biggrin.gif
Purpurinėėė, nusiramink, viskas bus gerai, aš pati sedatif rydavau kai pradėjau važinėt, iki kokios 7 pamokos eidavau prisičiulpus. biggrin.gif

lotuliukas.gif ir as pasiciulpdavau sedatif blush2.gif tik jos joookio povekio neturejo, homeopatinis zaidimas hihihi.gif
Atsakyti
As tai geriu metu arbata puodais, tikedama, kad kazkokiom stebuklingom galiom bus ramiau.. Bet toks ispudis, jog jis nori, kad as tobulai vairuociau ir labai nervinasi jei ka ne taip padarau sad.gif tada susinervinu ir as.
Atsakyti
Guodziates ir as tada pasiguosiu biggrin.gif blush2.gif
Va niekaip nebaigiu sad.gif pradejau nuo 2008 biggrin.gif blush2.gif baigiau mokykla, teorija issilaikiau, praktikai jauciaus silpna, pasiemiau papildomu, bet kaip kokia, kvaisa, galejau instruktoriu kita pasirinkti, nes su juo kai mokiausi, tai laukdavau kada greiciau pravaziuociau, visa itampoj buvau... na va pagaliau regitra- kojos dreba, net girdis kaip sankaba sokineja, tada buvo polo(lyg jos buvo jautriausios nepamenu) aikstelej supadrebejimais siaip netaip damusiau, doh.gif gatvej taip zioplai susikirtau, ir vienpusio pasukau mazdaug nuo vidurio, na ka bomba sprogo, uzsiregistravau kitam kartui, bet taip ir nenuejau...(tipo nestuke.gif ir visa kita) blush2.gif va praeitais metais padare, kad pazymejimas tik metus galios, puoliau mokintis, teorija islaikau, pasiimu papildomu... ir vel, si kart aikstelej neislaikau, bet taip kvailai, na tyliu(i T formos ivaziavima, ziurejau kaip ivaziuot, o neatkreipiau demesio ka priekis daro)... na siais metais ir vel tas pats lotuliukas.gif teorija islaikyta, penktadieni buvau papildome vaziavime, ir ka... na pasijutau tokia veplu vepla, gesinejau milijona kartu(tas mane labai stebino, ankstesniais vaziavimais taip nebuvo, gal delto, kad su seneliukais vazinejaus g.gif )... grizau namo smarkiai savim nusivylus, negi taip ir neismoksiu, o taip noreciau, nes MB ir neturi teisiu, o seimyna nemaza....
Atsakyti
QUOTE(Purpurinėėė @ 2011 11 21, 21:56)
As tai geriu metu arbata puodais, tikedama, kad kazkokiom stebuklingom galiom bus ramiau.. Bet toks ispudis, jog jis nori, kad as tobulai vairuociau ir labai nervinasi jei ka ne taip padarau sad.gif tada susinervinu ir as.

O kaip jis savo susinervinimą parodo? Gal taip tik atrodo, kad nervinasi, nes vienaip ar kitaip reaguoti turi, negali sėdėt kaip kelmas, kaip ne žmogus. Jei iš šalutinio važiuojat nestabdydama tai natūralu, kad reaguos. Bandykit prašyt nesinervint, aš kai prašydavau, tai sakydavo 'aš nesinervinu'. lotuliukas.gif Bet mane kiekvienas griežtesnis žodis veikdavo. Paskui kai ateina atsipalaidavimas važiuojant, ateina ir lengvesnis požiūris į pastabas. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zzitukass @ 2011 11 21, 21:58)
Guodziates ir as tada pasiguosiu  biggrin.gif blush2.gif
Va niekaip nebaigiu sad.gif pradejau nuo 2008 biggrin.gif blush2.gif 

Bet stengiatės nenuleidžiat rankų, šaunu. Dar truputį ir VP bus kišenėj. mirksiukas.gif Išmokti išmoksta visi kas stengiasi.
QUOTE(zzitukass @ 2011 11 21, 21:58)
gal delto, kad su seneliukais vazinejaus g.gif )

O dabar ne seneliukas buvo? Tai prie jaunesnio sėdint mašina dažniau gęsta? thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, tikrai, pries salutini sustabdau biggrin.gif Jis sulenda i savo masinos kampa, pasiremia ranka ir girdis net kaip snopuoja. Ir tas jo "suk vaira jopšikmat, suk sakau!!!" tai i nevilti varo...
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 21, 21:11)
O kaip jis savo susinervinimą parodo? Gal taip tik atrodo, kad nervinasi, nes vienaip ar kitaip reaguoti turi, negali sėdėt kaip kelmas, kaip ne žmogus. Jei iš šalutinio važiuojat nestabdydama tai natūralu, kad reaguos. Bandykit prašyt nesinervint, aš kai prašydavau, tai sakydavo 'aš nesinervinu'.  lotuliukas.gif Bet mane kiekvienas griežtesnis žodis veikdavo. Paskui kai ateina atsipalaidavimas važiuojant, ateina ir lengvesnis požiūris į pastabas. mirksiukas.gif
Papildyta:

Bet stengiatės nenuleidžiat rankų, šaunu. Dar truputį ir VP bus kišenėj.  mirksiukas.gif Išmokti išmoksta visi kas stengiasi.

O dabar ne seneliukas buvo? Tai prie jaunesnio sėdint mašina dažniau gęsta?  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Man rodos, turejo galvoje, masinos senuma, ne instruktoriaus biggrin.gif Ot tos motereles, kas kam galvoj...
Atsakyti
Del to nervinimosi, tai as pamasciau, kad juk negalima vairuoti kai nerviniesi, kai stresas:) o mes tokios busenos egzaminus laikom -tai ir reakcijai kenkia ir siaip galim sugrybauti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOWELU: 21 lapkričio 2011 - 21:43
As nenormali jauciuos lotuliukas.gif ax.gif visiskai nestresuoju vairuodama ir instruktorius streso man nevaro biggrin.gif
Vis gi paskambino instruktorius, tai ryt i kauna vaziuosiu rolleyes.gif Brangus "malonumas"tos papildomos pamokos, i bankrota nuvarys mane doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti

O dabar ne seneliukas buvo? Tai prie jaunesnio sėdint mašina dažniau gęsta?  thumbup.gif  mirksiukas.gif
[/quote]
lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VABALIUKE: 21 lapkričio 2011 - 22:04
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 11 22, 00:01)
Kiek isviso papildomu planuojat imti? g.gif Vis galvoju kiek cia man reiktu...

Rytoj bus 3 papildoma doh.gif dar 1-2 tikrai bus doh.gif
Atsakyti
Kalbant apie savimeilę,tai aš instruktoriui kiekvieną pamoką liepiau žiūrėt,kaip kažką laaabai gerai padariau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti