Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Congeniality @ 2011 11 02, 14:22)
Sveiki visi smile.gif Nezinau kur klausti, gal cia kas zinos. Sesute pradejo mokytis vairuoti, bet kol kas ne su instruktoriumi, o pati su vaikinu ir labai reikia ramiu vietu Vilniaus pakrastyje, mazdaug ten kur Fabijoniskes, Pasilaiciai. Gal zinote tokiu vietu? Kol kas ji buvo prie Siemens arena aiksteleje, bet toli kas karta ten grustis. Gal padesite vilnieciai? Tiktu ir kaimukas koks prasivaziuoti, kur nejudru, mentukai nestovi blush2.gif

Tai gal geriau lai išsilaiko teoriją ir nereikės mentukų bijot?
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2011 11 02, 15:22)
Sveiki visi smile.gif Nezinau kur klausti, gal cia kas zinos. Sesute pradejo mokytis vairuoti, bet kol kas ne su instruktoriumi, o pati su vaikinu ir labai reikia ramiu vietu Vilniaus pakrastyje, mazdaug ten kur Fabijoniskes, Pasilaiciai. Gal zinote tokiu vietu? Kol kas ji buvo prie Siemens arena aiksteleje, bet toli kas karta ten grustis. Gal padesite vilnieciai? Tiktu ir kaimukas koks prasivaziuoti, kur nejudru, mentukai nestovi blush2.gif

Siemens arenoje nepatarciau mokytis, nes daznai atvaziuoja pareigunai wink.gif
O siaip kazin ar kur Vilniuje rasit tokia vieta kur normaliom gatvem butu galima ramiai mokytis vairuot, nebent kokiais sunkeliais g.gif
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2011 11 02, 15:30)

Tik tokiu atveju visvien reiketu mokytis su kazkuom kitu, nes vaikinas, kiek supratau, dar nera seimos narys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2011 11 02, 15:22)

Nuu...jeigu Siemens arena nuo Fabijoniskiu toli... doh.gif Trys-penkios minutes kelio smile.gif mes su dukra tai vaziavom net uz Nemencines,kol ramu keliuka radom,tiesa,duobetas toks buvo... ax.gif doh.gif O gyvenam Fabijoniskese... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2011 11 02, 14:30)

išsilaius teoriją vis tiek reiks bijot, nes vaikinas neturi teisės mokyti jei nėra instruktorius. ne aikštelėje mokytis neturint minimalių įgūdžių apskritai draudžiama. vakare galbūt galima būtų pabandyti romerio aikštelę kai jau teoriją išsilaikys.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 11 02, 14:39)

Tik tokiu atveju visvien reiketu mokytis su kazkuom kitu, nes vaikinas, kiek supratau, dar nera seimos narys smile.gif

doh.gif taip taip.

QUOTE(l'eau @ 2011 11 02, 14:41)
išsilaius teoriją vis tiek reiks bijot, nes vaikinas neturi teisės mokyti jei nėra instruktorius. ne aikštelėje mokytis neturint minimalių įgūdžių apskritai draudžiama. vakare galbūt galima būtų pabandyti romerio aikštelę kai jau teoriją išsilaikys.

Na, draudžiama, bet instruktoriai tą daro. Mane irgi pirmą kartą į kelius išvarė, nors tik prieš 5min sužinojau kur kuris pedalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2011 11 02, 16:49)
doh.gif  taip taip.
Na, draudžiama, bet instruktoriai tą daro. Mane irgi pirmą kartą į kelius išvarė, nors tik prieš 5min sužinojau kur kuris pedalas biggrin.gif

Bet instruktorius pedalus turi jeigu kas blush2.gif
O seip kiek zinau geriau nuo 0 su instruktorium mokytis, nes vaikinas ar kitas artimas zmogus gali netaip ismokyti ax.gif geriausia issilaikyti teorija, pravazineti privalomas pamokas, o jau tuomet gilinti igudzius ir policijos bijoti nereiks ax.gif
Atsakyti
su vaikinu to daryti vistiek negalės. bent jau teisėtai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 02, 14:57)
Bet instruktorius pedalus turi jeigu kas  blush2.gif 
O seip kiek zinau geriau nuo 0 su instruktorium mokytis, nes vaikinas ar kitas artimas zmogus gali netaip ismokyti  ax.gif  geriausia issilaikyti teorija, pravazineti privalomas pamokas, o jau tuomet gilinti igudzius ir policijos bijoti nereiks  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Būtent dėl to teisingo išmokymo nesėdu su SB važiuot, kol nebaigiau privalomų valandų. Nes yra daug niuansų ko negalima daryt egzamine, o vairuotojai daro. Tai paskui sunkiau persimokyti, negu iš karto mokytis taip kaip reikia.
Papildyta:
Klausykit, o man iškilo toks klausimas: instruktorius turi tik stabdžio ir sankabos pedalus ar ir gazo?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 11 02, 17:02)
su vaikinu to daryti vistiek negalės. bent jau teisėtai smile.gif

Zinau rolleyes.gif

QUOTE(anikute @ 2011 11 02, 17:05)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Būtent dėl to teisingo išmokymo nesėdu su SB važiuot, kol nebaigiau privalomų valandų. Nes yra daug niuansų ko negalima daryt egzamine, o vairuotojai  daro. Tai paskui sunkiau persimokyti, negu iš karto mokytis taip kaip reikia.
Papildyta:
Klausykit, o man iškilo toks klausimas: instruktorius turi tik stabdžio ir sankabos pedalus ar ir gazo?

Del to manes ir gi niekas nemoke anksciau laiko biggrin.gif O dabar dar ir teti "pamokau" doh.gif lotuliukas.gif
Man regis visus pedalus turi mirksiukas.gif
Atsakyti
gazą tikrai turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2011 11 02, 16:05)

Mano turejo visus pedalus, bet gazo gali ir nebuti, nera privaloma ji turet smile.gif
Drauge dabar mokosi, tai jos instruktorius gazo neturi. MB irgi nustebo, kai pasakiau apie gaza, kai jis mokesi (cia buvo pries 6 metus) instruktorius tik sankaba ir stabdi turejo.
Matyt nuo masinos senumo priklauso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 02 lapkričio 2011 - 15:21
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 11 02, 15:18)
Mano turejo visus pedalus, bet gazo gali ir nebuti, nera privaloma ji turet smile.gif
Drauge dabar mokosi, tai jos instruktorius gazo neturi. MB irgi nustebo, kai pasakiau apie gaza, kai jis mokesi (cia buvo pries 6 metus) instruktorius tik sankaba ir stabdi turejo.
Matyt nuo masinos senumo priklauso smile.gif

Nu va aš irgi pasakiau SB, kad man instruktorius pagazavo, kad per lėtai važiavau smile.gif Tai jis sako, kad gi nebūna gazo pas juos g.gif Tai ir sutrikau g.gif Reiškia, kad gali būt, nesivaidena man biggrin.gif
Atsakyti