Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(aga1 @ 2011 12 12, 20:42)
Sinta, as amazon.com pirkau saldainius - akis.



sad.gif ech..būčiau ankščiau žinojus,kad tokių yra būčiau užsisakius.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Mini vėžliukai

Šį paprastą ir lengvą receptą visai neseniai radau internete. Darykite dvigubai daugiau vėžliukų nei planavote, nes jie tikrai skanūs.
Šiems vėžliukams reiks tik 3 nebrangių ingridientų.
Jeigu Jūs laikotės dietos, negaminkit jų. Aš laikiausi dietos... smile.gif

Sūrūs riestainiukai (tiks bet kokia forma)
Šokolado gabalėliai (galima supjaustyti saldainį mažomis riekutėmis)
Graikiniai riešutai (jei nemėgstat graikinių riešutų, naudokit, pistacijas, lazdyno riešutus, migdolus. Jei esat alergiški riešutams, naudokit M&M saldainius.)

Išklokite kepimo formą folija. Sudėkit riestainiukus. Ant riestainiuko uždėkite po gabalėli šokolado. Paruoštus riestainiukus su šokoladu dėti į įkaitintą 120C orkaitę ir "kepti" 4 minutes, iki tol kol šokoladas taps minkštas, bet vis dar išlaikys savo formą. Šokoladui suminkštėjus ištraukite riestainiukus iš orkaitės ir dėkite (švelniai įspausti) graikinių riešutų puseles. Dabar... paragaukite kelis vėžliukus. Mmmm.... Palaukite kol vėžliukai atvės.
Čia daugiau nuotraukų


Atsakyti

Trapios tešlos širdelės su spanguolėmis
4u.gif


Šie sausainukai puikiai tinka Kalėdinėms dovanoms smile.gif Labai labai skanūs!!!

user posted image


Reikės:

* 275 g kambario temperatūros sviesto
* 140 g cukraus
* 245 g aukščiausios rūšies miltų
* 145 g kukurūzų miltų
* 75 g smulkiai pjaustytų džiovintų spanguolių
* žiupsnelio druskos
* cukraus pudros sausainiams pabarstyti
* kelių lašų vanilės esencijos

Sviestą išsukti su cukrumi iki purumo. Persijoti miltus su kukurūzų miltais, įmaišyti į sviesto masę, įberti druską ir vanilės esenciją. Sudėti pjaustytas spanguoles ir gerai išmaišyti. Tešla turi būti minkšta. Tešlą įdėti į plėvelę ir kišti į šaldytuvą 1 val.

Stalą pabarstyti miltais, iškočioti tešlą apie 4 mm, formele spausti sausainius. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje iki 160 laipsnių apie 15 – 20 min.

Ištraukus iš orkaitės dar karštus sausainius pabarstyti cukraus pudra.

user posted image


Iš šios normos gavosi apie 80 sausainių.

Galima juos gražiai supakuoti į popierinius maišelius ir dovanoti draugams smile.gif Tikrai rekomenduoju išsikepti. Jie puikūs!!!

Recepto šaltinis: Virtuvė Nuo... Iki...

Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 12 09, 17:27)
400 gr. balto šokolado
200 gr. juodojo šokolado
250 gr. valytų pistacijų
100 gr. dž. spanguolių
100 gr. dž. vyšnių
100 gr. migdolų be odelės


Ar cia yra originalus receptas? Man yra zinomas kiek kitoks is bon apetit.
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2011 12 13, 21:00)
Ar cia yra originalus receptas? Man yra zinomas kiek kitoks is bon apetit.


manau, kad tu receptu yra ivairiu, nes ir Beatos laidoje rode, kaip galima kazka panasaus pasidaryti, tik jos idaras buvo kitoks
Atsakyti
user posted image

Florentinai Kaledoms
Atsakyti
sveikutes visos reikia labai skubios pagalbos
kas yra kepe torta" Malkos po sniegu" gal galetu pasakyti ar galiu zelatina deti tiesiai i grietine, ar reikia ja kaip nors isstirpinti?
Atsakyti
QUOTE(honyte @ 2011 12 14, 16:10)
sveikutes visos reikia labai skubios pagalbos 
kas yra kepe torta" Malkos po sniegu" gal galetu pasakyti ar galiu zelatina deti tiesiai i grietine, ar reikia ja kaip nors isstirpinti?

istirpint ir det i grietine
Atsakyti

 i 
Meginos, nedarome vėl bardakėlio iš temos. Čia TIK RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS.  Visiems kitiems komentarams, prašymams ir pan. yra kitos temos
Atsakyti
Turkiskosios pusrytines bandeles Simit

Labai tikslios sudeties neparasysiu, nes tesla mieline, tad kai jau minkom reik tiesiog ziuret kiek miltu dar reikia idet.

Apie 0,5 kg miltu
50gr slapiu mieliu
3 saukstai cukraus
1 saukstas druskos
1 stikline aliejaus
3 stiklines silto ( apykarscio) vandens

Vynuogiu sirupas (as maisiau su trupuciu vandenuko), jei nerasite tokio manau tiks bet koks sirupas.
Sezamo seklos

Viska dedam i dubeni ir minkom tesla. Be abejo dedam siltai ir kildinam.

Formuojam baronkytes, mirkom i sirupa ir voliojam sezame.

Kepam apie 15-20min 200C.

Nerealiai skanios siltos smile.gif
Skanaus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santrula: 14 gruodžio 2011 - 22:34
QUOTE(Dirty Diana @ 2011 12 10, 17:42)
siandien kepiau labai skanus, taciau jei buciau dejus i tokia didele forma, kaip jusu manau nebutu man iskile tiek. Kepiau daug mazesneje pailgoje, tai iskilo iki virsaus

o man praktiskai visai neiskilo , nors skonis buvo neblogas , ir viska dejau 100 proc taip kaip parasyta recepte , be jokio savivaliavimo...
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 12 14, 12:38)


Labai jūsų simpatulkos, norėtus pabanyt. Tik kaip vis dėlto su dribsniais, kiek jų dėjot? Ir kaip išsprendėt sukibomo klausimą su popierium g.gif
Atsakyti