Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos, gražios, pamokančios

Ir taip pasiilgau ramaus vakaro su puodeliu kavos, su šiltu žmogumi pašonėjė arba vienumoje. Nes kartais per daug nusibosta tas blaškymasis tarp žmonių ir nepastovus šurmulys viduje.

Ne visos audros nuoskaudas palieka – Po jų sušvinta mėlynas dangus…

Kai pas tave ateis laimė tu tikrai pastebėsi… Ir kai jinai ateis nepaleisk jos pasiūlyk jei kėdę ir paprašyk, kad pasiliktų…
Atsakyti
Ką vikšras vadina pasaulio pabaiga, biologas vadina drugeliu
mirksiukas.gif
Atsakyti
Bjaurus žodis yra ATSIPRAŠAU.Jo niekad niekas nemokės ištarti iš širdies...nes tie, kurie tai moka, nesielgia taip, kad tektų jį tarti...
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2011 12 21, 20:27)
Bjaurus žodis yra ATSIPRAŠAU.Jo niekad niekas nemokės ištarti iš širdies...nes tie, kurie tai moka, nesielgia taip, kad tektų jį tarti...

Labai teisingi zodziai smile.gif
Atsakyti
Mane nuolat persekioja protingos mintys, bet dažniausiai man pavyksta nuo jų pabėgti.
Atsakyti
Kiekviena Dievo dovana yra kartu ir išbandymas. Taip pat ir atvirkščiai. (Marie-Dominique Philippe)
Atsakyti
QUOTE(Urielė @ 2011 12 23, 09:11)
Kiekviena Dievo dovana yra kartu ir išbandymas. Taip pat ir atvirkščiai. (Marie-Dominique Philippe)

lb teisinga,pasiskolinsiu.
Atsakyti
Kai turi KAM gyventi, gali ištverti bet kokį KAIP. Ničė
Atsakyti
Aš esu gyvenimo menininkas, o mano kūrinys yra pats gyvenimas.
/Suzuki/
Atsakyti
Ir taip pasiilgau ramaus vakaro su puodeliu kavos, su šiltu žmogumi pašonėjė arba vienumoje. Nes kartais per daug nusibosta tas blaškymasis tarp žmonių ir nepastovus šurmulys viduje.

Labai gera mintis...
Atsakyti
Tam, kuris nuovokus, pakaks ir vieno žodžio. Tam, kuris iš tiesų į nieką nekreipia dėmesio, neužteks ir tūkstančio paaiškinimų. - Hadžis Bektašas
Atsakyti
merginos, gal kuri turi graziu citatu apie svajones, ju issipildyma?pasidalinkit 4u.gif
Papildyta:
Kartais tyla yra geriausia daina. Kartais sustoti yra geriausias žingsnis.
Atsakyti