Pinigai, jūs esat tokie išdavikai! Pasivaikščiot išeinam kartu, o namo tai visada grįžtu viena.
Viena visata, 9 planetos, 204 šalys, 809 salos, 4 vandenynai, beveik 7 milijardai žmonių, ir visame tame sugebėjau sutikti Tave. TĄ VIENINTELĮ.
Myliu Tave labai. Labai labai labai. Kaip iki mėnulio ir atgal.♥
Tavo apkabinimas sušildo net pačią šalčiausią žiemos dieną. Ir viskas tik todėl, kad beprotiškai Tave myliu. ♥ *
tu esi tas, kurio man beprotiškai reikia visur ir visada. tu tas, kurio neįmanoma nemylėt. Tas, nuo kurio širdies vartų raktą turiu tik aš. ;**
Aš negaliu įsivaizduoti gyvenimo be Tavo meilės.;*
Myliu tą, kurio balsas mano drugelius pilve varo iš proto. Širdį - sukutena, paskui stipriai suspaudžia iš meilės Tau, o protą taip susuka, kad pamirštu viską. Viską viską pamirštu, nes esi tik Tu. Tik tave aš taip gerai pažįstu ir iki širdies gelmių myliu. ♥
Tu tik būk tas, kurio man niekas nepakeis. Ir aš būsiu ta, kuri tau pakeis visas. ;*
Jei gyvenimai susideda iš minčių, tai tu - mano gyvenimas.
Su tavimi nuskrisčiau net oro balionu į pasaulio kraštą
Nes tu esi ta laimė, kurią galiu apkabinti abiem rankom. ♥
Papildyta:
Tikra draugė - tu jai skambini naktį ir praneši, kad įsimylėjai. Ji kimiu balsu pasako: - "Miegok!" ir padeda ragelį. Po to perskambina ir sako: "Atidaryk man duris. Tik tyliai, aš su buteliu"
Papildyta:
Kita svajonių pusė kartais būna juoda.
Myliu Tave labai. Labai labai labai. Kaip iki mėnulio ir atgal.♥
Tavo apkabinimas sušildo net pačią šalčiausią žiemos dieną. Ir viskas tik todėl, kad beprotiškai Tave myliu. ♥ *
tu esi tas, kurio man beprotiškai reikia visur ir visada. tu tas, kurio neįmanoma nemylėt. Tas, nuo kurio širdies vartų raktą turiu tik aš. ;**
Aš negaliu įsivaizduoti gyvenimo be Tavo meilės.;*
Myliu tą, kurio balsas mano drugelius pilve varo iš proto. Širdį - sukutena, paskui stipriai suspaudžia iš meilės Tau, o protą taip susuka, kad pamirštu viską. Viską viską pamirštu, nes esi tik Tu. Tik tave aš taip gerai pažįstu ir iki širdies gelmių myliu. ♥
Tu tik būk tas, kurio man niekas nepakeis. Ir aš būsiu ta, kuri tau pakeis visas. ;*
Jei gyvenimai susideda iš minčių, tai tu - mano gyvenimas.
Su tavimi nuskrisčiau net oro balionu į pasaulio kraštą
Nes tu esi ta laimė, kurią galiu apkabinti abiem rankom. ♥
Papildyta:
Tikra draugė - tu jai skambini naktį ir praneši, kad įsimylėjai. Ji kimiu balsu pasako: - "Miegok!" ir padeda ragelį. Po to perskambina ir sako: "Atidaryk man duris. Tik tyliai, aš su buteliu"

Papildyta:
Kita svajonių pusė kartais būna juoda.
Bus žiaurių žodžių, kurie įstengs tave pravirkdyti. Ir bus giedančių žodžių, kurie apšvies tau širdį.
Jei žmona iš tiesų būtų ko nors verta, ir Dievas ją turėtų.
Vedybos suteikia galimybe dviese spręsti problemas, kurių niekada neturėtum vienas.
Pinigų man užteks visam gyvenimui, tik aišku jeigu nesugalvosiu ko nors nusipirkti.
Sunku rasti merginą, pakankamai patrauklią, kad ji patiktu tau, ir pakankamai kvailą kad tu patiktum jai.

Vedybos suteikia galimybe dviese spręsti problemas, kurių niekada neturėtum vienas.
Pinigų man užteks visam gyvenimui, tik aišku jeigu nesugalvosiu ko nors nusipirkti.
Sunku rasti merginą, pakankamai patrauklią, kad ji patiktu tau, ir pakankamai kvailą kad tu patiktum jai.
Niekada nebūna per vėlu, tik būna pasibaigęs laikas..
Šikam draugam į dūšias, siunčiam atlikt gamtinių reikalų, kišam pagalius į ratus, spjaudom ir gaunam atgal. Ir ką? Toks gyvenimas.

Šikam draugam į dūšias, siunčiam atlikt gamtinių reikalų, kišam pagalius į ratus, spjaudom ir gaunam atgal. Ir ką? Toks gyvenimas.

QUOTE(devolesa @ 2011 12 13, 20:31)
Kai pilve skraido drugeliai, o širdy atsidaro varteliai, kai kvėpuoji jausmu, o ne oru, kai miegot arba valgyt nenori, kai akys juokias nors tyli, tavo šypsena sako - aš myliu... ;*
Tikru tikriausia tiesa

Mano ilgesys turi vardą.
*
Iš tiesų laimingi esam tuomet, kai žiūrėdami į krentančią žvaigždę tiesiog grožimės vaizdu, nes nežinome, kokį norą sugalvoti..
*
Visi turi teisę į skėtį,
Į savo širdies plakimą.
Visi turi teisę mylėti
Aistringai ir be praradimų,
Visi turi teisę į saulę,
Į debesis, miegą, vyną,
Į savo paties apgaulę,
Į savo paties neigimą,
Į pilną stiklinę pieno,
Į mažą kvailą šuniuką
(Tačiau nesakyt jis mano"
Tik švelniai glostyt kailiuką).
Visi turi teisę žaisti
Ir jei patinka - švepluoti.
Visi turi teisę geisti
Ir apie tai negalvoti.
Visi turi teisę kartą
Išbėgt basi į lietų,
Per šaltį pamiršti paltą
Ir kojines sukeisti vietom.
Dar turi teisę sapnuoti,
Kad skrenda arba krinta.
Visi turi teisę bijoti,
Netgi kai tai nerimta.
Visi turi teisę į tėtį,
Mamą ir tikrą draugą.
Visi turi teisę liūdėti
Ir garsiai verkti, kai skauda.
Save, pasaulį ir Dievą
Visi turi teisę kurti.
Laikyti per speigą žiemą
Rankoj vaiko rankutę.
Visi turi teisę į žodį,
Jausmą ir prisiminimą.
Visi turi teisę svajoti
Ir juoktis kada juokas ima
Ir teisę viską iškęsti
Dėl truputėlio teisybės.
Visi turi teisę tęsti
Šį sąrašą lig begalybės...
*
Meilė-kai protas stebi visa tai, po to kelis kartus bando įsiterpti. Galop atsidūsta ir išeina...
Papildyta:
Reikia ne svajoti, o būti svajone..
*
Iš tiesų laimingi esam tuomet, kai žiūrėdami į krentančią žvaigždę tiesiog grožimės vaizdu, nes nežinome, kokį norą sugalvoti..
*
Visi turi teisę į skėtį,
Į savo širdies plakimą.
Visi turi teisę mylėti
Aistringai ir be praradimų,
Visi turi teisę į saulę,
Į debesis, miegą, vyną,
Į savo paties apgaulę,
Į savo paties neigimą,
Į pilną stiklinę pieno,
Į mažą kvailą šuniuką
(Tačiau nesakyt jis mano"
Tik švelniai glostyt kailiuką).
Visi turi teisę žaisti
Ir jei patinka - švepluoti.
Visi turi teisę geisti
Ir apie tai negalvoti.
Visi turi teisę kartą
Išbėgt basi į lietų,
Per šaltį pamiršti paltą
Ir kojines sukeisti vietom.
Dar turi teisę sapnuoti,
Kad skrenda arba krinta.
Visi turi teisę bijoti,
Netgi kai tai nerimta.
Visi turi teisę į tėtį,
Mamą ir tikrą draugą.
Visi turi teisę liūdėti
Ir garsiai verkti, kai skauda.
Save, pasaulį ir Dievą
Visi turi teisę kurti.
Laikyti per speigą žiemą
Rankoj vaiko rankutę.
Visi turi teisę į žodį,
Jausmą ir prisiminimą.
Visi turi teisę svajoti
Ir juoktis kada juokas ima
Ir teisę viską iškęsti
Dėl truputėlio teisybės.
Visi turi teisę tęsti
Šį sąrašą lig begalybės...
*
Meilė-kai protas stebi visa tai, po to kelis kartus bando įsiterpti. Galop atsidūsta ir išeina...
Papildyta:
Reikia ne svajoti, o būti svajone..
* Labiausiai skauda tada, kai verki tyliai.
* Pradėti gyvenimą nuo nulio lengva. Daug sunkiau pradėti gyvenimą iš minuso.
* Aš visada prisimenu, kaip tu į mane tada žiūrėjai..
* Tinkamas žmogus yra tas, su kuriuo gali realizuoti visus savo norus, o ne atsiriboti nuo jų.
* Nėra jokio deimanto, kuris spindėtu taip, kaip įsimylėjusi moteris
* Žmonės keičiasi. Ir dažniausiai tampa tais, kuriais sakė niekada nebus
* Penki žingsniai iki laimės: 1 - Surasti vyrą, kuriam patinka namų ruoša. 2 - Surasti vyrą, kuris gali prajuokinti. 3 - surasti vyrą su geru uždarbiu. 4 - surasti vyrą gerą meilužį. 5 - Padaryti taip, kad jie niekada nesusitiktų.
* Vienodai svarbūs abu dalykai: laiku sugriebti ir laiku paleisti.
* MEILE yra įmanoma po draugystės. DRAUGYSTĖ neįmanoma po meiles.... nes juk medicina dirba prieš mirti...ne po jos.....
* Durniai iš nelaimingos meilės žudosi. Protingi rašo poezijas. O patys protingiausi neįsimyli.
* Draugai girdi tai, ką tu kalbi. Geriausi draugai išgirsta ir tai, ko nepasakei.
* Pradėti gyvenimą nuo nulio lengva. Daug sunkiau pradėti gyvenimą iš minuso.
* Aš visada prisimenu, kaip tu į mane tada žiūrėjai..
* Tinkamas žmogus yra tas, su kuriuo gali realizuoti visus savo norus, o ne atsiriboti nuo jų.
* Nėra jokio deimanto, kuris spindėtu taip, kaip įsimylėjusi moteris
* Žmonės keičiasi. Ir dažniausiai tampa tais, kuriais sakė niekada nebus
* Penki žingsniai iki laimės: 1 - Surasti vyrą, kuriam patinka namų ruoša. 2 - Surasti vyrą, kuris gali prajuokinti. 3 - surasti vyrą su geru uždarbiu. 4 - surasti vyrą gerą meilužį. 5 - Padaryti taip, kad jie niekada nesusitiktų.

* Vienodai svarbūs abu dalykai: laiku sugriebti ir laiku paleisti.
* MEILE yra įmanoma po draugystės. DRAUGYSTĖ neįmanoma po meiles.... nes juk medicina dirba prieš mirti...ne po jos.....
* Durniai iš nelaimingos meilės žudosi. Protingi rašo poezijas. O patys protingiausi neįsimyli.
* Draugai girdi tai, ką tu kalbi. Geriausi draugai išgirsta ir tai, ko nepasakei.
QUOTE(plyta @ 2011 12 13, 20:34)
Pinigai, jūs esat tokie išdavikai! Pasivaikščiot išeinam kartu, o namo tai visada grįžtu viena.
QUOTE(VELI @ 2011 12 14, 09:14)

Kvailiai pastebi vien žmonių klaidas ir nekreipia dėmesio į gerąsias jų savybes. Jie panašūs į muses, kurios nori tūpti vien ant karščiuojančios kūno dalies. Abul Faradžas Baras Ėbrėjus
,, Ar tu žinai ką reiškia Ilgesys? Bemiegės naktys, ašaros ant skruostų .. Slenki gyvenimu, lyg sužeistas karys, o šitaip noris , kad kas nors paguostų... Ar tu žinai, ką reiškia Beprasmybė? Tai sudužusios viltys, upės be krantų .. Norėtum, kad kas suteiktų tau ramybę, tačiau praeina žmones nuosavu keliu .. Ar tu žinai, kaip kartais norisi mylėti? Tą žmogų vieną rodos amžinai ... Tačiau svajoms tenka nusidėti, nors ir nenori, tačiau puikiai tai žinai .. ''