[quote=Elen,2011 11 29, 14:30]
[quote=rututex,2011 11 29, 01:15]
Gal kas nutuokiate iš ko padarytas šių sausainių viršus? Man jie tokie skanūs
Savo senam konditerijos sasiuvini radau recepta

Glajus 1 kg sausainiu: 385g cukraus pudros, 50g sviesto, 36g vandens, 6g kakavos milteliu.
Issijota cukraus pudra, sviestas (kambario temperaturos), virintas (saltas) vanduo maisomi, kol pasidaro vientisa mase. Puse glajaus nudazoma kakava. Pasildytas mazdaug iki 40 laipsniu glajus dedamas i konditerini maiseli su dantytu antgaliu ir puosiami sausainiai. Sausainiai turi pastoveti 3-4val. ,kol isdzius glajus.
[/quote]
Esu labai dėkinga

nekantrauju išmėginti ir pasidalinti įspūdžiais