Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistas

sveikos..mes irgi apsirgom,as paciaudeju,o mazius varvancia nosim ir pakoseja..net vaistu namie nebeturim,paskutini kart sirgo vasario men,tai siandien keliaujam pas gydytoja..

savaitgali praleidome kaime pas mociute,tai ji taip dziaugesi,kad vaikas jau sake baba,ne ne ne,as,gulk,mama,cia...sako greitai jau galesiu susikalbeti su savo mazuliu bigsmile.gif bet vienu tarpu plaudama indus kazkaip issitare "bet vistiek bus sunku jam mokykloj mokytis,spet su kitais vaikais,greitesniais,gudresniais"...
tai taip negera paliko,atrodo kol pati matai tuos sunkumus dar kazkaip gali susigyventi,bet kai aplinkiniai irgi pastebi ( o nepastebeti sunkoka nes maniskis atrodo kaip sesiametis) ta skirtuma,beveik nekalbejima tai vel liudnos mintys grizta..
del skiepu,jei galeciau atsukti laika,neskiepyciau schmoll.gif
Atsakyti
sveikos! 4u.gif mes irgi sergame nuo sestadienio-baisus bronhitas sloga vandeniu teka ...jau du kart poliklinikoje buvome ,isnuomojau inhaliatoriu,garinam,geriam antibiot...lyg pradejo atsikoseti,oi verysad.gif kazkoki virusai vaikscioja matomai,nes sunelis labai atsparus sioms ligoms buvo.valgo labai prastai,tai apie kaledine eglute visai nemastom,nera upo,nera sniego unsure.gif ...vis laukime...suspesim,svarbiausia sveikata!! rolleyes.gif 4u.gif prisiunciau telebimbam dainu tai niuniuoja niuniuoja,labai jos patinka,mokau trumpa eilerastuka,bet sunkiai gaunasi,va dainele du gaideliai panasiai iseina thumbup.gif 4u.gif o del skiepu jusu nagrinejimo tema-as neturiu nuomones suskiepytas yra,sureagaves gal nes nuo 3metu pastebejau kad netaip,o iki 3viskas normose buvo...nors man taip rodos unsure.gif unsure.gif yra dukra 14m ta irgi suskiepyta-sveikut sveikutele!tai net nzn... unsure.gif
Atsakyti
https://picasaweb.go...832675517616962

va tokia gyvate butu liuks dovanu kaledu proga,gal zinote,matete kur nupirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilaila72 @ 2011 12 08, 13:17)
https://picasaweb.go...832675517616962
va tokia gyvate butu liuks dovanu kaledu proga,gal zinote,matete kur nupirkti? 4u.gif

Man rodos tokia maciau Limpopo zaislu parduotuvej , ekologisku zaislu lentynelej g.gif Dar Madoj yra zaislu parduotuve kur irgi tokiu dalyku yra. Cia jeigu jus is Vilniaus.
Atsakyti
Mano sunus irgi serga - vargina stiprus, dusinantis kosulys, temperatura, sloga. Zodziu, visa puokste bjaurybiu.
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2011 12 08, 14:44)
Mano sunus irgi serga - vargina stiprus, dusinantis kosulys, temperatura, sloga. Zodziu, visa puokste bjaurybiu.

uzjauciu jus,bet ziurekit mums irgi taip buvo pakol antibiot negavo ir inhaliatorium negarinom,tad ziurekites ir nedelskit! unsure.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Žvėriukė @ 2011 12 08, 14:35)
Man rodos tokia maciau Limpopo zaislu parduotuvej , ekologisku zaislu lentynelej g.gif Dar Madoj yra zaislu parduotuve kur irgi tokiu dalyku yra. Cia jeigu jus is Vilniaus.

deja mes is suvalkijos lygumu,Marijampoles... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2011 12 08, 11:31)
sveikos..mes irgi apsirgom,as paciaudeju,o mazius varvancia nosim ir pakoseja..net vaistu namie nebeturim,paskutini kart sirgo vasario men,tai siandien keliaujam pas gydytoja..

savaitgali praleidome kaime pas mociute,tai ji taip dziaugesi,kad vaikas jau sake baba,ne ne ne,as,gulk,mama,cia...sako greitai jau galesiu susikalbeti su savo mazuliu bigsmile.gif  bet vienu tarpu plaudama indus kazkaip issitare "bet vistiek bus sunku jam mokykloj mokytis,spet su kitais vaikais,greitesniais,gudresniais"...
tai taip negera paliko,atrodo kol pati matai tuos sunkumus dar kazkaip gali susigyventi,bet kai aplinkiniai irgi pastebi ( o nepastebeti sunkoka nes maniskis atrodo kaip sesiametis) ta skirtuma,beveik nekalbejima tai vel liudnos mintys grizta..
del skiepu,jei galeciau atsukti laika,neskiepyciau schmoll.gif

O man tai svajone, kad apamai maniskis ta mokykla lankyt galetu...Juk visada gali but blogiau..
QUOTE(Dilaila72 @ 2011 12 08, 12:37)
sveikos! 4u.gif mes irgi sergame nuo sestadienio-baisus bronhitas sloga vandeniu teka ...jau du kart poliklinikoje buvome ,isnuomojau inhaliatoriu,garinam,geriam antibiot...lyg pradejo atsikoseti,oi verysad.gif kazkoki virusai vaikscioja matomai,nes sunelis labai atsparus sioms ligoms buvo.valgo labai prastai,tai apie kaledine eglute visai nemastom,nera upo,nera sniego unsure.gif ...vis laukime...suspesim,svarbiausia sveikata!! rolleyes.gif  4u.gif prisiunciau telebimbam dainu tai niuniuoja niuniuoja,labai jos patinka,mokau trumpa eilerastuka,bet sunkiai gaunasi,va dainele du gaideliai panasiai iseina thumbup.gif  4u.gif o del skiepu jusu nagrinejimo tema-as neturiu nuomones suskiepytas yra,sureagaves gal nes nuo 3metu pastebejau kad netaip,o iki 3viskas normose buvo...nors man taip rodos unsure.gif  unsure.gif yra dukra 14m ta irgi suskiepyta-sveikut sveikutele!tai net nzn... unsure.gif

Gal jum tas velyvasis autizmas, kuris pasimato veliau. g.gif Bet siaip o negi iki 3 metuku jo kalba vystesi normaliai? Nes jei taip butu buve, tai 3 jis jau butu turejes gerai kalbet tuomet. O stimuliaciniu judesiu nebuvo iki 3 irgi? g.gif

Visiems sergantiems po 4u.gif O mes, kaip keista, bet sveiki. Gal kad neseniai prasirgom..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisJa: 08 gruodžio 2011 - 18:04
QUOTE(Dilaila72 @ 2011 12 08, 15:59)
uzjauciu jus,bet ziurekit mums irgi taip buvo pakol antibiot negavo ir inhaliatorium negarinom,tad ziurekites ir nedelskit! unsure.gif  unsure.gif

Inhaliuojasi vaikas nuolat, nakti buvo dusulio priepuolis, tai susukus i antklode nesiau vaika i balkona,kad oro ikveptu, o ryte vyras leke pirkti adrenalino. Jau beveik savaite serga maziukas, rytoj ko gero jau rasys antibiotikus, nes nei vieni israsyti vaistai situacijos negerina.
Drauge sake, kad darzelyje tik 3 vaikai - visi kiti serga.
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2011 12 08, 19:58)
Inhaliuojasi vaikas nuolat, nakti buvo dusulio priepuolis, tai susukus i antklode nesiau vaika i balkona,kad oro ikveptu, o ryte vyras leke pirkti adrenalino. Jau beveik savaite serga maziukas, rytoj ko gero jau rasys antibiotikus, nes nei vieni israsyti vaistai situacijos negerina.
Drauge sake, kad darzelyje tik 3 vaikai - visi kiti serga.

o jooo sergamumas dabar didelis....mums jau trecia diena ligos antib israse,vajatau akys stiklines o kosti kosti,snarglys kai vanduo teka siaube,gali stogas pavaziuoti... doh.gif adrenalina nakciai garinkit,as taip darau tuomet lengviau miega,o diena trisyk dar garinames sodos tirpalu, galima vytauto mineraliniu rolleyes.gif tad stiprekite ir bukite zvalus man,o nuo kosulio duodu PECTORAL sirupa thumbup.gif gera sudetis ir padeda 4u.gif
Atsakyti
http://gyvenimas.del...i.d?id=52593639
Atsakyti
QUOTE(LisJa @ 2011 12 08, 19:03)
O man tai svajone, kad apamai maniskis ta mokykla lankyt galetu...Juk visada gali but blogiau..

Gal jum tas velyvasis autizmas, kuris pasimato veliau.  g.gif Bet siaip o  negi iki 3 metuku jo kalba vystesi normaliai? Nes jei taip butu buve, tai 3 jis jau butu turejes gerai kalbet tuomet. O stimuliaciniu judesiu nebuvo iki 3 irgi? g.gif

Visiems sergantiems po 4u.gif O mes, kaip keista, bet sveiki. Gal kad neseniai prasirgom..

nee kalba sunkiai vystesi buvo keli tik zodeliai,vis laukiau kad atsitaisys...buna juk kad veliau prasneka,o kad cia vystosi ir yra autizmas nei nepagalvojau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilaila72 @ 2011 12 08, 20:07)
o jooo sergamumas dabar didelis....mums jau trecia diena ligos antib israse,vajatau akys stiklines o kosti kosti,snarglys kai vanduo teka siaube,gali stogas pavaziuoti... doh.gif adrenalina nakciai garinkit,as taip darau tuomet lengviau miega,o diena trisyk dar garinames sodos tirpalu, galima vytauto mineraliniu rolleyes.gif tad stiprekite ir bukite zvalus man,o nuo kosulio duodu PECTORAL sirupa thumbup.gif gera sudetis ir padeda 4u.gif

Nepamenu kada sunus taip smarkiai butu kosejes ir sloga tokia bjauri, na bet kaip nors smile.gif O garinam ir su vytautu, ir su natrio chlorido tirpalu.
Sveikit ir jus 4u.gif
Atsakyti