Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

buvau siandiena regitroj aikstelei pasmalaut....per 30min ivaziavo 11masinu,8 neisvaziavo i miesta.....
su metru matavo vienas egzaminuotojas....
nepastebejau ar lygiagreciam parkavime yra ta susikirtimo linija kaip mokamoj aikstelei ar nera??jei nera kur ziuret ?pamatai bardiura ir susukt i kaire?
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 22, 21:42)
buvau siandiena regitroj aikstelei pasmalaut....per 30min ivaziavo 11masinu,8 neisvaziavo i miesta.....
su metru matavo vienas egzaminuotojas....
nepastebejau ar lygiagreciam parkavime yra ta susikirtimo linija kaip mokamoj aikstelei ar nera??jei nera kur ziuret ?pamatai bardiura ir susukt i kaire?

Cia kuriam mieste? blink.gif Seip sake, kad Tauragej megejai su metru matuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 22, 20:54)
Cia kuriam mieste?  blink.gif  Seip sake, kad Tauragej megejai su metru matuot  doh.gif

KLAIPEDOJ unsure.gif
Atsakyti
susimoviau mieste, egzaminuotojas susiraukes papuole, kiek apie ji prisiklausinejau tai visi sake "jo cia ta "kirvi" gavai" biggrin.gif gavau senute astra, iskrito prisiparkavimas prie bordiuro, zodziu aikstelej viskas super. bet ir kaune labai daug neislaikanciu
Atsakyti
Apie tokius matavimus esu girdejus is pusseseres kuri pries keleta metu klaipedoj laike smile.gif
Matyt visokiu yra ir tokiu kurie su metru matuoja ir tokiu kurie praleidzia nors klaida padaro (matem toki atveji aikstelej kaune)

spin2liux o kokia klaida mieste buvo? ax.gif ir kokiu marsrutu vaziavai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 22, 21:42)

Oho, kiek daug neišlaikė aištelėj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 22, 22:32)
Apie tokius matavimus esu girdejus is pusseseres kuri pries keleta metu klaipedoj laike  smile.gif 
Matyt visokiu yra ir tokiu kurie su metru matuoja ir tokiu kurie praleidzia nors klaida padaro (matem toki atveji aikstelej kaune)

spin2liux o kokia klaida mieste buvo?  ax.gif  ir kokiu marsrutu vaziavai?  blush2.gif

vaziavau is regitros i desine, o paskui raudondvario pl ir i vilijampole, o pasak jo tai mano klaidos buvo, kad per ilgai stapdau imynus sankaba ir sustojau per arti stop zenklo, sakau "na koks jus grieztas" o jis man "tai nenorek is pirmo karto islaikyti, juk ateisi antra" doh.gif
Atsakyti
Na kai as pries savo praktikos egzamina stebejau kitu egzaminus, tai irgi isvaziavo tik 3 masinos (nezinau is kiek, bet ilgokai ten stovejau, tikrai ne 10 min smile.gif ). Kol galiausiai MB pareiske, kad daugiau man neleist ten stovet, nes tik bijoti pradedu. Ir islaikiau.
Manau jei moki vaziuoti, tvirtai jautiesi ir jauti masina pasiseks. Tiesiog labai daug tokiu kurie "na ura" eina, tai todel toks didelis neislaikymo procentas smile.gif

Aurio zmona, nelabai supratau kokios linijos jums truksta? Linijos bus is priekio ir galo, o sone bordiuro imitacija.
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2011 11 22, 23:50)
vaziavau is regitros i desine, o paskui raudondvario pl ir i vilijampole, o pasak  jo tai mano klaidos buvo, kad per ilgai stapdau imynus sankaba ir sustojau per arti stop zenklo, sakau "na koks jus grieztas" o jis man "tai nenorek is pirmo karto islaikyti, juk ateisi antra" doh.gif

blink.gif blink.gif nu nieko sau, as paklausciau kodel butinai reik antra karta eit g.gif

Siandien kartu vaziavo du vaikinukai kurie egzamina laike- vienas islaike, kitas-ne. Pimasis gavo griezta egzaminuotoja, bet tas nesutrukde, o kitas norejo ilyst i tarpiuka sankryzoj ir uzgeso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2011 11 22, 22:50)
vaziavau is regitros i desine, o paskui raudondvario pl ir i vilijampole, o pasak  jo tai mano klaidos buvo, kad per ilgai stapdau imynus sankaba ir sustojau per arti stop zenklo, sakau "na koks jus grieztas" o jis man "tai nenorek is pirmo karto islaikyti, juk ateisi antra" doh.gif

Ten gi vyrai egzaminuotojai, o su vyrais geriau nesigincyti, tik blogiau bus irnesakyk.gif
Del sankabos ir Vilniuje daug kas neislaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2011 11 22, 22:03)
Oho, kiek daug neišlaikė aištelėj  blink.gif

ir cia tik per 30minuciu,kol buvau as g.gif

BRIUNETE,lygiagreciam parkavime...susuki vaira i desine,ziuri per kairiji veidrodeli turi but linija ir kai pamatai kad ji susikerta su borteliu istiesini vaira ir.......tos linijos regitroj nemaciau,kaip orentuotis g.gif
Beje kaip taisiklingai susireguliuojat vedrodelius?ka turit matyt per viena ir kt,kuo arciau mano diena tuo atrodo nieko nebemoku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurio zmona: 22 lapkričio 2011 - 22:01
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 11 22, 23:54)
Ten gi vyrai egzaminuotojai, o su vyrais geriau nesigincyti, tik blogiau bus irnesakyk.gif
Del sankabos ir Vilniuje daug kas neislaiko smile.gif

Manau tai nuo situacijos priklauso ax.gif

Mus instruktorius perspejo, kad jei egzaminuotojas nekalba tai geriau jo ir nekalbint ir neklausinet labai, kad ir "kur toliau?", "ar cia suksim?"ir pan nes tada supyksta dedziai blush2.gif
Atsakyti