Ir taip pasiilgau ramaus vakaro su puodeliu kavos, su šiltu žmogumi pašonėjė arba vienumoje. Nes kartais per daug nusibosta tas blaškymasis tarp žmonių ir nepastovus šurmulys viduje.
Ne visos audros nuoskaudas palieka Po jų sušvinta mėlynas dangus
Kai pas tave ateis laimė tu tikrai pastebėsi
Ir kai jinai ateis nepaleisk jos pasiūlyk jei kėdę ir paprašyk, kad pasiliktų
Ką vikšras vadina pasaulio pabaiga, biologas vadina drugeliu

Bjaurus žodis yra ATSIPRAŠAU.Jo niekad niekas nemokės ištarti iš širdies...nes tie, kurie tai moka, nesielgia taip, kad tektų jį tarti...
QUOTE(liūtuke @ 2011 12 21, 20:27)
Bjaurus žodis yra ATSIPRAŠAU.Jo niekad niekas nemokės ištarti iš širdies...nes tie, kurie tai moka, nesielgia taip, kad tektų jį tarti...
Labai teisingi zodziai

Mane nuolat persekioja protingos mintys, bet dažniausiai man pavyksta nuo jų pabėgti.
QUOTE(Urielė @ 2011 12 23, 09:11)
Kiekviena Dievo dovana yra kartu ir išbandymas. Taip pat ir atvirkščiai. (Marie-Dominique Philippe)
lb teisinga,pasiskolinsiu.
Kai turi KAM gyventi, gali ištverti bet kokį KAIP. Ničė
Aš esu gyvenimo menininkas, o mano kūrinys yra pats gyvenimas.
/Suzuki/
/Suzuki/
Ir taip pasiilgau ramaus vakaro su puodeliu kavos, su šiltu žmogumi pašonėjė arba vienumoje. Nes kartais per daug nusibosta tas blaškymasis tarp žmonių ir nepastovus šurmulys viduje.
Labai gera mintis...
Labai gera mintis...
Tam, kuris nuovokus, pakaks ir vieno žodžio. Tam, kuris iš tiesų į nieką nekreipia dėmesio, neužteks ir tūkstančio paaiškinimų. - Hadžis Bektašas
merginos, gal kuri turi graziu citatu apie svajones, ju issipildyma?pasidalinkit 
Papildyta:
Kartais tyla yra geriausia daina. Kartais sustoti yra geriausias žingsnis.

Papildyta:
Kartais tyla yra geriausia daina. Kartais sustoti yra geriausias žingsnis.