Įkraunama...
Įkraunama...

Vazonai lauke

QUOTE(amarrile @ 2012 01 16, 20:27)
Nelabai reikalingi,manau vazonai žieminiai.Neįsivaizduoju ju prasmes ir grožio irnesakyk.gif Ar verta vargt su žieminem gelem vazonuose,ar geriau vasarai kurt trumpalaikes kompozicijas?

kai jau tokius gamina manau reikalini g.gif .iki siol as irgi nezinojau kad tokiu yra.dukra surado ir padovanojo,nes as visiems iskvarsinau galvas kaip cia kad nepersaltu nesiu i rusi paskui atgal.ne ziemai as i ji nesodinsiu jokiu atskiru kompoziciju.mano vazone augo,viendiene ,plaute,noriu ka jos isgyventu ir kitam pavasariui.
Atsakyti
O tu negali tu gelyciu darželį auginti? Mieste yra prisodinta spygliuočiu prie pastatu vazose,bet ten reikia akcentu,zalios spalvos,tai priversti sodinti....O namuose savuose galima apseit be vargo tokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 01 16, 21:24)
O tu negali tu gelyciu darželį auginti? Mieste yra prisodinta spygliuočiu prie pastatu vazose,bet ten reikia akcentu,zalios spalvos,tai priversti sodinti....O namuose savuose galima apseit be vargo tokio g.gif

auga jos ir darzeliuse,bet juos po truputi mazinu.nenoriu vazone sodinti vienas petunijas,noriu padaryti kompozicija is daug geliu,maciau sia vasara kaimo turizmo sodybose ir man patiko .palergonija augusi ant palanges buvo iskraustyta i lauka, prie duru i dideli vazona pas petunijas.o vargas su vienu kitu vazonu manau mazesnis kaip su tais musu tradiciniais darzeliais.siai vasarai sodinsiu jau 3,maciau balkonu temoj geru ideju.
Atsakyti
QUOTE(lingomina @ 2012 01 19, 15:56)
auga jos ir darzeliuse,bet juos po truputi mazinu.nenoriu vazone sodinti vienas petunijas,noriu padaryti kompozicija is daug geliu,maciau sia vasara kaimo turizmo sodybose ir man patiko .palergonija augusi ant palanges buvo iskraustyta i lauka, prie duru i dideli vazona pas petunijas.o vargas su vienu kitu vazonu manau mazesnis kaip su tais musu tradiciniais darzeliais.siai vasarai sodinsiu jau 3,maciau balkonu temoj geru ideju.

Be abejo kiekviena turi pati nuspręsti kur auginti savo augaliukus: vazone, ar darželyje, alpinariume 4u.gif Bet aš manau, jei mylime augalus, jaučiame pasitenkinimą savo darbu, jo rezultatais, tai joks vargas nėra sunkus. Todėl nė kiek nesistengiu sumažinti darželių pakeisdama juos vazonais ax.gif Be abejo auginu ir vazonuose. Man labiau patinka kompozicijos iš keleto augalų smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Jei jau yra tema,gal pades nuotraukytes pades priimti sprendimus.Pas mane mažai vietos,o norisi žiedu,tai taip sakant,verčiuosi per galva blush2.gif galetu labai informatyvi temele išsivysryti rolleyes.gif
Atsakyti
tai, kad balkonų temoj apie terasų apželdinimą kalbam - vazonai, loveliai. Dubliuosis ta pati informacija per abi.
Atsakyti
AMARILE,AMARILE,kokiu graziu kompoziciju vazonuose prisisodinus,nerodai ir sakai kam tau tie vazonai gali auginti ir darzely.as tik praeitais metais pradejau sodinti i vazonus,matydavau ir anksciau bet kazkaip neatejo ikvepimas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lingomina @ 2012 01 19, 20:59)
AMARILE,AMARILE,kokiu graziu kompoziciju vazonuose prisisodinus,nerodai ir sakai kam tau tie vazonai gali auginti ir darzely.as tik praeitais metais pradejau sodinti i vazonus,matydavau ir anksciau bet kazkaip neatejo ikvepimas. ax.gif

Nesusikalbam,sakau ,daugiametes geles per žiema persunku išlaikyti vazonuose,o tu minejai vienadienes,pvz.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 19 sausio 2012 - 20:29
QUOTE(amarrile @ 2012 01 19, 21:26)
Nesusikalbam,sakau ,daugiametes geles per žiema persunku išlaikyti vazonuose,o tu minejai vienadienes,pvz.

jo jo neisigilinau,neatidziai skaitau.nuo to ir prasidejo kalba kaip nesusaltu ziemines geles vazone doh.gif .dabar nesusals turiu ziemini(izoliuota) vazona,bet isbandyti teks tik kita ziema ax.gif
Atsakyti
[quote=lingomina,2011 11 09, 17:24]
[quote=lingomina,2011 10 30, 18:29]
kol ruosiaus fotografuoti,mano kompozicija nusalo ir liko tik vazonas,tai parodyti nebeturiu ka.pavasari reiks ka nors galvoti,nesugalvoju kokias geles derinti o gal pasodinti tuja,nenusals g.gif .nesugalvoju.laukiu gal turit kas geru ideju ax.gif
ir geru nuotrauku.
[/quote]
Atsakyti
jau link pavasario artejam.sutempiau per salcius savo vazonus i rusi,ogi ziuriu jau vegetuoti pradeje,isleido tokius baltus ugliukus irisai smulkiaziedziai ir dar kazkas lenda,manau skubiai reik tempti i kiema.kur atitinkamas klimatas.
Atsakyti
Geles vazuonuose-jega drinks_cheers.gif Tokio gerio vasara pilnas kiemas buna. Auginu viska, kas tik sauna i galva, kartais net pamerkiu pievu geliu i stiklaini, o ji istatau i vazona, laikina, bet kaip grazu bigsmile.gif Vargo daug, kai geles auga vazone, bet man labai labai grazu. Taip auginu spriges, kosmejas, petunijas, serencius ir t.t., rudenejant visas vasarines geles ismetu ir prisodinu chrizantemu, prikisu kiskiakrumio saku, o ziema i vazonus prismeigiu saltalankio saku su uogomis (laikosi visa ziema), pusu saku, laukinio erskecio uogu ir pan. Atejus pavasariui vazonuose auga raktazoles, narcizai. Na kiekvienam metu laikui savi augalai, taip ir lakstau su jais, bet grazu, kai prie iejimo, kiemely stovi ivairios kompozicijos, kurios keiciasi kartu su metu laikais. Pernai pirkom keramikinius vazonus, suplojom nemazai, bet, anot pardaveju, augalai juose gali augti per ziema, ir nei pastarieji nukencia, nei vazonas nuo salcio suskyla. Tai va tiek is vazonu gyvenimo, gaila foto neturiu........
Atsakyti