[quote=Germinė,2012 01 22, 20:10]
Jurgaite,maniškei labai padėjo vandens procedūros
Vakar aplankėm Pupos motiną.Jeigu dar kada nors kas nors užsimins apie būtinybę palaikyti ryšius su bio šeima,aš už pasekmes neatsakau-pakelsiu ne tik balsą,bet ir ranką.Pažadu.
Kol reikėjo ją guost,laikiausi.Bet kai užmigdžiau,praverkiau pusę nakties.Ir daugiau niekam neleisiu šitaip traumuoti savo vaiko.Tegul susikiša savo teorijas į subinę
Prisiskaito protingų knygučių,o paskui norėdami rėmėjams parodyti,kad dirba,reikalauja nesąmonių.Tegul pasiima po vaiką,pagloboja kelis metus,tada pakalbėsim
[/q
Palaikau Jus visų šimtą procentų! Aš taip pat manau, kad tegul tie kurie aiškina, kad reikia palaikyti ryšius su tėvais, tai tegul patys paima globoti vaikelį ir bando bendrauti su tėvais, o poto norėčiau išgirsti jų nuomonę apie tą bendravimą

Aš labai gailiuosi, kad teko versti savo vaiką bendrauti su tėvais, ji važiavo kaip į pragarą(gerai, kad dar tik kelis kartus teko jai važiuoti), o ne pas tėvus ir dar dukra klausdavo manęs, ar ji privalo tai daryti, man teko skyti, kad privalo, nes VTA spaudė mane, įtarinėjo, kad darau vaikui įtaką, kad nebendrautų su tėvais. Ir tik tada, kai mergaitė kategoriškai man pasakė - nevažiuosiu - darykit man ką norit(jai buvo 14 metų) ir dar užsiminė apie savižudybę,netiesiogei, bet suprantamai, tada aš nuėjau pas inspektorę, kuri pranėšė VTA, staigiai buvo surengtas susirinkimas, dalyvavo 5 žmonės iš VTAT ir vedėja, ir mes su dukra, o tada jos pasakė dukrai, jog ji neprivalo susitikinėti su tėvais, jei ji pati to nenori, nors iki tol ir man, ir jai aiškino, kad ji turi bendrauti su tėvais, ir negirdėjo, ką sako vaikas

VTA negina vaikų, nežinau ką jos ten daro. Kiek susidūriau su VTA darbuotojais, tai tik apie vieną galiu gerą pasakyti, tai mūsų rajono inspektorė, ji mums padėjo nemažai