Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(Muscade @ 2011 11 06, 17:01)
irmulia, toooortas nerealus wub.gif seilė tysta, ir MB pamatęs kankina kad iškepčiau smile.gif
O makadamijų riešutus galima pakeist į lazdyno? ar graikiškus? nes jų turiu gan daug...kaip manai?
ir dėl philadelphia sūrio, šiandien maximoj mačiau kelių rūšių, kokų tu tiksliai naudoji? ar gal galima ji pakeisti rikotos ar maskarpones sūriu?

as dariau su mascarpone, o riesutus naudojau - anakardziu . Skanu tikrai thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
manau, jog tinka bet kokie riesutai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2011 11 06, 14:48)
Na va, mano sūrpyragis jau gatavas  Gavosi toks minkštokas, nors pagrindas kietas, bet gal ir turi but toks.


viena : neišlaukus maximaliai 24-48 valandų, pagrindas nespėja sudrėkti... kaip ir pati sūrio masė nespėja pilnai subręsti... rolleyes.gif todėl geriau truputį pakentėti ir išlaukti reikiamą laiką mirksiukas.gif

antra : gal būt per daug suspaudėte supresavote trupinius mirksiukas.gif


QUOTE(aistutėlė @ 2011 11 06, 14:48)
Šiaip saldus labai, galvoju gal galima net nedėti cukraus į sūrio masę tą...


pats pyragas nesigauna labai saldus, visas pagrindinis saldumas tenka nuo karamelės padažo ir riešutų ax.gif

QUOTE(aistutėlė @ 2011 11 06, 14:48)
Šiaip skanus tikrai , man užteko vieno gabaliuko  , o ir sotus gana toks  thumbup.gif
Bet... daugiau nebekepsiu, baisinga kalorijų bomba


aha, jis labai sotus gaunasi - kas laikosi dietų geriau lai nepiktnaudžiauja šiuo gėriu... lotuliukas.gif o šiaip tai kaip ten sakoma : ... gero - po truputį... biggrin.gif

na o aš jį kepsiu ir toliau biggrin.gif , mat dar yra ką dar tokiu sočiu sūrpyragiu pavaišinti hihihi.gif

QUOTE(aistutėlė @ 2011 11 06, 14:48)
ai ir dar, kai dariau karamelę, tai kažko iš pradžių nesirišo cukrus ištirpęs su sviestu, bet maišiau maišiau ir išsimaišė


sviestą reikia įmaišyti labai gretai ir nukėlus indą nuo viryklės mirksiukas.gif

o šiaip skystos karamelės paruošimas turi savų niuansų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Muscade @ 2011 11 06, 17:01)
irmulia, toooortas nerealus wub.gif seilė tysta, ir MB pamatęs kankina kad iškepčiau smile.gif

niu nekankink saviškio taip ilgai... hihihi.gif

QUOTE(Muscade @ 2011 11 06, 17:01)
O makadamijų riešutus galima pakeist į lazdyno? ar graikiškus? nes jų turiu gan daug...kaip manai?

galima keisti ir kitais mėgiamais riešutais, nors makadamijų riešutų skonio niekas kitas nepakeis ax.gif

QUOTE(Muscade @ 2011 11 06, 17:01)
ir dėl philadelphia sūrio, šiandien maximoj mačiau kelių rūšių, kokų tu tiksliai naudoji? ar gal galima ji pakeisti rikotos ar maskarpones sūriu?

aš naudojau natūralų, be jokių priedų, ir tą riebų ( nors kilo mintis ir iš to a lia dietinio 12% riebumo išbandyti biggrin.gif )

taip, galima keisti bet kuriuo grietinėlės tepamu sūriu mirksiukas.gif

tik tiek, kad skonis skirsis ax.gif ( esu bandžiusi kepti sūrpyragius ir su mascarponės ir su rikotos) tai vertinimo skalėje būtent filadelfijos sūris pirmauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 11 06, 19:51)
niu nekankink saviškio taip ilgai... hihihi.gif
galima keisti ir kitais mėgiamais riešutais, nors makadamijų riešutų skonio niekas kitas nepakeis  ax.gif
aš naudojau natūralų, be jokių priedų, ir tą riebų ( nors kilo mintis ir iš to a lia dietinio 12% riebumo išbandyti  biggrin.gif )

taip, galima keisti bet kuriuo grietinėlės tepamu sūriu  mirksiukas.gif

tik tiek, kad skonis skirsis  ax.gif  ( esu bandžiusi kepti sūrpyragius  ir su mascarponės ir su rikotos) tai vertinimo skalėje būtent  filadelfijos sūris pirmauja  biggrin.gif


Tada ir darysiu viską taip kaip aprašei, išskyrus keisiu riešutus smile.gif
O dėl MB tai supykau, galvojau savaitgalį kepti..šiandien dar tokią repliką dėl pilvo užmetė sako susirūpink, na galvoju pyragų tikrai nebekepsiu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 11 06, 19:51)
sviestą reikia įmaišyti labai gretai  ir nukėlus indą nuo viryklės  mirksiukas.gif

tai sviestą reikėjo ištirpinti gal g.gif Nes aš tai gabalą įmečiau ir tirpdinau, tai man dėl to sunkiai ir jungėsi svietas su ištirpusiu cukrumi doh.gif
Atsakyti
Šiaip tai nereikia sviesto tirpinti mirksiukas.gif gerai jis išsimaišo ax.gif (man nė karto nėra sušokę į gabalus, tik tada, kai pilu šaltą grietinėlę tada taip, bet ir čia galima suvienodinti maišomų skirtingų skysčių temperatūrą ir to išvengti) , bet niekas nedraudžia eksperimentuoti mirksiukas.gif galima bandyti cukraus masę išmaišyti su išlydytu sviestu mirksiukas.gif
Atsakyti
Varskes spurgos is sitos mases gaunasi 26 spurgos po 80 gramu.(dideles buna 80 gr)

Varske -1050
Miltai 0,575 gr
Kiausiniai 6vnt
Cukrus 0.200g
Vanilinis cukrus 30g
Kepimo milteliai 20 g
Apelsino zievele sutarkuota.

Atsakyti
"Cake Pops"
Receptas is cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga1: 08 lapkričio 2011 - 09:19
QUOTE(aga1 @ 2011 11 08, 10:19)
"Cake Pops"


mmm wub.gif
Atsakyti
sakykit, kur galima panaudot kepiniuose kokosu piena g.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2011 11 10, 02:31)
sakykit, kur galima panaudot kepiniuose kokosu piena  g.gif

Buvau uzmaciusi tik viena receptuka http://skanusgyvenim...eno-tortas.html
gal paieskojus daugiau rasyt, bandykit pagooglint.
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2011 11 10, 13:09)
Buvau uzmaciusi tik viena receptuka http://skanusgyvenim...eno-tortas.html
gal paieskojus daugiau rasyt, bandykit pagooglint.

aciu 4u.gif visai nieko ir sitas atrodo ax.gif
Atsakyti
tas Ulės kokoso pieno su braškėmis tortas yra labai skanus thumbup.gif ir jau ne vieną , ne du kartus gamintas essen.gif , MB vis zirzia, kad padaryčiau hihihi.gif wub.gif visi, kas tik jį ragavo - labai išgyrė thumbup.gif
Atsakyti