Įkraunama...
Įkraunama...

ROMA

radau kisenini vadova bet biski senesniu metu klaipedos simonaitytes bibliotekoj. liko dar 4kazkur. taigi klaipedietes prasom paskubeti jis netoks kaip tas naujas bet geriau kazkoks negu nieko. tiesa skaitykloje yra ir ta knyga uz 150 ir naujas kiseninis.

dar norejau paklausti is kur i TIVOLI vaziuoja autobusai. ar vaziuoja is termini.kazkuri forumiete rase kad vaziavo is ponte mamolo stoteles(b linija) kazin is termini nevaziuoja????ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 07 27, 08:19)
Ne ne, ne apie ta dideli vadova kalbejau, yra toks kelioniu vadovas kiseninis, irgi tos pacios leidyklos leistas, jis apie 20Lt kainuoja tik, ten yra zemelapis susilankstantis ir pagrindine info smile.gif

As nusipirkau angliska kisenini, man labai patiko.
QUOTE(vikiukstis @ 2011 07 27, 09:06)
radau kisenini vadova bet biski senesniu metu klaipedos simonaitytes bibliotekoj. dar norejau paklausti is kur i TIVOLI vaziuoja autobusai. ar vaziuoja is termini.kazkuri forumiete rase kad vaziavo is ponte mamolo stoteles(b linija) kazin is termini nevaziuoja????ir kokia kaina?

I tivoli reikia vaziuoti iki mamolo stoteles (zymiai greiciau, net jei ir vaziuoja is termini autobusas), o tada persesti i melynaji autobusa.

Bet as jau esu sakius, kad rinkciausi traukini is termini, nes laiko susitaupys be galo daug. Mes tikrai ilgai vaziavom autiku, gatves siauras, transporto labai daug, keliai vingiuoti, i kalna.. Laiko turint - smagu, nors mes vaziavom kartu su 3 vaikinu vagiu grupele.. Akivaizdziai matesi.. Tai su baime sedejau... Ne kokia ten liaudis, ne kokia, kaip ir ju autobusu sedymes.. Iki siol atsimenu, kaip nesmagu sestis biggrin.gif
Atsakyti
katik ziurejau yra is termini traukinys i tivoli tik kainos neraso. bet gal kas zino ka reiskia . cia raso prie isvykimo.tai is kur tie isvykimai?????
ROMA VE RO prEN
ROMA te
ROMA VE
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2011 07 27, 11:08)
katik ziurejau yra is termini traukinys i tivoli tik kainos neraso. bet gal kas zino ka reiskia . cia raso prie isvykimo.tai is kur tie isvykimai?????
ROMA VE RO prEN
ROMA te
ROMA VE

Tai juk rasiau, kad yra, pati maciau, kainos apie 2-3 eurus, kazkas panasaus g.gif
Ir vaziuoja jie daznai.
Atsakyti
ROMA VE RO prEN
ROMA te
ROMA VE
o ka sitie reiskia ???cia buvo parasyta prie isvykimo.ir ar pirkti bilieta iskarto i abi puses???

o jei vaziuojant su melynu autobusu kaip su bilietais kur pirkti ar ponte mamolo stoteleje.ir ar toli atvykus i tivoli tos vilos????ir dar klausimas grizus po vilu kur ieskoti tu melynu autobusu kad parveztu atgal.ar lengva rasti nes dar grizus ir bilietukus reikesi kazkur gauti.suprantu kad toms kurios laisvai angliskai sneka nera taip baisu vietoj pasiklausi ir eini bet kai anglu nelabai moku norisi pries kelione viska zinoti. blush2.gif doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2011 07 27, 11:50)
ROMA VE RO prEN

Niekaip nesuprantu, kam vaziuoti su metro, tada autiku... maltis, laika gaisti, jei yra greiti, patogus pigus traukiniai... na niekaip nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
pirmiau reik isiaiskinti ka sitie reiskia:
ROMA VE RO prEN
ROMA te
ROMA VE
ir kai bus viskas aisku tada ir ziuresim is kur vyksim ir su kuo. blush2.gif ar tie zodeliai ir reiskia kad vyskta is termini stoties??????????????? ar cia traukinio stotele ar kas man dar daug neaiskumu. suprantu kad toms kurios buvo atrodo viskas labai paprasta, gal grizus ir man taip atrodys.o kolkas prasau tik man tuos neaiskumus padeti isiaikinti. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2011 07 27, 19:28)
pirmiau reik isiaiskinti ka sitie reiskia:
ROMA VE RO prEN
ROMA te
ROMA VE
ir kai bus viskas aisku tada ir ziuresim is kur vyksim ir su kuo. blush2.gif ar tie zodeliai ir reiskia kad vyskta is termini stoties??????????????? ar cia traukinio stotele ar kas man dar daug neaiskumu. suprantu kad toms kurios buvo atrodo viskas labai paprasta, gal grizus ir man taip atrodys.o kolkas prasau tik man tuos neaiskumus padeti isiaikinti. mirksiukas.gif  4u.gif

Nuorodą duok, negi dabar ieškot...
Stotelės čia. Iš kur išvažiuoja. Roma yra RO, TE yra Termini, TB - Tiburtino gal, nežinau kas ten per stotelė VE - Vittorio Emanuele gal...
Atsakyti
trenitalia

va nuorodele tik dabar jau meta maziau tu raideliu prie isvikimo stoteles.
Atsakyti
Nu taigi jau paaiškinau pereitoj žinutėj biggrin.gif RO TE yra Roma Termini... Kas tas raudonas, nežinau, spėju - kažkas, per ką važiuoja. Nežinau, per ką galima.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Skaitau ir zaviuosi jusu patirtais ispudziais. Va ir mes su vyru varom si savaitgali ispudziu prisirinkt. Tik vat man atsirado toks klausimas - gal kuri patart galesit - skrendam su Ryanair ir skydis atgal bus anksti ryte. Kazkaip is pradziu pamastem kad neverta pasksutiniai nakciai imt viesbucio. Bet dabar jau pradejau abejot. Gal kuriai teko tokiu laiku grizinet ir ka jus daret ? Labai busiu dekinga uz atsakyma, nes maza to kad suka vidurius del to kad nesusigaudau dar ka ten apziuret reiks doh.gif - tai dar ir del grizimo atgal pergyvent pradejau. blink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiedra @ 2011 07 28, 09:09)
Sveikos merginos  4u.gif

Skaitau ir zaviuosi jusu patirtais ispudziais.  Va ir mes su vyru varom si savaitgali ispudziu prisirinkt. Tik vat man atsirado toks klausimas - gal kuri patart galesit - skrendam su Ryanair ir skydis atgal bus anksti ryte. Kazkaip is pradziu pamastem kad neverta pasksutiniai nakciai imt viesbucio. Bet dabar jau pradejau abejot. Gal kuriai teko tokiu laiku grizinet ir ka jus daret ? Labai busiu dekinga uz atsakyma, nes maza to kad suka vidurius del to kad nesusigaudau dar ka ten apziuret reiks  doh.gif  - tai dar ir del grizimo atgal pergyvent pradejau.  blink.gif  4u.gif

Dėl įspūdžių tai tu paskaitinėk kur man Savūnė temos vidury rašė, ką apeit... Nu esmė - Trevi fontanas ir Panteonas, o toliau jau kur spjausi, ten žymus objektas laugh.gif

Dėl viešbučio paskutinei nakčiai - tai jei kokią 4tą ryto reik išvažiuot iš jo - gal ir tikrai neverta? Geriau pablūdint - ten viskas apšviesta... Esam blūdinę iki kokios pirmos nakties - tai viskas normaliai, veiksmas vyksta. Toliau nežinau, ir iki kada metro veikia, nebeatsimenu - pasigooglink, bet svarbiausia gi iki kada taksi rasti galima, kad iki aerouosto nuvežtų - o šiaip daugumoj normalių miestų jų galima rasti kiaurą parą mastau.gif Kaune galima, tai gal Romoj juo labiau? biggrin.gif

Termini stoty mačiau miegančių ant staliuko kavinėj - ir niekas nieko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 liepos 2011 - 08:23