QUOTE(VABALIUKE @ 2011 11 21, 19:50)
Man kazkaip irgi vis norejosi, kad pagirtu, bet kaip negyre taip negyre pacioj pradzioj. O taip norisi paskatinimo.. Tada pradejau pati sakyti -
matet kaip gerai padariau/ivaziavau?

net balsu nusijuokiau, grynai kaip aš.

Aš irgi sakydavau 'o, dabar jau gražiai sustabdžiau', 'šiandien dar nei karto neužgesau', "pastebejot, jau nebegestu kai pradedu vaziuot", "dbr gerai vaira susukau" ir pan.

Kas pakels šuniui uodegą jei ne pats.

Purpurinėėė, nusiramink, viskas bus gerai, aš pati sedatif rydavau kai pradėjau važinėt, iki kokios 7 pamokos eidavau prisičiulpus.

Mano instruktorius lygiai taip negirdavo už menkniekius, nebuvo jis iš tokių, kuris pagyrimais švaistosi, bet jau kai pasakydavo tai būdavo už ką, o aš kiekvieną teigiamą intonaciją sugaudydavau.

Užtekdavo pasakyt "o, taip gerai" ir man jau ulibka iki ausų.

Kartą net bandžiau išsiprašyt gerų žodžių, kažką zyst, kad mažai moku tai ats. buvo 'negi pamirsot kaip pirma, antra karta važiavot?'. Baisiau būtų buvę jei būtų išpeikęs mano vairavimą. Būčiau patikėjus, kad aš nevėkšla. Bet to niekada nebuvo. Tiesa, dar sakydavo kad per daug save graužiu dėl klaidų, kad padariau ir reik pamiršt, kad viskas pataisoma, o aš vis nervindavaus kodėl taip padariau. Gal ir jūsiškis nori, kad geriau jaustumėtės už vairo?
Nereikia mum įsivaizduot, kad jau gerai vairuojam, nes kai nežinom tai labiau stengiamės ir daugiau išmokstam. O kad klaidas pasako tai gerai, juk blogiau būtų jei nesakytų. Galima apgalvoti savo klaidas ir daugiau jų nebekartoti. Man pirmais važinėjimais tikrai nemažai pastabų duodavo. Ir dėl vairo, ir dėl stabdymo, dėl mašinos padėties, ženklų, pėsčiųjų, sankabos, greičio, atstumų, duobių, manevravimo... bet kad aš ir važiuodavau vos ne autobusui šonus šukuodama. Jiems gal irgi kartais truputuką baisoka su mokinuku važiuot, kuris nejaučia gabaritų.

Pamažu pastabos apnyks, pati prašysi 'sakykit jei ką ne taip darau', o tau sakys 'kad viskas gerai'.
Ką dabar daryčiau kitaip besimokydama? Būčiau labiau atsipalaidavus, nes pusė pamokų buvo strese,

o tas tikrai nebūtina.