QUOTE(aistutėlė @ 2011 11 05, 21:42)
grynai skysta nesigavo tokia jau visai, bet sakyciau man bent atrodo, kad skystoka siek tiek, nes dedasi gi kiausiniai, grietine, tai kazkaip taip ir issiplake.
tada viskas ok, taip ir turi būti : ne per skysta, bet ir ne per tiršta masė
QUOTE(aistutėlė @ 2011 11 05, 21:42)
Gal apstings per nakti saldytuve??
geriausia laikyti 24-48 valandas - tada jis būna pats skaniausias
QUOTE(aistutėlė @ 2011 11 05, 21:42)
O galima naudoti mascarpone, o ne ta philadelphia suri??
taip, galima : ir rikotą, ir mascarponę, ir president varškės kremą, ir rama bonjour ir pan. tipo grietinėlės tepamą sūrį
aišku, konsistencija ir skonis kiek skirsis nuo filadefijos sūrio kremo
Papildyta:
QUOTE(aistutėlė @ 2011 11 05, 22:06)
na va, iskepe jau. Gavosi toks drebantis, manau, kad toks ir turi buti
taip, būtent taip ir turi gautis - iškępęs pyragas turi kiek drebėti
po pilno atvėsinimo kambario temperatūroje, jis sutvirtėja, o palaikius vieną/dvi paras šaldytuve : visiškai pilnai sustingsta