Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistas

QUOTE(F @ 2011 10 30, 21:30)
Tai dėl to ir sakau, kad jūs labai pesimistiškai žiūrit, tiek į mane, tiek į ją.

jus negalit zinot kaip ir i ka as ziuriu - nes jus manes nepazistat ir nezinot situacijos iki galo schmoll.gif
Atsakyti
Sutinku su tuo, čia taip tik sprendžiu iš parašymų čia forume.
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 10 30, 21:40)
Sutinku su tuo, čia taip tik sprendžiu iš parašymų čia forume.

taip pat kaip as supratau is jusu parasymu forume del mamos - bet su mano pastabom nesutikot mirksiukas.gif Dar apkaltinot skaitymu tarp eiluciu ir pan lotuliukas.gif
Atsakyti
Nesutikčiau, kad čia taip pat skaitymas tarp eilučių, nes jūs rašėt, kad įžvelgiat tai, ko aš nesu sakiusi, tai yra:
" Is tokiu jusu postu galima izvelgti - as esu dovana mamai ir jos visas gyvenimo tikslas - padaryti mane laiminga, pildyti mano svajones".

O aš pas jus įžvelgiau tik tai, ką jūs sakėte, ir nieko daugiau - "nu neiziuriu tame jos aspergeriskume jokio zavesio, tik daaaaug problemu", neįžvelgiau nieko daugiau, bet pavadinau tai "pasimistiniu požiūriu".

Tai skiriasi, nes jūs skaitėt tarp eilučių, o aš ne.
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 10 30, 21:30)
Nelabai supratau to pasakymo dėl laiko. Jūs siūlot man kažką kartu daryti su jumis? Kada, ką turit omenyje? Mes juk skirtinguose miestuose.

Ar aš taip siūliau? g.gif Na, supratote kažkaip savaip rolleyes.gif Nebūnie...Nebediskutuosiu.
Atsakyti
lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 10 30, 22:53)
Ar aš taip siūliau?  g.gif Na, supratote kažkaip savaip  rolleyes.gif Nebūnie...Nebediskutuosiu.

Na jūs sakėt "Gal geriau F nebeleidžiame tuščiai laiko SM, o einame veikti kažką naudingo", tai supratau kaip pasiūlymą kažką kartu daryti, bet nebuvau tikra ką, tai pasitikslinau smile.gif neįsižeiskit, jei ne taip supratau, nenorėjau įžeist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 10 30, 21:55)
Na jūs sakėt "Gal geriau F nebeleidžiame tuščiai laiko SM, o einame veikti kažką naudingo", tai supratau kaip pasiūlymą kažką kartu daryti, bet nebuvau tikra ką, tai pasitikslinau smile.gif neįsižeiskit, jei ne taip supratau, nenorėjau įžeist smile.gif

Aš apie šį vakarą kalbėjau. Apie dabartį. Nėr čia ko įsižeisti. Tik va Jūs sakote, kad neskaitote tarp eilučių, o va šį kartą kažkaip perskaitėte ir interpretavote savaip rolleyes.gif
Papildyta:
Tema tuoj sumuš tempo rekordus doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, mano J miega nuo 19.30. Tai kada jis ryt kelsis? g.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
Aš taip pat pagalvojau, kad nieko sau. Aktyvumas neišpasakytas.

F, Ice parašė taip, patardama, kad geriau užsiimtumėt kažkuo naudingu kiekviena savo namuose.
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 10 30, 21:50)
Nesutikčiau, kad čia taip pat skaitymas tarp eilučių, nes jūs rašėt, kad įžvelgiat tai, ko aš nesu sakiusi, tai yra:
" Is tokiu jusu postu galima izvelgti - as esu dovana mamai ir jos visas gyvenimo tikslas - padaryti mane laiminga, pildyti mano svajones".

O aš pas jus įžvelgiau tik tai, ką jūs sakėte, ir nieko daugiau - "nu neiziuriu tame jos aspergeriskume jokio zavesio, tik daaaaug problemu", neįžvelgiau nieko daugiau, bet pavadinau tai "pasimistiniu požiūriu".

Tai skiriasi, nes jūs skaitėt tarp eilučių, o aš ne.

ok, o ka galima suprast is tokio posto?

"Mano mama neturi mokėti už mano studijas, tai nėra privaloma. Ji turi teisę išmesti mane, jeigu jai nepatinka, jeigu aš trukdau jos svajonėms ir malonumams. Ji sakė, kad jos svajonė yra, kad aš baigčiau savo studijas, kurias pradėjau smile.gif Tai ji mokėdama už mano studijas kaip tik padeda išpildyti savo svajonę."

jusu mamos svajones yra jusu svajones ir norai?

jei jos aspergeriskuose bruozuose as iziuriu jos problemas, stengiuosi padeti jai jas iveikti, susidoroti su jomis - tai jau pesimistinis poziuris?

tai vistik kas cia skaito tarp eiluciu?
Atsakyti
Nesutinku, manau, kad skaitymas tarp eilučių ir pasakymo nesupratimas skiriasi. Nes skaitymas tarp eilučių yra tada, kai skaitoma , matoma tiesioginė prasmė, bet ieškoma paslėpta prasmė ar koks slaptas motyvas (aiškiai suvokiama, ką žmogus pasakė, bet manoma, kad jis tuo norėjo pasakyti kažką kita).
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 10 30, 22:00)

Beje, mano J miega nuo 19.30. Tai kada jis ryt kelsis?  g.gif  blink.gif  doh.gif

Milda tik ka smigo - bet mus jau kokia savaite kankina naktiniai kosmarai - apie 12 soks is miegu klyks, zviegs, miegos - bet sauks kad negali uzmigt, parsinesiu i savo lova, po 10 min prasysis i savo lova ir ten nunesta ramiai uzmigs, ryte aisku nieko neprisimins doh.gif
Atsakyti