Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(brangiakaile @ 2011 11 22, 11:11)
na regitros puslapyje kur registruojiesi egzaminui,Vln kas pusvalandi galima uzsiregistruot,o Utenoj registruoja kas valanda,tai susidariau nuomone,kad ten siek tiek ilgiau viskas vyksta. o del marsrutu,tai kai mokiausi vairavimo mokykloje,tai su instruktorium vaziuodavom iki Utenos. na taip,ten eismas nedidelis,taciau kaip tik reikia vazineti siaurom gatvelem,is salutinio isvaziuot i pagrindini,kur nelabai matosi ar atvaziuoja masina,nes uzstoja krumai,kai kurios gatveles siauros,sunku issisukt posukiuose,yra veidrodine sankryza ir kitokiu kabliuku. na nenoriu gasdinti,gal jus tikrai gerai vairuojat ir jums tai nebus sunku,tik pasakau savo nuomone. smile.gif

Vis randu parašyta, kad Utenoje yra veidrodinė sankryža. Gal galėtumėt papasakot, kas tai per sankryža? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2011 11 22, 13:06)
Vis randu parašyta, kad Utenoje yra veidrodinė sankryža. Gal galėtumėt papasakot, kas tai per sankryža?  ax.gif  blush2.gif

nieko ten visai baisaus,ta veidrodine sankryza visiem skamba kaip koks mirties taskas.o ten tiesiog sustoti reikia prie stop zenklo ir i veidrodi paziureti ar neatvaziuoja masina,nes ten kalniukas toks ir be to veidrodzio nepamatytumet ar kas atvaziuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 11 22, 14:38)
nieko ten visai baisaus,ta veidrodine sankryza visiem skamba kaip koks mirties taskas.o ten tiesiog sustoti reikia prie stop zenklo ir i veidrodi paziureti ar neatvaziuoja masina,nes ten kalniukas toks ir be to veidrodzio nepamatytumet ar kas atvaziuoja mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 11 22, 13:38)

Ačiū už paaiškinimą, dabar supratau biggrin.gif nes ko paklausdavau, visi žiūrėdavo blink.gif ir nesuprasdavo, ko aš noriu.
Atsakyti
Gryzau po paildomo vairavimo, sekesi visai neblogai, net instruktorius pagyre po vaziavimo ir pasake, kad nera prasmes daugiau pinigu papildomoms pamokoms leisti, tik kita ketvirtadieni (penktadieni egzaminas) pavazinesim, kad drasiau butu assa.gif Dar aisktelej noreciau pavazineti tai sia arba kita savaite, arba kita savaite su teciu nuvaziuosim tai ir moket nereikes blush2.gif
Praktiskai kaune turejau 2papildomas pamokas ir 1 aikstelej (+vaziavimas iki aiksteles ir atgal lotuliukas.gif ) Pries pradedant vazinet i kauna instruktorius buvo sakes, kad 4-5pamoku reiks, busiu prasisukus su 3 thumbup.gif
Atsakyti
Ilgai skaiciusi sia tema, nusprendziau ir pati prisijungti prie visu jusu, kurios siuo metu gyvenat teisem kaip ir as. Siandien turejau 6 vairavima ir nusivyliau savim, nes instruktorius pasake, kad man truksta strateginio mastymo vairuojant, taciau matau, kad cia daugelis padaro tokias pat klaidas kaip as. Noriu pasiteirauti ar kas nors is jusu turejote/turite praktinius vairavimus ZEBRE pas instruktoriu Lina? Jei taip, gal galima AZ?
Atsakyti
Sveikos visos. Prisijungsiu ir aš prie Jūsų, kadangi taip pat kankinuosi su teisėmis. Ėmiau nemažai papildomų pamokų, bet vis tiek nesijaučiu tvirtai. Ėjau į regitrą 2 kartus- vieną kartą susikirtau ant estakados doh.gif , bet ten jau tikrai pat kalta esu, vis per greitai sankabą atleisdavau 2 kartus,o kiti likę kartai tiesiog nepavyko , nes ėmiau jaudintis, koja ėmė drebėti ir nebespėdavau net kojos ant gazo perkelti kai jau užgesdavau. Antrą kartą ėjau gan užtikrinta ,kad viskas bus ok, bet susimoviau ant lygiagretaus statymo, nors mokyklos aikštelėje viskas būdavo gerai. Gal kas nors man pagelbėti gali ir paaiškinti tokį dalyką- aš nesuprantu kokį man ten susikirtimą veidrodėly kairiam reikia pamatyti? Žinau,kad bordiurų, bet aš praeitą kartą kaip važiavau tai kaip nemačiau taip nemačiau kol galiausiai atsitrenkiau į kuoliuką blush2.gif . Greitai jis ten pasirodyti turi kai važiuoji atbulomis? Ech, atrodo ir mašiniuką jau turiu ,ir tiek pamokėlių ėmiau, taip noriu greičiau pabaigti tą vairavimą..
Atsakyti
QUOTE(Isterija @ 2011 11 22, 18:18)
Sveikos visos. Prisijungsiu ir aš prie Jūsų, kadangi taip pat kankinuosi su teisėmis. Ėmiau nemažai papildomų pamokų, bet vis tiek nesijaučiu tvirtai. Ėjau į regitrą 2 kartus- vieną kartą susikirtau ant estakados doh.gif , bet ten jau tikrai pat kalta esu, vis per greitai sankabą atleisdavau 2 kartus,o kiti likę kartai tiesiog nepavyko , nes ėmiau jaudintis, koja ėmė drebėti ir nebespėdavau net kojos ant gazo perkelti kai jau užgesdavau. Antrą kartą ėjau gan užtikrinta ,kad viskas bus ok, bet susimoviau ant lygiagretaus statymo, nors mokyklos aikštelėje viskas būdavo gerai. Gal kas nors man pagelbėti gali ir paaiškinti tokį dalyką- aš nesuprantu kokį man ten susikirtimą veidrodėly kairiam reikia pamatyti? Žinau,kad bordiurų, bet aš praeitą kartą kaip važiavau tai kaip nemačiau taip nemačiau kol galiausiai atsitrenkiau į kuoliuką blush2.gif . Greitai jis ten pasirodyti turi kai važiuoji atbulomis? Ech, atrodo ir mašiniuką jau turiu ,ir tiek pamokėlių ėmiau, taip noriu greičiau pabaigti tą vairavimą..

Pirmam temos puslapyje yra schemos-ka kada reikia pamatyti mirksiukas.gif Siaip neprosali mokantis aikstelej islipti is masinos ir gyvai paziuret kokie ten susikirtimai kur, jei neaisku. Greitai jie pasimato. smile.gif
Atsakyti
na, ka egzamino neislaikiau, ziauriai savim nusivyliau ir asara teko nubrauti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2011 11 22, 18:45)
na, ka egzamino neislaikiau, ziauriai savim nusivyliau ir asara teko nubrauti... verysad.gif

console.gif Aikstelej ar mieste suklydot?
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2011 11 22, 19:45)

Kaip gaila verysad.gif nepasiduok, pavyks kita karta mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš rytoj teoriją eisiu laikyt... Bijau neišlaikyti, nes žiauriai savim nusivilčiau. Tokia nevykėlė pasijusiu verysad.gif biggrin.gif Ypač, kad darau tikrai kvailas klaidas vis doh.gif Bet bus kaip bus... Ir dar nežinau, ką čia dabar kartotis, kas svarbiausia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 22 lapkričio 2011 - 19:31