Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistas

QUOTE(Atėnė V @ 2011 11 14, 09:29)
O aš ruošiuosi susitikimui su PPT ir mokyklos administracija. Susikroviau sąsiuvinius, metodiškai išanalizavau mano vaiko rašytus kontrolinius, parašiau keturių puslapių kalbą . Kalbos esmė, kad būtent spec, poreikiai ( į kuriuos mokytojai nekreipia dėmesio) trukdo mano vaikui mokytis. Paanalizuosiu, kokie tie spec. poreikiai, kaip jie atsispindi sūnaus darbuose, ir kad tinkamai pateikus mokomąją medžiagą, mano vaikas ją supras ir įsisavins.

Laikom kumščius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2011 11 14, 09:29)
O aš ruošiuosi susitikimui su PPT ir mokyklos administracija. Susikroviau sąsiuvinius, metodiškai išanalizavau mano vaiko rašytus kontrolinius, parašiau keturių puslapių kalbą . Kalbos esmė, kad būtent spec, poreikiai ( į kuriuos mokytojai nekreipia dėmesio) trukdo mano vaikui mokytis. Paanalizuosiu, kokie tie spec. poreikiai, kaip jie atsispindi sūnaus darbuose, ir kad tinkamai pateikus mokomąją medžiagą, mano vaikas ją supras ir įsisavins.

Atene, Jus saunuole! Aciu, kad dalinates, nes ta patirtis aktuali kiekvienai is musu 4u.gif Laukiam ziniu ir linkim, kad pagaliau sulauktumet supratimo ir bendradarbiavimo is pedagogu! wub.gif

Vakar per ziniu r. buvo ,mano sveikata' apie autizma, kalbejo berods mamos. deja, negirdejau, tik pacia pabaiga. gal kas klauset? archyvo dar nera, tikiuosi, ides.
Atsakyti
http://www.lands-of-.../load/3-1-0-619

Sveikos,
Nežinau ar apie šį filmą jau kalbėjot, dėl visa ko įdedu nuorodą.
Atsakyti
Mane kartais erzina per visur pasipylusios kalbos apie autizmą. Nežinau ar jų tikrai padaugėjo, ar tik aš atidžiau klausausi,kai man tapo aktualu.
Ir erzina, kai ... Net nežinau...Žmonės galvoja, kad manęs reikia gailėtis. Kad su gailesčiu žiūri į Jokūbą. Mes esam taip pat laimingi kaip ir jie. Gal kiek kitaip, bet tikrai laimingi.
Jei žmogus konkrečiai nekontaktuoja su mano vaiku, tada autizmas mano kalboje visai neegzistuoja. Man nereikia gailesčio ar, kad kitom akim į mano vaiką žiūrėtų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2011 11 14, 10:29)

labai lauksim tos kalbos rezultatų 4u.gif

o mum šiemet naujoj mokykloj daug geriau sekasi (ne mokslo atžvilgiu, bet tolerancijos) gavom superinę padėjėję, parašo mum viską užrašų knygelėj. Ir kas gerai buvo ir kas blogai, ko reiks kitai pamokai, kokia bus ekskursija ar koks renginys ir .t.t. Dieve kaip mum to reikėjo dar pirmoj klasėj verysad.gif ir aš dabar būčiau netokia pavargus, ir vaikas būtų socialiai ugdomas...
Atsakyti
QUOTE(kosemalose @ 2011 11 14, 11:21)
Vakar per ziniu r. buvo ,mano sveikata' apie autizma, kalbejo berods mamos. deja, negirdejau, tik pacia pabaiga.  gal kas klauset? archyvo dar nera, tikiuosi, ides.

Kuriems rupi ir kuriu tokios kalbos neerzina, jau gali paklausyti cia: http://www.ziniur.lt...ancius-vaikus.-

Atsakyti
bet jau vedėjas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 14, 19:45)
bet jau vedėjas  doh.gif

Normalus vedėjas. Iš normalaus pasaulio. Labai realistiškas pokalbis gavosi - atspindintis sakyčiau vieną iš gražesnių variantų santykio susitikus normaliam ir nenormaliam. Aš patenkinta, kad normalūs gavo dar vieną porciją tikros informacijos.

Atėne V., didelė porcija palaikymo jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cute: 14 lapkričio 2011 - 20:15
QUOTE(cute @ 2011 11 14, 20:13)
Normalus vedėjas.

O man jis ir jo palyginimai schmoll.gif
Atrodo, kaip nesiruošęs šitai temai.

O ir pats pokalbis, toks draugiškas patirties pasidalinimas prie kavos puodelio.

Kažkaip neišgirdau nieko informatyvaus ar naujo blush2.gif Tos pačios įsisenėjusios bėdos be jokių sprendimų. ax.gif

Kitą savaitę planuoju važiuot Lesinskienės paskaitos pasiklastyt, žiūrėsiu kokia info ji dalinasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 14 lapkričio 2011 - 20:20
QUOTE(cezi @ 2011 11 14, 20:02)
labai lauksim tos kalbos rezultatų 4u.gif

o mum šiemet naujoj mokykloj daug geriau sekasi (ne mokslo atžvilgiu, bet tolerancijos) gavom superinę padėjėję, parašo mum viską užrašų knygelėj. Ir kas gerai buvo ir kas blogai, ko reiks kitai pamokai, kokia bus ekskursija ar koks renginys ir .t.t. Dieve kaip mum to reikėjo dar pirmoj klasėj verysad.gif  ir aš dabar būčiau netokia pavargus, ir vaikas būtų socialiai ugdomas...

Aš dar tos kalbos mokykloje nesakiau, bet kažką panašaus prieš savaitę kalbėjau PPT tarnyboje. Rezultatas- pagyrimai elektroniniame dienyne vaikui, koks jis nuostabus, koks dėmesingas, nežinia iš kur atsiradę dešimtukai... blink.gif
Tokiais žaidimais manęs papirkti ir nuraminti neįmanoma ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(kosemalose @ 2011 11 14, 19:26)
Kuriems rupi ir kuriu tokios kalbos neerzina, jau gali paklausyti cia: http://www.ziniur.lt...ancius-vaikus.-

Normalus pokalbis unsure.gif Man tai labiausiai reikia pasidalinimo realia patirtimi, o ne seniai žinoma teorine informacija rolleyes.gif
Gaila, kad nebegaliu ateiti į tėvų susitikimus KVAC'e verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 14 lapkričio 2011 - 21:09
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 14, 20:16)
O man jis ir jo palyginimai schmoll.gif 
Atrodo, kaip nesiruošęs šitai temai.

O ir pats pokalbis, toks draugiškas patirties pasidalinimas prie kavos puodelio.

Kažkaip neišgirdau nieko informatyvaus ar naujo  blush2.gif  Tos pačios įsisenėjusios bėdos be jokių sprendimų.  ax.gif

Kitą savaitę planuoju važiuot Lesinskienės paskaitos pasiklastyt, žiūrėsiu kokia info ji  dalinasi.

Būtent - mes (autistų mamos), kai reikia šviežios informacijos, einame į Lesinskienės paskaitą. Eilinis lietuvos žmogus neturi poreikio tam, todėl džiaugiuosi, kad apie autizmą net neplanuodamas sužino per panašias laidas. Dedu pliusą vien dėl to.

Šiandien Lietuvos Ryte:
http://www.lrytas.lt...3...eŔildo.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cute: 15 lapkričio 2011 - 06:59