Jums reiks:
Tešlai:
200 gr. varškės 9%
1 kiaušinis
85 gr.minkšto sveisto
1 valg.šaukštas cukraus
1/4 arbat.šaukštelio druskos
0,5 arbat.šaukštelio kepimo miltelių
150 gr.miltų
Įdarui:
2 didelius obuolius
2 valg.šaukštai razinų
1 su kaupu valg.šaukštas sviesto
2 valg šaukštai cukraus
vanilinis cukrus,cinamonas pagal skonį
Paruošiame įdarą:obuolius nuvalome ir supjaustome kubeliais.Keptuvėje ištirpiname sviestą,sudedame obuolius ir cukrų ir troškiname kol obuoliai suminkštės.Pabaigoje dedame razinas,vanilinį cukrų,cinamoną.Išmaišome ir paliekame įdarą atvėsinimui.
Ruošiame tešlą: varškę pertriname per sietelį.Sudedame cukrų,kiaušinį,druską ir išmaišome.Dedame sviestą ir lengvai suplaktą kiaušinį.Pabaigoje sudedame persijotus su kepimo milteliais miltus ir užminkome minkštą tešlą.
Įkaitiname orkaitę iki 200 C.
Tešlą padaliname į 10 dalių.Iš kiekvieno dalies suformuojame pyragėlį su įdaru.Sutepame kiaušiniu ir kepame kol gražiai paruduos.

