Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(Leksa @ 2012 03 01, 19:18)
nelabai supratau  blink.gif kiek kiausiniu reikia, nes nurodytas 1, o as suskaiciavau 3

na, gerai, tepimui galim nepriskaiciuot, bet visvien tada 2 gaunasi  g.gif

taigi čia viskas aiškiau nei aišku mirksiukas.gif lengvai paplakam kiaušinį su cukrumi ir druska ir tada maišome su sviestu.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 03 01, 22:05)
Rytine Pasvaiste, dar syki aciu uz recepta - rytoj "zibesim" per darzelio "Kaziuko muge"  bigsmile.gif

gal galite ikelti sausainiu recepta?
aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif oij... ne ten pataikiau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 02 kovo 2012 - 16:21
QUOTE(Sim@ @ 2012 03 02, 14:21)
gal galite ikelti sausainiu recepta?
aciu is anksto 4u.gif




QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2011 11 25, 12:43)
Sausainiai "Pašėlusios boružėlės"
Reikės:
apie 250-300g miltų;
1 a.š. kepimo miltelių;
žiupsnelis druskos;
170 g sviesto;
220 g cukraus;
1 didelis kiaušinis;
1 kiaušinio baltymas;
0,5 a.š. vanilės;
spalvotų pastilių.

Kiaušinį, kiaušinio baltymą ir cukrų gerai išplakame. Pilame ištirpdintą sviestą, druską ir gerai išmaišome. Beriame vanilę, kepimo miltelius ir palengva pilame maišant miltus. Miltų gali reikėti ir šiek tiek mažiau arba šiek tiek daugiau, priklausomai nuo kiaušinio ir kiaušinio baltymo dydžio. Tešla gaunasi minkšta, elastinga, nelimpa prie rankų.
Iš tešlos formuojame rutuliukus, po to juos suplojame, padarome blynelius, dedame į skardą ir lengvai įspaudžiame spalvotas pastiles. Kepame įkaitintoje orkaitėje 180C apie 15 min.
Daugiau foto čia

user posted image


Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 02 kovo 2012 - 16:38
Mergaites, kas kepet "Protingus pyragelius" http://forum.say7.info/topic43056.html sakykit, gal kam pavyko paragauti koks skonis antra diena? Islieka tokie pat skanus? Labai reikia is anksto issikepti, bet bijau, kad antra diena nebutu sausi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perrin: 02 kovo 2012 - 17:54
Viskas gerai su protingais pyragaičiais ir antrą dieną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2012 03 02, 17:53)
Mergaites, kas kepet "Protingus pyragelius"  http://forum.say7.info/topic43056.html  sakykit, gal kam pavyko paragauti koks skonis antra diena? Islieka tokie pat skanus? Labai reikia is anksto issikepti, bet bijau, kad antra diena nebutu sausi  g.gif

Nebent man, jie buvo ir antra, ir trecia diena skanus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergytės, gal kuri gali rekomenduoti Napoleono torto receptą, kurį esate pati išbandžiusi? Nes kiek skaičiau receptų - visi labai skirtingi, nežinau, kuriuo remtis doh.gif arčiausiai manęs Ulės bloge esantis torčiukas, bet gal dar kas turite kokių pasiūlymų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 03 02, 21:08)
Mergytės, gal kuri gali rekomenduoti Napoleono torto receptą, kurį esate pati išbandžiusi? Nes kiek skaičiau receptų - visi labai skirtingi, nežinau, kuriuo remtis  doh.gif  arčiausiai manęs Ulės bloge esantis torčiukas, bet gal dar kas turite kokių pasiūlymų?  4u.gif


as visada darau pagal si http://www.supermama...;#entry41419080 tik dar dedu spanguoliu uogienes viena ar du sluoksnius, visiems mano pazistamiems labai patinka

Atsakyti
Dekui merginos uz atsakymus, protingi pyrageliai jau kepa 4u.gif
Atsakyti
Varškės pyragas su karštu šokoladu

user posted image


Tešlai:

200 gr. margarino ar sviesto
1 šaukštas grietinės
300 gr. miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių

Įdarui:

400 gr. švelnios varškės
200 gr. kondensuoto pieno
100 gr. grietinėlės
citrina
2 kiaušiniai
2 šaukštai krakmolo

Išplakti grietinėlę, palengva įmaišyti kondensuotą pieną. Kitame inde gerai išsukti kiaušinius ir įmaišyti varškę, sujungti abi mases, suberti krakmolą, įtarkuoti citrinos žievelę ir įspausti sultis.

user posted image

Sutarkuoti margariną, sudėti grietinę, miltus persijoti su kepimo milteliais ir užminkyti tešlą, kuria padėti 20-čiai min. į šaldymo kamerą. 26. cm apvalią formą ištepti sviestu, tarkuoti pusę tešlos, supilti įdarą ir ant viršaus užtarkuoti likusią tešlą. Kepti 190 C. apie valandą.

Šokolado padažas:

Garų vonelėje ištirpinti 100 gr. juodojo šokolado, 50 gr. sviesto. Kai ištirps maišant įpilti 3 šaukštus grietinėlės.

Pyragui iškepus aplieti padažu tik valgymui paruoštą gabalėlį.

Skanaus !!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2012 03 03, 00:26)
Dekui merginos uz atsakymus, protingi pyrageliai jau kepa  4u.gif

Sakyčiau, protingas pyragas.
Pas mane irgi jau orkaitėj, aušinu smile.gif Bet sunku buvo patikėt kad iš tokios skystos tešlos gali gautis kažkas padoraus hihihi.gif
Atsakyti