Įkraunama...
Įkraunama...

ROMA

QUOTE(Pumpuraitė @ 2011 06 21, 12:39)
Sveikos visos smile.gif

norėjau paklausti, galbūt negražu taip lįsti ir klausinėti apie finansus, bet kiek iš viso išleidot pinigėlių būdami Italijoje (nesvarbu kur, ar Romoje ar kitame mieste), įskaitant lėktuvo bilietus, nakvynę ir panašiai?

Apie 3000 Lt/4 žmonės (2 suaugę, 8 ir 14 metų vaikai)/3 dienos. Roma bėgte, Neapolis (Vezuvijus, Pompėja). Su viskuo, įskaičiuojant net benziną iki Vilniaus ir mašinos stovėjimą Vilniaus aerouosto stotelėj.
Atsakyti
QUOTE(Pumpuraitė @ 2011 06 21, 12:39)
Sveikos visos smile.gif

norėjau paklausti, galbūt negražu taip lįsti ir klausinėti apie finansus, bet kiek iš viso išleidot pinigėlių būdami Italijoje (nesvarbu kur, ar Romoje ar kitame mieste), įskaitant lėktuvo bilietus, nakvynę ir panašiai?

šiandien gryžau wub.gif išleidau 1600 kažkur viena - valgėm, ką norėjom, suknelė įeina biggrin.gif , bilietai, nakvynės trys B&B smile.gif Pažadu įspūdžius ir foto įdėt vėliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2011 06 21, 21:33)
Man Roma tikėjimo nepridėjo... Nebent gal kaip kam. Musulmonų ten sočiai, nes babajai - tai tikriausiai musulmonai? biggrin.gif

Bendrai pala, kokio tikėjimo? bigsmile.gif

Man irgi... netgi sakyciau atvirksciai...
O sv. Petro bazilika kazkodel paliko slegianti ispudi... Kas joje patiko, tai Berninio angelas (baznycios lobiu muziejuje, kuris yra bazilikoje)...

Kas del finansu, tai mums galutine suma isejo 3800/3 zmones, 4 naktys Romoje, tame tarpe ir kelione i Neapoli (Vezuvijus, Pompeja).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulia: 22 birželio 2011 - 07:35
QUOTE(Pumpuraitė @ 2011 06 21, 22:27)
Et, nuostabių vaizdų Jūsų akys matė. et et et  smile.gif  kada nors, kada nors ir aš juos pamatysiu. Truputį taupymo ir tuomet Roma.....

drinks_cheers.gif

aš su kūdikiu, 2000 lt:
1000 lt aviabilietas (prieš 3m.),
1000 išlaidos 10-čiai dienų: pampersai ir kt. reikmės kūdikiui. Ėjau į visus muziejus, kur tik norėjau. Maistui l.taupiau.
Nakvynė per svetingumo klubą.
Atsakyti
QUOTE(Pumpuraitė @ 2011 06 22, 08:40)
Ten juk Italija, tikėjimo tvirtovė. Nesvarbu kokio. Tie pastatai turi suteikti dvasingumo žvelgiant į gyvenimą  smile.gif

o aš maniau, kad tikėjimas (KAŽKUO, kiekvienam pagal moralę, principus ar tiesiog poreikius) yra/nėra žmoguje mastau.gif negi tikėjimas gali 'ateiti' tik esant šiuo atveju Romoje?
man pačiai tikėjimo nei atėmė nei pridėjo. tiesiog tos masės žmonių bazilikoje..nėra galimybės kažkur tyliai ramiai kamputyje pabti tik su savimi.. kalbant šia tema, man kur kas labiau patiko visos aplankytos mažos, mielos, be proto jaukios bažnytėlės įvairiuose mažuose IT miesteliuose, kaimeliuose..va ten tikrai 'kažką tokio radau;, ta vidinė ramybė, neina žodžiais apsakyti tokių dalykų.
O patys Romos pastatai, likę griuvėsiai, istorinės vietos - didingos (man), daug 'sakančios', įdomios, įsimintinos ir t.t. bet tikrai nesuteikiančios dvasingumo biggrin.gif
Atsakyti
Norejau pasiklausti del iejimo i Vatikana? ar tikrai negalima su kelius dengianciais sortais ir uzdaresnemis maikutemis? ax.gif Butinos kelnes?
isskrendam jau ryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darbininke @ 2011 07 13, 10:25)
Norejau pasiklausti del iejimo i Vatikana? ar tikrai negalima su kelius dengianciais sortais ir uzdaresnemis maikutemis? ax.gif Butinos kelnes?

M?
Buvau su sijonuku.. maikute..
Atsakyti
QUOTE(darbininke @ 2011 07 13, 11:25)

man regis su bridzais praleidzia...
mano sijonas buvo apie kelius, tai truputi pasitempiau zemyn praeidama ir praleido:)
Atsakyti
Ar radot BUFFET RESTAURANT savo kelyje? Gal kur valget? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darbininke @ 2011 07 13, 10:25)

Buvau su bridzis, truputi zemiau keliu, tai nieko nesikabinejo, geriausia ilgom kelnem ar sijonu/suknele, ten tokiu dauguma, tuomet jokiu problemu:) 4u.gif
Atsakyti
Su trumpais sortais, sijonais, maikelem be petnesu tikrai nepraeisit.. draugė skarą pirko, nes šortai buvo per trumpi 4u.gif
Sijonas žemiau kelių tikrai tiks, bridžai irgi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 15 liepos 2011 - 19:23
QUOTE(Margout @ 2011 07 14, 11:45)
Ar radot BUFFET RESTAURANT savo kelyje? Gal kur valget? smile.gif

Labas, sia savaite lankiausi Romoje, radau ji (buvo minetas anksciau sioje temoje prie Piazza del Popolo aikstes), taciau pavalgyt nepavyko, nes susibankrotines ir uzsidares, uzmeciau aki pro langeli i jo vidu, tai nezinau ar buciau ten valges, nes vaizdelis tai ot toks ir is vidaus ir is isores... smile.gif
Atsakyti