Įkraunama...
Įkraunama...

Vazonai lauke

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 29, 19:30)
Plytelių klijai turėtų tikti, tik klijuojamą paviršių gruntuočiau, kad geriau prikibtų  mirksiukas.gif Tiesa, vyras darė akmenukų takus, tai pats maišėsi cementą ir į košę nardino akmenukus. Lauke jie, 4 žiemas jau atlaikė.
Tiesa, jei gaminti vazoną, tai vis tik bandyčiau klijuoti plonasienį daiktą. Nes kokie keraminiai vazonai ir be dekoratyvaus sluoksnio yra gana sunkūs.

As jau pagaminau, neistveriau, labai patiko ideja, ciupau paprasta juoda plastikini vazona, susimaisiau plyteliu kliju, prisisijojau akmenuku ir su mazosios pagalba stai ka nuveikem biggrin.gif
user posted image

Kaip pirmu blynu patenkinta, o belipdant dar kiek ideju atejo,nors man su menu visai nepakeliui, tik neturejau siandien jokiu idomesniu dalykeliu. Galvoju, glaistyti ar ne? Ir kokia spalva, nes akmenukai, kaip matot , is zvyro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 05 29, 20:31)
As jau pagaminau, neistveriau, labai patiko ideja, ciupau paprasta juoda plastikini vazona, susimaisiau plyteliu kliju, prisisijojau akmenuku ir su mazosios pagalba stai ka nuveikem  biggrin.gif

Kaip pirmu blynu patenkinta, o belipdant dar kiek ideju atejo,nors man su menu visai nepakeliui,  tik neturejau siandien jokiu idomesniu dalykeliu. Galvoju, glaistyti ar ne? Ir kokia spalva, nes akmenukai, kaip matot , is zvyro  g.gif

thumbup.gif Labai gražus pirmas dirbinėlis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika_daug: 29 gegužės 2013 - 21:04
Kulke bigsmile.gif

Kokia saunuole! As irgi manau kelis padarysiu, nes baisiai nervuoja plastikiniai. O kokiu noreciau brangiai kainuoja dry.gif As irgi maciau takeli is akmenuku panardintu i cemeta. Visai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 29, 10:47)
doh.gif 
Nieko neturiu prieš išmonę, bet natūroj tokie dalykai atrodo, švelniai tariant, net gi labai fu.

Nu kodėl ....prie įėjimo į padangų montavimo dirbtuvėles visai išmoningai tie vazončikai atrodytų biggrin.gif

Čia mano pagauti šiemetiniai kadriukai , kuriuose yra "švieži vazoniukai"

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 05 29, 21:31)
As jau pagaminau, neistveriau, labai patiko ideja...

Greita kokia biggrin.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 05 30, 00:07)
Nu kodėl ....prie įėjimo į padangų montavimo dirbtuvėles visai išmoningai tie vazončikai atrodytų biggrin.gif

Su mintim į Versalio rūmų išlietas vazas? Nesigąsdink su tokia išmone doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 05 29, 20:31)
As jau pagaminau, neistveriau, labai patiko ideja, ciupau paprasta juoda plastikini vazona, susimaisiau plyteliu kliju, prisisijojau akmenuku ir su mazosios pagalba stai ka nuveikem  biggrin.gif

Niu,kaip grazu wub.gif wub.gif Labai labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2013 05 29, 23:07)

Labai dailu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 05 29, 21:31)

sauniai pasidarbavot thumbup.gif
va cia tokia ideja dar is icretived.com ir dekoruojant vazona galima prisitaikyti tuos akmenukus kitaip isodinti
user posted image
Papildyta:

Sobieskos nuotraukytes tai kaip visada 100 balu kad ir ka paveiksluotu 4u.gif
Atsakyti
Į tą pačią akmenukų temą: galima apklijuoti ir plytelių ar kitomis duženomis.
user posted image
Atsakyti
Pas mus kaimyne i padangas buvo prisisodinus visko. Atvaziavo aplinkos apsauga ir bauda gavo. Pas ja nemazai ten tu padangu, gal apie 10 sudeliota ir prisodinta beleko, ne vien tik geliu. Zala gamtai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 05 30, 09:05)
Zala gamtai  mirksiukas.gif

Jei rimtai, tai šiukšlės yra žala gamtai, o atliekančios funkciją tikrai nėra šiukšlės. Lygiai taip pat tuomet ir plastikiniai vazonai - kieme atlieka funkciją, išmesti į griovį jau žala gamtai.

Pagrindinis argumentas neva užsidegti gali. Pačios jos tai jau tikrai neužsidega. Kontrargumentas būtų ir mediniai namai, uch, koks karštis, liepsna degant būna. Mažesnis argumentas - saulėkaitoj išsiskiria kancerogeninės medžiagos. Keistas, vienok, argumentas, tarsi ant mašinų esančios padangos nebūna veikiamos saulės ir tų medźiagų neišskiria.
Atsakyti
Nezinau kokie argumentai, tik zinau kad zmones pasidare buvo mano akim ziurint siukslyna. Jei butu viena ar dvi padangos graziai nudazytos ar pridengtos krintanciais augalais niekas nebutu demesio kreipes. O cia sakau apie 10 padangu prideliota ir neaisku kas prisodinta. Patys iskviete aplinkos apsauga (kaimyna apskust norejo) ir patys bauda gavo uz tokias "puosmenas" doh.gif
Atsakyti

Pas ten rojus ,su MB net issizioje ziurejom jusu akmenines terasos, ar pavesines foto bigsmile.gif Tikrai fantastika thumbup.gif
Atsakyti