QUOTE(Renatina @ 2012 01 25, 21:58)
Elena, biskvitas atrodo šlapiai - o kaip skonis? ar drėgnas jis? ar papildomai laistei dar kuo prieš tepant kremą?
vaizdelis - 10balų
vaizdelis - 10balų

Nieko nelaisčiau...jis toks ir yra kaip drėgnas.Skonis man puikus pasirodė...tik buvau jau išsigandus su kepimo laiku...nes skystas viduriukas ir nors tu ką...bet pailginau kepimo laiką ir iškepė puikiai ...Pabandykit iš pusės normos tiesiog biskvitą iškepti...jis skanus ir be kremo

QUOTE(aga1 @ 2012 01 26, 07:10)
Citrininis kremas
Kaip susitarusios




Citrininis kurdas (Lemon Curd)
4 citrinos, sultys ir žievelės
200 g cukraus pudros
100 g sviesto
4 kiaušiniai
Citrinas nuplauname, nutarkuojam žievelę ir išspaudžiame sultis.
Citrinos žievelę sumaišome su cukraus pudra, įpilame sultis ir vėl gerai išmaišome.
Kiaušinius suplakame su šakute ir supilame į sultis.
Paliekam pastovėti pusvalandžiui.
Perkošiame.
Supilame į puodą, dedame sviestą ir statome kaitinti.
Verdame ant mažos ugnies maišant maždaug 12 min. kol sutirštės.
Sudedame į stiklainį ir statome į šaldytuvą.
Labai toks sodrus,gaivus kremas gaunasi.


