QUOTE(alfija @ 2012 01 10, 15:14)
supranti kaip yra pas mus su mūsų Elena. Mažius yra pakeitęs ne tik mokyklą, bet ir vadovėlį mokėsi iš Pupos, o čia iš Šaltinėlio. Matematiką irgi keitė. Pirmokui visvien reikia paaiškinti kaip mokytis, vadovėliai skiriasi- žinios su klase irgi skiriasi klasėje 15 vaikų- negi yra taip sunku vaiką supažindinti su nauja knyga. Geriau pasodinti paskutiniam suole ir reikalauti jog viską mokėtų pats? Nieko aš nesakyčiau jei būtų kitaip. Tai dabar kur su juo sėdi pamokose irgi pradinių klasių mokytoja- dekrete. Tai ką man dar daryti. Puasnatro mėnesio mokykloj- viskas būūtų gerai, tik Elenai viskas blogai. Kaip aš pavargau nuo tų jos skambučių- va taip ir noriu jai receptą antidepresantams įteikti. Šiandien gi ji labai atviru tekstu taip ir sakė- už papildomą mokestį taigi ir ji galėtų
. Taip norėjosi pasakyti jog ji to vaiko ir taip nekenčia, tai dar papildomai jos prie jo jokiu būdu neprileisčiau.

Vat panašios situacijos bijodama ir rinkau dičkiui mokytoją, išmaišydama visas galimas mokyklas. Nesigailiu padirbėjus. Po metų tą patį darysiu su mažium ir nasvarbu, kad gali tekti į atskiras mokyklas vedžioti. Pradžia labai svarbi. Svarbiausia asmenybė, kuria vaikas galėtų pasitikėti, jaustis saugus, išmoktų mokytis ir to labai norėtų.