Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

Sveikos merginos
gal kas susidurek,kad po IVF padazneja pulsas?
man kelios dienos po isodinimo,ir pulsasd antra diena nerealus,sirdis bega,galvoj tvinkcioja,niekam nebuvo tokiu simptomu? ar cia nuo nervu ar cia kas?
pasidalinkit savo pojuciais.
aciu
Atsakyti
Laba diena, visoms 4u.gif
Leidau sau sukurti tokia temą, nes labai džiaugiuosi, kad kai su vyru važiavome pirmą kartą į Latviją, turejom puikia pakeleivę wub.gif .
Matau, kad kartas nuo karto mergaitės rašo, kad ieško, kas pavežtu ar atvežtu vaistų.
Kelionė neprailgo, pasidalinome patirtimi, bendravimas malšino pirmo vizito nerimą, o ir finansinis klausimas yra naudingas abiems pusėms.
Matau, kad karts nuo karto mergaitės rašo, kad ieško, kas pavežtų ar atvežtų vaistų.
Gal būtų neblogai įdėti tokią informaciją į naujos temos pirmą puslapį. (suprantu, kad čia jau naglumas) blush2.gif

Tema rolleyes.gif

Jungiamės, kad būtų linksmiau ir pigiau: siūlome pavežti, ieškome, kas pavežtų ar atvežtų vaistų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 11 sausio 2012 - 12:38
QUOTE(Adituke @ 2012 01 11, 12:47)
Sveikos merginos
man kelios dienos po isodinimo,ir pulsasd antra diena nerealus,sirdis bega,galvoj tvinkcioja,niekam nebuvo tokiu simptomu? ar cia nuo nervu ar cia kas?
aciu

man nebuvo, bet patarciau del bendros ramybes isgerti kelias valerijono tabletes, Trejsas leidzia smile.gif, tikrai nepakenks, o gal net pades smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Zuuuikis @ 2012 01 10, 22:42)
a tai gerai nes jau buvau issigandus  karsta.gif si men man isodinimas pas ji, tai galvoju kodel nepasake kad atostogaus, jei vasari tai gerai tegu atostogauja  biggrin.gif

Zuuuiki, kada tau numatytas isodinimas?
siaip vasario pab. - kovo pradzioje jis dazniausiai ne atostogauja, o i seminarus vaziuoja... atostogauja visa men. liepa... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Adituke @ 2012 01 11, 10:47)
Sveikos merginos
aciu

o spaudimo nematavai? skysciu pakankamai geri?nes gali buti, kad patirstejo kraujas, ir padidejo pulsas. nes man daznai buna zemas spaudimas, ir aukstas pulsas. ji truputi numusu, isgerus 2 stiklines vandens... nes tada kraujas atsiskiedzia...
Atsakyti
[quote=MonaJ,2012 01 11, 20:33]
Zuuuiki, kada tau numatytas isodinimas?
siaip vasario pab. - kovo pradzioje jis dazniausiai ne atostogauja, o i seminarus vaziuoja... atostogauja visa men. liepa... ax.gif
Papildyta:
man isodinimas mazdaug sausio 25 turetu but da nezinau, kita sestadieni vaziuoju ziuret, labai laukiu bigsmile.gif

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti