QUOTE(Kriiste @ 2011 11 26, 11:57)
tai kas kad 2 val - bet jei jie bus ilsyginti - mama tures ta 15 min poilsio ir bus laimingesne
lengva nieks nera, viskam reikia dideliu pastangu, Jei tavo igudziai prasti - tai nereiskia kad tu blogas zmogus, reikia pasistengti, jei kasdien lygintum po 2 val - po metu gal jau ir per valanda ta darba atliktum - tereikia noro, visus neturimus igudzius reikia lavinti
as asmeniskai irgi noreciau tik nueiti i darba ir gryzus pramogauti - deja, turiu ir valgyt daryt ir skalbt, ir namus tvarkyt ir vaikais pasirupint, nebuna taip, kad viskas sukas tik apie asmeninius pacios poreikius - nebent gyveni visai viena

Ir tikrai noriu kad vaikai prisidetu, dickis eina i parduotuve, sluoja laiptine, nesa siuntinius i pasta ir parnesa, isnesa siuksles, mazoji tvarko batus koridoriuje, sluosto dulkes nuo lentynu - nes visi gyvenam, visi turim prisidet prie bendros tvarkos. Ir man visai nesvarbu - kad dulkes nuvalytos netobulai, ar valomos labai ilgai (juk jai tik 5 metai) - bet darbus ir pareigas turim kiekvienas savo
Nu tai čia aišku, kad buities darbus darau, ir skalbiu, ir valgyt ruošiu , ir tt. Mes su vyru juos esam pasiskirstę.
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2011 11 26, 12:18)
tu vis apie ta pati, as to nesugebu, as to negaliu - o gal kartais reikia biski pastengt ir daryt ne tik kas patinka
as nenoriu kad rinktumeis kita, lygiai taip pat as nieko nesiulau - nes nezinau taves, nepazystu

Apkritai manau kad si diskusija beviltiska, nes tu turi savo tiesa ir nekreipi demesio i jokias alternatyvas nurasydama - as negaliu, as nemoku - nors bent is rasymo cia jauciasi kad paprasciausiai nenoriu
va todel tavo santykiai su mama daznai buna blogi, bet ne tik mama juose kalta

Va todel as ir sakau - kad suprantu tavo mama
Aš nesakau, kad nenoriu dirbti nekvalifikuoto darbo, aš noriu. Bet ne nuo manęs viskas priklauso, o nuo darbdavių. Tiesiog yra pilna žmonių, kurie daro tai geriau už mane, jei aš būčiau vienintelis kandidatas į darbo vietą ir nebūtų kam dirbt, tai aišku, kad mane priimtų ir dirbčiau. Jeigu jūs būtumėt darbdavys, ką jūs priimtumėt:
1. Žioplį, kuris nori dirbti, tačiau už visko kliūva, viską pameta, dirba lėtai ir nerangiai su daugybe pastangų, nėra savarankiškas, nepasitiki savimi, atrodo visiškai nieko neišmanantis.
2. Asmenį, kuris nelabai nori dirbti, dirba tik iš reikalo, bet viską daro greitai, turi gerą koordinaciją, yra savarankiškas, moka pats išsisukti, neklausinėja, pasitiki savimi, atrodo viską išmanantis.
Aš turiu savo tiesą ir ją argumentuoju, o jūs tik neigiat mano tiesą ir nepateikiat jokių argumentų. Tai tarkim, ar yra koks nors konkretus dalykas, kurį aš turėčiau pasakyti, kad jums būtų gerai, ar aš jums neįtinku bet kuriuo atveju?
Santykiuose ne mama yra kalta, nes niekada nebūna vienas žmogus kaltas dėl santykius, jie susideda iš dviejų pusių.
Papildyta:
QUOTE(Žvėriukė @ 2011 11 26, 12:19)
As nesakau, kad tu nepasieksi, as sakau, kad gali nepasiekt. Ir visiskai ne pesimistinis toks poziuris, o realus.
Tai absoliučiai visi, kurie kažko siekia, gali to nepasiekti. Ir kas iš to? Kaip siūlysit spręsti šią problemą?