Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(Inčius @ 2011 12 22, 17:52)
aciu uz atsakyma, iskepiau kaip visada be baltymu smile.gif

baltymus visada isplaku ir dedu paciame gale, man jie patinka, nes pyragas purus buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stonjur1 @ 2011 10 31, 17:13)
Skruzdelynas

produkrtai pagal si recepta,tik tesla atsaldziau ir tarkavau.ir nedejau kokoso drozliu,o ant virsaus aguonas.


gal dar kas bandėte?
ar geriau gabaliukais, ar tarkuota tešla?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 24 gruodžio 2011 - 00:38
Na pagaliau prisiruosiau iskepti baklava. Kaledom siemet bus netradicinis saldesis smile.gif Kepiau dviem reisais, vienas siek tiek rugstokas gavos, nes citrinos padauginau, i kitas manau pats tas, neragavus sunku pasakyt, bet manau viskas ok smile.gif Net didiuojuos savim, kad pagaliau ryzaus ir nera taip sunku, tik su filo tesla susitvarkyt nelengva, plysta vos prisilietus.
Receptas kaip ir is keliu padarytas, bet vadovavausi situo labiausiai
http://giedrius-v.li....com/38764.html ir is youtube dar smile.gif

Atsakyti
QUOTE(santrula @ 2011 12 23, 19:59)
Na pagaliau prisiruosiau iskepti baklava. Kaledom siemet bus netradicinis saldesis smile.gif Kepiau dviem reisais, vienas siek tiek rugstokas gavos, nes citrinos padauginau, i kitas manau pats tas, neragavus sunku pasakyt, bet manau viskas ok smile.gif Net didiuojuos savim, kad pagaliau ryzaus ir nera taip sunku, tik su filo tesla susitvarkyt nelengva, plysta vos prisilietus.


Sveikinu kad pavyko,as vis nesirystu, atrodo laaabai skaniai Skrandis pilnas siuo metu, bet tokiam gabaliukui manau vietos rasciau dar thumbup.gif
Atsakyti
Puikus Kalėdinis pyragas user posted image - receptas čia Pannetone pyragas
Atsakyti
Aguoninis tortas

Dideliam tortui (2 normos)

4 stiklinės aguonų
18 kiaušinių
0,5 stiklinės trupinių
18 šaukštų cukraus

Sulaistymui
0,5 litro pieno
1 stiklinė cukraus
25g. vanilinio cukraus

Užpilui
2 indeliai kondensuoto pieno (naudoti lietuvišką), jei norisi mažiau saldumo, naudoti vieną indelį
15g. vanilinio cukraus

Aguonas iš vakaro užpilti vandeniu. Nusausinti ir 3 kartus sumalti (geriau malti "mechanišku" mėsmalės būdu). Į sumaltas aguonas dėti po 2 trynius ir 2 šaukštus cukraus, sukti mediniu šaukštu, kol sudedami visi kiaušiniai. Po to visą masę sukti dar 15min. Atšaldytus baltymus plakti iki standžių putų. Po to atsagiai, kartu su trupiniais, dėti į aguonų masę. Kepti iki "sauso pagaliuko".
Sulaistymui pieną sumaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Pakaitinti, bet tik vos vos tiek jokiu būdu neužvirti ir sulaistyti pravėsusį tortą.
Kondensuotą pieną su skardinėmis pakaitinti puode su vandeniu 40min. Ištraukus truputį atvėsinkite, atidarykite, sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir apliekite tortą.

user posted image

http://studentiskire...ins-tortas.html
Atsakyti
TRUPININIS SKANESTAS

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2011 12 30, 12:55)

Labai skaniai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Su Naujais mergaites 4u.gif nusipirkau sito surio ir noriu issikepti tortuka ar koki pyraga, ka galima is jo pagaminti? g.gif jis ir vienas labai skanus. Tik noreciau, kad butu kepamas, o ne su zelatina saldomas pyragas ar tortas. O gal cia tinka, bet koks cheescake su situo? g.gif smile.gif buciau labai dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
aš labai ne vietoj, bet nežinau kur kreiptis blush2.gif
merginos, ar sviestinis popierius ir kepimo popierius kuo nors skiriasi, ar čia tas pats?
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2012 01 02, 18:31)
aš labai ne vietoj, bet nežinau kur kreiptis  blush2.gif
merginos, ar sviestinis popierius ir kepimo popierius kuo nors skiriasi, ar čia tas pats?

tas pats.
Sviestiniu vadindavo ir rusu laikais, budavo toks, i kuri viska kas riebu vyniodavo (slapiankas, saldainius tai i paprasta pilka storesni popieriu) - sviesta irgi biggrin.gif
Atsakyti
Florentinai pagal Beata

Saltinis

user posted image

Reikės:

1 indelis sutirštinto kondensuoto pieno

250 g kukurūzų dribsnių (a la cornflakes)

Aguonų

Sezamo sėklų po saują

Kaip paruošti:
1.Orkaitę įjungiam iki 190 C, pasiruošiam skardas, kuriose kepsime. Skardas ištiesiam kepimo popieriumi.
2.Svarbu, kad kondensuotas pienas būtų ne iš šaldytuvo, o kambario temperatūros ir takus. Jei ne, tai teks jį truputį pašildyti atskirai dubenėlyje arba karšto vandens vonelėje.
3.Ant dribsnių užpilam kondensuotą pieną, sumaišom. Masė taps klampi, bet dribsniai nepaskęs kondensuotame piene. Užbarstom aguonų ir sezamo sėklų, pamaišom. Viskas nebus labai šlapia ir klampu, gali atrodyti, kad jau nebesulips, bet nesibaiminkite, cukrus, esantis kondensuotame piene, labai puikiai viską sulipdys.
4.Dėkite po šaukštą lizdelius į skardą ant kepimo popieriaus ir kepkite maždaug 7 minutes. Žiūrėkite, kad nesudegtų, bet turi truputį pakeisti spalvą.

--------
Galiu pasakyt,kad valgosi kaip saulegrazos... norisi dar ir dar biggrin.gif









Atsakyti