Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos, gražios, pamokančios

Tie, kurie atvyksta į jūsų gyvenimo istoriją ir sutepa jūsų puslapius, neturi teisės užimti jūsų vietos. Tiesiog išplėškite juos.
Jeigu norisi džiūgauti, tai kam laukti? Švęsk dabar!
Daryk šiandien tai, ko nenori kiti, rytoj gyvensi taip, kaip kiti negali.
Aš esu tokia mergina, kuri juokiasi iš savo klaidų - todėl atleisk man, jeigu juoksiuos žiūrėdama į tave smile.gif
Širdis - ne muziejus, ji pasikabina tik vieną paveikslą.
Atsakyti
QUOTE(ugnisa @ 2011 12 18, 16:59)
Širdis - ne muziejus, ji pasikabina tik vieną paveikslą.

Stipriai pasakyta ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Teisybė, mintimis žinom visi, bet žinoti mintimis yra viena, o žinoti širdimi - visai kas kita. /Susanna Tamaro/
Atsakyti

Daryk, kas tau prie širdies, ką veikdamas jautiesi laimingas, nesvarbu, kad lipdai tik sniego gniūžtes, bandai kuo ilgiau išbūti po vandeniu, rėki iš visų plaučių ar meistriškai valdai plaukų džiovintuvą. Svarbiausia, kad pačiam patiktų...
Atsakyti
QUOTE(gyvenu gerai @ 2011 12 18, 23:28)
Daryk, kas tau prie širdies, ką veikdamas jautiesi laimingas, nesvarbu, kad lipdai tik sniego gniūžtes, bandai kuo ilgiau išbūti po vandeniu, rėki iš visų plaučių ar meistriškai valdai plaukų džiovintuvą. Svarbiausia, kad pačiam patiktų...

good.gif
Atsakyti
gal zinot kokiu minciu apie mirti.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutca @ 2011 12 19, 19:18)
gal zinot kokiu minciu apie mirti.. unsure.gif

"Jei nebūtų mirties, gyvenimas mums neatrodytų toks gražus."(Nikolajus Gogolis)

"Jeigu negali išsigelbėti nuo mirties, bent mirk garbingai." (Ezopas)

"Mirtis baisi, bet dar baisiau būtų suvokti, kad gyvensi amžinai ir niekada nemirsi." (Antonas Čechovas)
Atsakyti
Dirbk lyg ne už pinigus, šok - tarsi niekas Tavęs nematytų ir mylėk taip, lyg niekada nebūtum kentėjęs. Mark Twain
Atsakyti
Hemingvėjus "Geriau mirti stačiam negu gyventi klūpant"
Atsakyti
~Žmonės susimauna ir prikrečia kvailysčių, bet tai nereiškia, kad jie blogi. Jie tiesiog žmonės.

~Už kvailus noru baudžiama jų išsipildymu.

~Iš dingo iš akių, dings ir iš širdies.

~Tikra draugystė- tavo skausmas mano širdy.

~Visi klysta, todėl ant pieštukų yra trintukai.

~Bijok laimingų, jeigu jų yra, nes jiem nereikia nei dangaus, nei meilės. J.Marcinkevičius "Mažvydas".
Atsakyti
Aš neieškau lengvų kelių. Turiu žemėlapį.
Atsakyti
Tam ir protas, kad pasiektum tai, ko nori. - F. Dostojevskis
Atsakyti