Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa toliau, tęsiam

nu aš nusiusiu, manau biggrin.gif Rajono socialinis kažkodėl nusprendė man mokėti iki sulauksiu pinigų iš ten. Pala, sakau, taigi jie už gruodžio pusę mokės (manau)., dubliuosis išmokos. Tai, sako ramiu balsu, jeigu labai didelė suma bus - grąžinsit. ir liepė informuot, kada jau bus. nu bet atėjo tik laiškas. idiotiškas.
Tamstai pirmiausia dar reikia kreiptis į rajono, kuriame vaikui įsteigta globa socialinį. tik išsiaiškink kada dirba, nes rajonuose - ne visą savaitę. ir antstolį. reikės parašo, tai dar reiks važiuot, neužteks nusiust dokumentus.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 01 19, 20:47)
nu aš nusiusiu, manau biggrin.gif Rajono socialinis kažkodėl nusprendė man mokėti iki sulauksiu pinigų iš ten. Pala, sakau, taigi jie už  gruodžio pusę mokės (manau)., dubliuosis išmokos. Tai, sako ramiu balsu, jeigu labai didelė suma bus - grąžinsit. ir liepė informuot, kada jau bus. nu bet atėjo tik laiškas. idiotiškas.
Tamstai pirmiausia dar reikia kreiptis į rajono, kuriame vaikui įsteigta globa socialinį. tik išsiaiškink kada dirba, nes rajonuose - ne visą savaitę. ir antstolį. reikės parašo, tai dar reiks važiuot, neužteks nusiust dokumentus.

globa įstaikta dėkui Die Vilniuje. Bent tai jau pigiau.
O tai laiškas gal kos ant labai brangaus popieriaus parašytas. auksinio kokio- gal galima prakalt brangiai.
Atsakyti
Aga,aš irgi važiuosiu.Į Kaišiadoris.Ieškosiu antstolio.Nes tėvelis gi ten-bausmę atlieka.Tai va,gal mokės alimentus.Sėdėdamas...
Ir dar:Visiems trims alimentų ieškos iš vienos ir tos pačios mamos,bet mokėti reikia atskirai už kiekvieną...nes,turbūt,samdys tris žmones tam reikalui...
Va ir globok,jei ne glušas...Gerai,kad nors su taksi prisivažinėju-nors kokia nauda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 01 19, 20:03)
globa įstaikta dėkui Die Vilniuje. Bent tai jau pigiau.
O tai laiškas gal kos ant labai brangaus popieriaus parašytas. auksinio kokio- gal galima prakalt brangiai.

nea. jei anie sumokės už dalį gruodžio, o rajono sav. - už pilną (ir žadėjo mokėti už sausį, jei negausiu dar), tai gaunasi permoka...
iš esmės tai man vienodai rodo kas moka, lai būna tik reguliariai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 19 sausio 2012 - 20:08
QUOTE(Karusia @ 2012 01 19, 21:08)
nea. jei anie sumokės už dalį gruodžio, o rajono sav. - už pilną (ir žadėjo mokėti už sausį, jei negausiu dar), tai gaunasi  permoka...
iš esmės tai man vienodai rodo kas moka, lai būna tik reguliariai.

tai man atrodo jog paskutinis punktas ir šlubuos- reguliarumas. O dėl mokėjimo tai tikrai visai tas pats kas.

Mes visi kažkokį žarnyno virusą pasigavom. Košmaras.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 01 19, 20:14)
tai man atrodo jog paskutinis punktas ir šlubuos- reguliarumas. O dėl mokėjimo tai tikrai visai tas pats kas.

Mes visi kažkokį žarnyno virusą pasigavom. Košmaras.

o šuo bent sveikas???
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2012 01 19, 22:26)
o šuo bent sveikas???

šuo sveikas. Kaip prasidėjo metai negaliu atsistebėti. Taip norėtųsi tiesiog pasėdėti ramiai- niekaip.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 01 20, 13:22)
šuo sveikas. Kaip prasidėjo metai negaliu atsistebėti. Taip norėtųsi tiesiog pasėdėti ramiai- niekaip.

Sveikatos, teks laikytis ir sveikti. Ryt neblogi pianistai LNF. Jei pasveiksit ir bus noro, lauksiu į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2012 01 20, 17:59)
Sveikatos, teks laikytis ir sveikti. Ryt neblogi pianistai LNF. Jei pasveiksit ir bus noro, lauksiu į AŽ

atrodo apsveikom. Vaikai sveiki, aš kaip vaiduoklis šliaužioju po namus, bet jau atrodo viskas bus gerai. Teko apseiti be labai viliojančio pasiūlymo. Gaila...
Atsakyti
o mus vėjaraupiai užpuolė - tai pipiriukė sienom lipa - tavegilis, mostelės nelabai ką padeda, kasosi lrg niežais užsikrėtus būtų, net iš beviltiškumo ir pykčio kojomis pasispardo..Guodžia mintis, kad dar pora dieneliu- naktelių ir viskas baigta.
Atsakyti
Su siaubu prisimenu kai manoji vėjaraupiais sirgo. Visa žalia vaikščiojo. Tik mes Aerius gėrėm.
Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip mes vis išsisukam. Mažiui sloga grėsminga buvo pasirodžiusi (labai bijau komplikacijų net paprastos slogos - trachėjos siauros, bet išaugsim), po slogos bronchai, po brpnchų - plaučiai...brrrrr Kol kas tik sloga ir porą kart sukosėjo. Čia po pasilakstymų miškais ir kalnais su rogėm ir kt. Mama žiūrėdama į laimingus įraudusius balbatukus laiko pojūtį praranda. Vat ir užsibūvam lauke, o po to drebu dėl slogos.

alfija, sveikit, bus progų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 22 sausio 2012 - 19:03