Man visi tortai yra kosmosas


Tai va šitas kaip tik man

Produktai
maždaug 400 g plikytų sausainių (priklauso nuo formos dydžio)
2 indėliai grietinės (po 450 gr.)
indėlis kremo Rududu (sunaudojau nepilna)
cukraus pagal skonį
želatina 3 arbat.šaukšteliai
Sausainius jei yra laiko ir noro galima iškepti patiems...jei ne tinka ir pirktiniai.
Taip pat ir su Rududu...galima patiems išvirti kondensuotą pieną, galima nupirkti jau gatavą kremą.
Tortą pradedame daryti iš anksto.
Ryte grietinę sudedame į dvigubos marlės gabaliuką ir paliekame per dieną kad nuvarvėtų.
Vakare gaminame tortą.
Želatiną užpilame virintu šaltu vandeniu ir paliekame išbrinkti.
Imame sausainiukus ir gražiai aštriu peilių visus įpjauname.
Į kiekvieną sausainiuką šaukštelio pagalba dedame kremo ir suspaudžiame.
Imame formą tortui (kur kraštai nusiima) ir išklojame visą dugną su sausainiais.
Darome kremą.
Želatiną sudedame į puodą ir statome šildyti.Pastoviai maišome kol viskas ištirps.Neužviriname.
Nuimame nuo ugnies ir pravėsimame.
Varškės kremą (kurį pagaminome iš grietinės) dedame į indą, pagal skonį dedame cukraus ir suplakame.
Sudedame želatiną ir gerai išmaišome.
Pusę masės užpilame ant sausainių ir sudedame likusius sausainius.Vėl užpilame mūsų kremo.
Statome į šaldytuvą nors porai valandų.
Papuošiame.
Man su papuošimu irgi nelabai sekasi




