Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(dilgelyt @ 2011 11 01, 14:42)
tos vietos gal net nereiktu vadinti aikstele..ten tik speciali visiems pasaliniams draudziama teritorija,kur mes rodome,kaip mokam atlikti tam tikras figuras, esme parodyti kaip jauciame masina, mums iskelta uzduotis yra tik tokia. Vairavimo kultura tikrinama gatveje.

'ta vieta' yra aikštelė. ket galioja visur, kur vyksta eismas. vairavimo, tiksliau eismo kultūra, rodoma ir gatvėje ir aikštelėje. aišku ket nesilaikymą galima 'pateisinti' kuriant savo taisykles a la 'kaip man patinka taip vairuoju'. šiaip egzamino esmė toli gražu nėra rodyti kaip jaučiama mašina ar figūrų atlikimas, jo esmė parodyti ar mokama vairuoti. jei tikrai manote kad užduotis jums iškelta rodyti kaip jaučiate mašiną ir rodyti figūras - tikrai klystate.
šiaip ot būtų jei kokia iš čia besiplėšiusių kad ket regitroj negalioja būtų paklausta (vieno iš teorinių klausimų) 'kada reikia rodyti signalus'? negi sakytų 'man istruktorius sakė.../vbs sakė kad galima.../kai aš manaukad kažkas mato' biggrin.gif tie kurie mašinas pasisatato įstrižai per tris neįgaliems skirtas vietas irgi matyt mano 'niekam netrukdau tai dzin/vo kokią figūrą ir precizišką mašinos pasidėjimą per tris vietas parodžiau' cool.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 11 01, 15:57)
'ta vieta' yra aikštelė. ket galioja visur, kur vyksta eismas. vairavimo, tiksliau eismo kultūra, rodoma ir gatvėje ir aikštelėje. aišku ket nesilaikymą galima 'pateisinti' kuriant savo taisykles a la 'kaip man patinka taip vairuoju'. šiaip egzamino esmė toli gražu nėra rodyti kaip jaučiama mašina ar figūrų atlikimas, jo esmė parodyti ar mokama vairuoti. jei tikrai manote kad užduotis jums iškelta rodyti kaip jaučiate mašiną ir rodyti figūras - tikrai klystate.
šiaip ot būtų jei kokia iš čia besiplėšiusių kad ket regitroj negalioja būtų paklausta (vieno iš teorinių klausimų) 'kada reikia rodyti signalus'? negi sakytų 'man istruktorius sakė.../vbs sakė kad galima.../kai aš manaukad kažkas mato' biggrin.gif tie kurie mašinas pasisatato įstrižai per tris neįgaliems skirtas vietas irgi matyt mano 'niekam netrukdau tai dzin/vo kokią figūrą ir precizišką mašinos pasidėjimą per tris vietas parodžiau' cool.gif

Nugi nusisnekate,nes puolate i visiskus krastitinumus...tai ir instruktoriai ir regitros egzaminuotojai ir laikantys tokie visi durni esam tik jus viena protinga??! Nekelia tokai sivada itarimo? biggrin.gif
Tos egzamino 15 minuciu teritorijoje, kur jus tikrina kaip mokate pasistatyti masina nenumusus kuoliuku deja tikrina tik tai ir svarbu tiktai, likusias 45minuciu prasom patikrins visa kita.
Gal realybe,sitokia neteisybe ir skaudi,bet teks susitaikyt, yra kaip yra, jusu posukiai pirmojoje egzamino dalyje statant masina soniniu ar istrizu visiems giliai giliai dzin tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, ryt žadu skambintis intruktoriui dėl papildomų. Kaži kiek čia man jų reiks g.gif Ir tada iš kart į Regitrą reik eit biggrin.gif Taip kaip buvau planavus važinėtis su šeimos nariu, nelabai kas ir gaunas, užsitęstų visas šis reikalas gerokai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 01 lapkričio 2011 - 17:05
QUOTE(dilgelyt @ 2011 11 01, 15:36)
Gal realybe ir skaudi

stipriai perspaudėt į kraštutinumus su savo 'išvadomis'. kad ir kaip draskytumėtės, ket ne tamsta kuriate, jos jau yra ir galioja. jūsų teorija apie egzamino laikymą visiškai pro šoną, bet jei norite tuo tikėti - prašom, nieks tikrai nedraudžia rolleyes.gif teks susitaikyti kad stipriai nusišnekėjote ir posūkiai yra deja ne mano, o jei norite pasidraskyti dėl to galite kreiptis į seimą, kuris ket priėmė nekūrusi savo teorijų forume cool.gif per daug susireikšminate jei save įvardijate kaip 'visi', deja klystate kad visiems ket giliai giliai dzin, kai kurie jų laikosi smile.gif o save durna laikyti tikrai nieks nedraudžia, nors greičiausiai ir čia perspaudžiate. beje, jei netrūktų skaitymo įgūdžių, būtumėt perskaičius kad tai jog už ket pažeidimą nežymi klaidos, to ne pažeidimu nedaro, taip pat tai kad ket kūriau ne aš, tad be reikalo taip ardotės kad nurodžiau kas jose parašyta, o jūsų teigimu taip nėra. teks deja susitaikyt su tuo cool.gif
apskritai juokingai jau atrodo kad keli puslapai kelios moteriškutės ardosi dėl to kad ket pacitavau lyg aš jas sukūrusi būčiau. na nebaudžia už jų pažeidimus tai nebaudžia bet ko taip drąskytis neturint įrodymų kad tai ne pažeidimas nes 'visi taip daro'? aciuks.gif
Atsakyti
Merginos, bet juk ir buvo klausimas, kaip elgtis būtent regitros aikštelėj ir kaip kiti instruktoriai mokina, niekas nekalba apie miestą ir jo aikšteles smile.gif
Dėkui atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Na panos gal baigiam? g.gif Visiskai beprasme diskusija gavosi is vienintelio klausimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 01, 20:40)
Na panos gal baigiam?  g.gif  Visiskai beprasme diskusija gavosi is vienintelio klausimo  doh.gif

jau tikrai net nebeidomu skaityt..bukit protingesne kazkuri neberasykit...nurims ir kita.....
kalbam kaip kalbejom anksciau,daug smagiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(KAD @ 2011 11 01, 19:34)
Merginos, bet juk ir buvo klausimas, kaip elgtis būtent regitros aikštelėj ir kaip kiti instruktoriai mokina, niekas nekalba apie miestą ir jo aikšteles smile.gif
Dėkui atsakiusioms  4u.gif

aha, o atsakymas buvo kad regitroj galioja tos pačios ket kaip ir visur. o kaip seksis laimės dalykas. už laikymąsį per galvą nieks nedavė, o nesilaikymas - sėkmės dalykas smile.gif jūsų pasirinkimas pažeidinėti ket 'nes kiti taip daro' ar ne smile.gif
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 01, 19:45)
jau tikrai net nebeidomu skaityt..bukit protingesne kazkuri neberasykit...nurims ir kita.....

pabūsiu, nes viena jau įvardino save kaip ne itin protingą, tai ką čia aiškint kas parašyta jei skaityt nemoka. kadangi ket nepakeisi. duodu žalią šviesą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2011 11 01, 18:02)
Sveikos, ryt žadu skambintis intruktoriui dėl papildomų. Kaži kiek čia man jų reiks  g.gif Ir tada iš kart į Regitrą reik eit  biggrin.gif Taip kaip buvau planavus važinėtis su šeimos nariu, nelabai kas ir gaunas, užsitęstų visas šis reikalas  gerokai doh.gif

Viskas priklauso nuo jusu sugebejimu, noro, pastangu, turimu igudziu ir dar kruvos dalyku, tad tikrai negalim atsakyt kiek pamoku jums reikes, kad butumet pasiruosusi egzaminui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2011 11 01, 17:02)
Sveikos, ryt žadu skambintis intruktoriui dėl papildomų. Kaži kiek čia man jų reiks  g.gif Ir tada iš kart į Regitrą reik eit  biggrin.gif Taip kaip buvau planavus važinėtis su šeimos nariu, nelabai kas ir gaunas, užsitęstų visas šis reikalas  gerokai doh.gif

O ką sako jūsų instruktorius?
maniškis ir po privalomų sakė gali drąsiai laikyt, svarbiausiai neskubėk, pagalvok ką darai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2011 11 01, 19:02)

As pradzioj pasiimciau viena, o tuomet paklausciau instruktoriaus nuomones 4u.gif

O man jau juokinga darosi, is instruktoriaus vel tyla doh.gif +paso galiojimas baiges lotuliukas.gif sia savaite susitvarkysiu visus reikalus, jei iki pirmadienio pats nepaskambins, skambinsiu, kad atiduotu kursu baigimo pazymejima ir ieskosiu kito instruktoriaus.
Su seimos nariu taip pat greiciausiai nepavyks pavazineti doh.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif Nezinau kur klausti, gal cia kas zinos. Sesute pradejo mokytis vairuoti, bet kol kas ne su instruktoriumi, o pati su vaikinu ir labai reikia ramiu vietu Vilniaus pakrastyje, mazdaug ten kur Fabijoniskes, Pasilaiciai. Gal zinote tokiu vietu? Kol kas ji buvo prie Siemens arena aiksteleje, bet toli kas karta ten grustis. Gal padesite vilnieciai? Tiktu ir kaimukas koks prasivaziuoti, kur nejudru, mentukai nestovi blush2.gif
Atsakyti