QUOTE(Dilaila72 @ 2011 12 02, 14:39)
Ar ne tai ir yra musu visu - tevu uzduotis? susivienyti visuomenineje organizacijoje ir ginti savo vaikus , o ne dejuoti ir dusauti po viena?
prisijungiu ir as prie siu plepesiu,auginu sunu su autizmu,jam 5metai....ir labai esu uz siuos sakinius kad mes tevai turim junktis i organizacija ir kovoti uz savo vaikus,nes musu valstybe tuo visai nesirupina,nera programu udymui ir t.t.
Taip, tikra tiesa... Bet kažkaip neišeina susivienyti.

. Kiek skaičiau yra šalių, kur tikrai skiriama daug daugiau dėmesio būtent autizmo sutrikimui. Lt, neakcentuojama, vienodai lavinami ir su CP ir su mišriu raidos sutrikimu ir su autizmu ir dauno sindromu. Kažkas turi būti tokio judėjimo organizatorius ir gal netgi atsisakyti savo darbo, nes čia tikrai yra kas veikti.
Mano buvusi bendradarbė augina mergaitė su diabetu, tai ji labai kovojo už tokių vaikų teises, nemokamą gydymą ir t.t. Tai KLP tokių vaikų tėvai įsteigė organizaciją tuo tikslu, o mano bendradarbę paskyrė jos vadove. Ji gauna ten atlyginimą. Ankstesnį darbą paliko. Bet ir vėl, ten turi dirbti sugebantis visur pralįsti žmogelis, sugebantis tikrai pakovoti už save ir už kitus.
Dabar tarp mūsų nelabai yra kas tai padarytų.. Gal per mažai mūsų yra?