Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(Sontelis @ 2011 12 11, 18:26)
Aciu mergytes uz sveikinimus wub.gif  Mano IVF skaiciaus net ir parasyti nezinociau kaip, nes iki galo nei karto nedaejom. Organizmo reakcija i vaistus buvo visiskai apsurdiska. Tekdavo viska nuktraukti, Arba po punkcijos negalejome daryti isodinimo nes glejvine buvo bloga ir hormonu tyrimai buvo blogi. Laikem uzsaldytus. Kol pasiekiau savo tikslo Embrions klinikoj lankiausi 4 metus. Labaj jau viskas painu ten pas mane blush2.gif Isodinima darem naturaliam cikle. Metus laiko teko laukti tos tinkamos dienos doh.gif  Manau ir Trejsas dziaugiasi manes atsikrates doh.gif  drinks_cheers.gif  Mane jau ir amzius i kampa spaude, man 39 blush2.gif  Nevaisingumo stazas 19m blink.gif  Turbut buvau jau vienintelis zmogus sitoj zemej, kuris giliai sirdeleje tikejau kad man pavyks ir uzsispyrusiai vis vaziavau ir vaziavau. Pagaliau spalio 15 ismuse mano valanda. Glejvine ideali, tyrimai super, isodinom 2 embrionus 8 lasteliu. Dabar mes jau dideli thumbup.gif mums jau 10savaiciu ir net 5 d. nestuke.gif  thumbup.gif Atsisveikinant su Trejsu jis prisipazino kad tokios kaip as dar nebuvo turejas ir kad jis jau irgi buvo beveik prarades vilti. Sake kad moteriska kantrybe, tikejimas ir uzsispyrimas tikrai daro stebuklus. Taigi mergytes eikite visos iki galo ir tikrai busite apdovanotos 4u.gif  nestuke.gif

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 11, 18:15)
g.gif o kokias cia instrukcijas turit omenyje? unsure.gif kad jis man labiau uz vairuotoja dirbs tongue.gif

o del vaistu kainu, tai bent gonalis, man atrodo, nepabrango. man, aisku, ji vis skaiciuodavo sumoje su kitais vaistas (ne merional), bet pagal mane jo kaina nesiskyre nuo nurodytu sios temos pirmoje zinuteje g.gif

Ta ir turejau omenyje - ta "vyru" kambareli smile.gif
Laukiam griztant wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 12, 11:14)
Laukiam griztant wink.gif

labai fainas tas vyrų kambarėlis, buvau viduje, seselė ar kas liepė eiti kartu, bet aš tik apsižvalgiau, nes labai smalsu buvo MB išgrūdo mane lauk (nes tuomet labai kosėjau). Viduje tokia lengva prieblanda yra daug žurnalų, magiukas (turbūt su garsais, MB nebandė) ir TV. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2011 12 12, 11:19)
labai fainas tas vyrų kambarėlis, buvau viduje, seselė ar kas liepė eiti kartu, bet aš tik apsižvalgiau, nes labai smalsu buvo MB išgrūdo mane lauk (nes tuomet labai kosėjau). Viduje tokia lengva prieblanda yra daug žurnalų, magiukas (turbūt su garsais, MB nebandė) ir TV.  wub.gif

smile.gif
Nea, pro Siaulius nevaziuojam ir musu kelione nusimato sestad...
Gumbine - sorry, nepamenu tavo istorijos... kokioj tu dabar "busenoj"?
Atsakyti
labai fainas tas vyrų kambarėlis, buvau viduje, seselė ar kas liepė eiti kartu, bet aš tik apsižvalgiau, nes labai smalsu buvo MB išgrūdo mane lauk (nes tuomet labai kosėjau). Viduje tokia lengva prieblanda yra daug žurnalų, magiukas (turbūt su garsais, MB nebandė) ir TV.  wub.gif

Ohooo, tai man vyras nesake, kad ten visokiu gerybiu yra lotuliukas.gif
Nutylejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2011 12 12, 10:54)
Sveikos merginos,

Gal kas šį trečiad. (14 d.) važiuos į Rygą iš Šiaulių ar pro Šiaulius? Norėčiau kooperuotis,  ax.gif  ax.gif

Sonteli, tavo istorija įkvepianti.  wub.gif  wub.gif  Sėkmės jums! Ar abu embrioniukai įsitvirtino?

Isitvirtino vienas nestuke.gif kitam matyt kaskas nepatiko ir nustojo vystytis. Bet tas vienas toks graziuolis, stipruolis ir pozuotojas kad manau uzteks mums ir sito stebuklo nestuke.gif . wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 12, 11:22)
smile.gif
Nea, pro Siaulius nevaziuojam ir musu kelione nusimato sestad...
Gumbine - sorry, nepamenu tavo istorijos... kokioj tu dabar "busenoj"?

mes planuojame daryti IUI procedūrą, pas mus istorija tokia, kad niekas niekur jokių bėdų neranda viskas pas mus pagal gydytojus idealu, bet rezultato neturime 4 m. Kai buvome pas Vitolsą tai jis pasiūlė mums daryti IUI. Tai dabar važiuosiu 11 CD apžiūrai ir tikiuosi, kad šeštad. jau galėsime startuoti su iui. Ši procedūra mums nusikėlė porai ciklų, nes vis Ov diena išpuldavo tai arba sekmadieni arba MB darbo metu. Tik bijau, kad trečiad. nuvykus Vitolsas nepasakytų, kad šeštad. negalės mūsų priimti dėl kokių nors priežasčių. O IUI procedūrą bus natūraliame cikle be stimuliacijų (nes po tyrimų kai kalbėjome tel. sakė tiesiog atvažiuoti 11 cd).
Papildyta:
QUOTE(norma @ 2011 12 12, 11:33)
Ohooo, tai man vyras nesake, kad ten visokiu gerybiu yra  lotuliukas.gif
Nutylejo  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Sontelis @ 2011 12 12, 11:34)
Isitvirtino vienas nestuke.gif  kitam matyt kaskas nepatiko ir nustojo vystytis. Bet tas vienas toks graziuolis, stipruolis ir pozuotojas kad manau uzteks mums ir sito stebuklo nestuke.gif . wub.gif

wub.gif wub.gif šioms Kalėdoms gavote pačią geriausią dovaną wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2011 12 12, 11:44)
mes planuojame daryti IUI procedūrą, pas mus istorija tokia, kad niekas niekur jokių bėdų neranda viskas pas mus pagal gydytojus idealu, bet rezultato neturime 4 m. Kai buvome pas Vitolsą tai jis pasiūlė mums daryti IUI. Tai dabar važiuosiu 11 CD apžiūrai ir tikiuosi, kad šeštad. jau galėsime startuoti su iui. Ši procedūra mums nusikėlė porai ciklų, nes vis Ov diena išpuldavo tai arba sekmadieni arba MB darbo metu. Tik bijau, kad trečiad. nuvykus Vitolsas nepasakytų, kad šeštad. negalės mūsų priimti dėl kokių nors priežasčių. O IUI procedūrą bus natūraliame cikle be stimuliacijų (nes po tyrimų kai kalbėjome tel. sakė tiesiog atvažiuoti 11 cd).
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
wub.gif  wub.gif šioms Kalėdoms gavote pačią geriausią dovaną  wub.gif  wub.gif

Hm... as sestad vaziuoju pas T., tai jei ir V nebutu, manau jis perduotu savo uzduoti kitam daktareliui, kad ir T....
Sekmes tau!
Papildyta:
QUOTE(norma @ 2011 12 12, 11:33)
Ohooo, tai man vyras nesake, kad ten visokiu gerybiu yra  lotuliukas.gif
Nutylejo  doh.gif

lotuliukas.gif As galvojau reikes kokiu zurnalu pasiruopinti wink.gif Viskas vietoj lotuliukas.gif Super
Atsakyti
Damos, kas is Vilniaus-Kauno!
Gal kas ryt-poryt bus LV? Tureciau prasyma blush2.gif blush2.gif
Tiesiog ketvirtadieni busiu Vilniuje-Kaune, galeciau atsiimti pasyma... Laukiu AZ.
Atsakyti
laba, gal kas turit mobilu nr lv klinikos?
Atsakyti
QUOTE(pakasaite @ 2011 12 12, 11:56)
laba, gal kas turit mobilu nr lv klinikos?

tai gi svetainėje abu yra ir paprastas ir mobilus.
Atsakyti
Sonteli, įkvepianti istorija wub.gif

Gal ten yra keli kambariukai? Mano vyrui jis pasirodė labai nekoks, sakė net rankų nėra kur nusiplauti. Sakė nėra ką lyginti su VK kambariuku. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 12, 10:14)

kad jau mums siandien nereikejo to vyru kambarelio biggrin.gif
Atsakyti