QUOTE(Riple @ 2013 04 26, 13:08)
O ka ten deda i vazona pacioje pradzioje? As galvoju kompozicijas su dichondromis daryti, galvoju gal jas geriau irgi taip sonuose sodinti?

truputi ideju:)

nu dabar protelis susisuko bediskutuojant su bobula viena, sakykit- lobelijų gi nereik skabyt????
QUOTE(Marmaledas @ 2013 05 13, 16:35)
nu dabar protelis susisuko bediskutuojant su bobula viena, sakykit- lobelijų gi nereik skabyt????
Krūminių neskabydavau, svyrančias pradžioj skabau

vaje, tai kiba kelias reik nuskabint, matysim kas gerai kas nelabai, bo realiai tai net nežinau kokios pas mane- kelios baltos, kelios ružavos ir kažkiek mėlynų- vat kiek daug žinau ( davė uošvė su šakute po jos bliūdus su daigais prasieit, o jau ką ji sėja- biesai žino
)

Dar į padangų temą

man iskilo klausimas kokiais dazais jos nudazytos t.y. padangos

QUOTE(georgiana @ 2013 05 17, 06:36)
pagal mane aliejiniais

QUOTE(... @ 2013 05 16, 13:56)

Nieko neturiu prieš išmonę, bet natūroj tokie dalykai atrodo, švelniai tariant, net gi labai fu. Po šių nuotraukų atsiradimo SM, jau teko užmatyti ir taip bele kaip papuoštą kiemą. Beje, ten ir namas, kiemas keistai nepabaigti statyti, įrengti - ne bomžynas, bet savininkų galvelės išsibarstę

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 29, 10:47)

Nieko neturiu prieš išmonę, bet natūroj tokie dalykai atrodo, švelniai tariant, net gi labai fu. Po šių nuotraukų atsiradimo SM, jau teko užmatyti ir taip bele kaip papuoštą kiemą. Beje, ten ir namas, kiemas keistai nepabaigti statyti, įrengti - ne bomžynas, bet savininkų galvelės išsibarstę

Pritariu