Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(aistutėlė @ 2011 12 18, 12:41)
ir aš pritariu  drinks_cheers.gif  thumbup.gif Tik aš jį kepdama patobulinu: dedu slyvų uogienės, o slyvos ten puselėmis. Tai super gaunasi: toks gaivus, saldžiarūgštis drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif


slyvas ant kremo, ar įmaišai į patį kremą? blush2.gif
Atsakyti
Labukas. Sekmadienio skanėstas, šiek tiek patobulintas aguonomis smile.gif

user posted image
iš čia
http://zivile1984.bl...yragas-162.html
Atsakyti
Sausainiai su graikiškų riešutų plutele

user posted image
Reikės:
Tešlai:

150 gr. miltų
0,5 a.š. kepimo miltelių
1 kiaušinio
45 gr. sviesto
45 gr. cukraus
Vanilinio cukraus

Aptepimui:

100 gr. sviesto
100 gr. cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
2 v.š. vandens
200 gr. smulkintų graikiškų riešutų
3 šaukštai uogienės (obuolienę naudojau)

Iš tešlai skirtų produktų suminkyti tešlą ir padėti į šaldytuvą 30 min.

Atvėsusią tešlą iškočioti ir aptepti uogiene.

Ant silpnos ugnies pakaitinti sviesto, cukraus, vanilinio cukraus ir vandens mišinį, kol viskas ištirps. Suberti riešutus, gerai išmaišyti. Šiek tiek atvėsinti ir užtepti ant tešlos.

Kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje apie 30 – 40 min. Kepinį atvėsintį ir supjaustyti rombeliais.
Skanaus!

daugiau foto

Atsakyti
Sveikutes,gal kuri turit skanaus imbierinio pyrago receptuka.Aciu
Atsakyti
Varškės sausainiai

Gavosi nerealiai skanus...Kepiau juos ir seniau..

Receptas

Šį kartą naudojau President varškę kepiniams,padauginau cukraus ir pakeičiau viršaus užbarstymą...

user posted image


Produktai:

150 gr. sviesto arba margarino
200 gr. varškės (riebumas nesvarbu)
200-250 gr. miltų
170 gr. cukraus
2 arb. šaukštelis kepimo miltelių
2 kiaušiniai
aguonų,migdolų drožlių
1 kiaušinio trynys patepimui


Kambario temperatūros margariną išsukame su cukrumi.
Kiaušinius išplakame,sudedame į sviestą ir gerai išmaišome.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
Į sviesto/kiaušinių masę dedame varškę ir persijotus miltus.
Užminkome tešla,ji neturi būti kieta.
Dedame į šaldytuvą maždaug 0,5 valandos.
Vėliau tiesiog rankomis formuojame apvalius paplotėlius.Sutepame su išplaktu kiaušinio tryniu,pabarstome cukraus ir dedame ant vienų sausainių aguonas ant kitų kokoso drožlės.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi,dedame sausainius paliekant tarp jų tarpus.
Kepame 180 C. temperatūroje 20-25 minutes.


user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2011 12 18, 13:49)
slyvas ant kremo, ar įmaišai į patį kremą?  blush2.gif

DEDU varskes sluoksni, tada slyvu, vel varskes, galima labai ivairiai - cia fantazijos reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(santrula @ 2011 12 09, 21:57)
http://skanusgyvenim...go-pyragas.html
Apie sita tikriausiai kalbama? Ne karta esu darius, visi kas valgo negali atsistebet jo gardumu smile.gif Ir man jis toks mmmmmmmmm  thumbup.gif

verta Kalėdoms susigundyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2011 12 18, 20:06)
Sausainiai su graikiškų riešutų plutele



sakykit, o kokio dydžio skardoj kepat iš šios normos?
Atsakyti
Kakaviniai sausainiai

1 puodelis sviesto (kambario temeperatūros)
1 1/2 puodelio cukraus
2 kiaušiniai
2 3/4 puodelio miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Žiupsnelis druskos
2 -3 šaukštai nesaldintos kakavos
3/4 puodelio šokolado gabalėlių
Įkaitinkit orkaitę iki 205C. Sviestą išsukite su cukrumi ir kiaušiniais. Į atskirą indą dėkite miltus, kepimo miltelius, druską, šokolado gabalėlius. Visus sausus ingridientus sumaišykite su išsuktu sviestu. Dėkite tešlą į šaldytuvą 10 -15 minučių. ... formuokite rutuliukus, sudėjus i kepima skardą paspauskite su šaukštu. Kepkite apie 8 - 10 minučių.

1 puodelis = 136 g
1/2 puodelio = 68 g
3/4 puodelio = 96 g
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga1: 21 gruodžio 2011 - 04:36
labai reikia jusu skubios pagalbos, atsiprasau uz off topic unsure.gif kas bus jei i paprasta obuoliu pyraga su kondensuotu pienu, kur dedami tik kiausinio tryniai, imaisysiu isplaktus baltymus su cukrumi pries kepant? as isivaizduoju turetu buti skanu trasku gal net, ar cia tik mano fantazija? sugalvojau paekspermentuoti unsure.gif doh.gif
Atsakyti
pyragas geriau iskils, nes baltymai kelia, bet jei su kond pienu darote pyraga, tai jau i baltymus jokio cukraus, neiziebsite kaip saldu bus 4u.gif
o su kond pienu visuomet kepu tik kur kiausiniai atskiriami, kond pienas ir miltu apie 10 saukstu ..gaunasi netgi slapokas gerokai tas pyragas, o jei dar obuoliai - jie drekina visa biskvita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 12 21, 16:11)
pyragas geriau iskils, nes baltymai kelia, bet jei su kond pienu darote pyraga, tai jau i baltymus jokio cukraus, neiziebsite kaip saldu bus 4u.gif
o su kond pienu visuomet kepu tik kur kiausiniai atskiriami, kond pienas ir miltu apie 10 saukstu ..gaunasi netgi slapokas gerokai tas pyragas, o jei dar obuoliai - jie drekina visa biskvita 4u.gif

aciu uz atsakyma, iskepiau kaip visada be baltymu smile.gif
Atsakyti