QUOTE(Sontelis @ 2011 12 11, 18:26)
Aciu mergytes uz sveikinimus
Mano IVF skaiciaus net ir parasyti nezinociau kaip, nes iki galo nei karto nedaejom. Organizmo reakcija i vaistus buvo visiskai apsurdiska. Tekdavo viska nuktraukti, Arba po punkcijos negalejome daryti isodinimo nes glejvine buvo bloga ir hormonu tyrimai buvo blogi. Laikem uzsaldytus. Kol pasiekiau savo tikslo Embrions klinikoj lankiausi 4 metus. Labaj jau viskas painu ten pas mane
Isodinima darem naturaliam cikle. Metus laiko teko laukti tos tinkamos dienos
Manau ir Trejsas dziaugiasi manes atsikrates
Mane jau ir amzius i kampa spaude, man 39
Nevaisingumo stazas 19m
Turbut buvau jau vienintelis zmogus sitoj zemej, kuris giliai sirdeleje tikejau kad man pavyks ir uzsispyrusiai vis vaziavau ir vaziavau. Pagaliau spalio 15 ismuse mano valanda. Glejvine ideali, tyrimai super, isodinom 2 embrionus 8 lasteliu. Dabar mes jau dideli
mums jau 10savaiciu ir net 5 d.
Atsisveikinant su Trejsu jis prisipazino kad tokios kaip as dar nebuvo turejas ir kad jis jau irgi buvo beveik prarades vilti. Sake kad moteriska kantrybe, tikejimas ir uzsispyrimas tikrai daro stebuklus. Taigi mergytes eikite visos iki galo ir tikrai busite apdovanotos

Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 11, 18:15)

o del vaistu kainu, tai bent gonalis, man atrodo, nepabrango. man, aisku, ji vis skaiciuodavo sumoje su kitais vaistas (ne merional), bet pagal mane jo kaina nesiskyre nuo nurodytu sios temos pirmoje zinuteje

Ta ir turejau omenyje - ta "vyru" kambareli

Laukiam griztant