Įkraunama...
Įkraunama...

ROMA

QUOTE(Rasskee @ 2011 09 06, 08:11)
Nesenai gryzau is Romos. Buvau sitiek prisiplanavus, tiek vilciu turejau daug pamatyt, o gavosi snipstas. Nu niekaip per 4 dienas nesugebejom suprasti ju transporto sistemos. Metro mums nelabai tiko, tad teko vazinetis autobusais. Jau tokios nesamoningos sistemos niekur nemaciau, stoteliu tokiu pat pavadinimu po kelias, tvarkarasciu nera, lauki ir nezinai ar isvis atvaziuos koks autobusas. O mes gyvenome dar kempinge, toliau uz miesto, tai iki jo nuvaziuoti isvis problema pasirodo... Niekaip nesuprantu, lyg ir "visi keliai veda i Roma", bet man ten visiskai neaisku buvo ir labai daug laiko sugaisom butent ieskodami autobusu:(

o kodel jums metro netiko, mes kai buvo tai man visai patiko ir greita ir patogu, prie pat lankytinu vietu
Atsakyti
QUOTE(rasa195 @ 2011 09 06, 23:22)
o kodel jums metro netiko, mes kai buvo tai man visai patiko ir greita ir patogu, prie pat  lankytinu vietu

Rase, kad nebuvo salia ju. Metro juk dvi linijos. O jie dar uz Romos gyveno.
Atsakyti
Laba diena, turiu klausimus, jeigu galite - padekite ir atsakykite i juos smile.gif

1. Gal zinote, kur internete galima is anskto nusipirkti bilietus i Kolizieju ir Angelo pili (cia tam atvejui, jei iki spalio pabaigos prekyboje neatsirastu RomaPass'u).

2. Kaip manote, ar galima i viena diena sujungti isvykas i Tivoli vilas ir apsilankyma kokiame nors miestelyje prie juros (kolkas labiausiai linkxtu ties Anzio)? Ar visgi geriau aplankyti sias vietas skirtingomis dienomis?

Dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire_blue @ 2011 09 19, 18:11)
Laba diena, turiu  klausimus, jeigu galite - padekite ir atsakykite i juos smile.gif

1. Gal zinote, kur internete galima is anskto nusipirkti bilietus i Kolizieju ir Angelo pili (cia tam atvejui, jei iki spalio pabaigos prekyboje neatsirastu RomaPass'u).

2. Kaip manote, ar galima i viena diena sujungti isvykas i Tivoli vilas ir apsilankyma kokiame nors miestelyje prie juros (kolkas labiausiai linkxtu ties Anzio)? Ar visgi geriau aplankyti sias vietas skirtingomis dienomis?

Dekoju smile.gif

o geras, Roma pass nėra. neseniai visai dar pirkau...

manau nepavyks, nes kažkurioje temoje skaičiau kad tris vilas per dieną lėkdami vos spėjo, kai šiaip sakoma dvi vilos per dieną.
Atsakyti
Sveiki,
užsiplanavom kelionę į Romą, ale viešbučių kainos tai oi nedžiugina.. doh.gif Gal kas esat buvę Villa Lituania? Kaip ten kas ir po kiek? biggrin.gif Neveikia jų internetinis puslapis kažkodėl, į e-mailą atsakymo negaunu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2011 10 03, 10:18)
Sveiki,
užsiplanavom kelionę į Romą, ale viešbučių kainos tai oi nedžiugina..  doh.gif  Gal kas esat buvę Villa Lituania? Kaip ten kas ir po kiek?  biggrin.gif  Neveikia jų internetinis puslapis kažkodėl, į e-mailą atsakymo negaunu..  verysad.gif

As apsistojusi buvau per: http://www.airbnb.com/ Miesto paciame centre ir tikrai pigiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire_blue @ 2011 09 19, 19:11)

Nepavyks, nes net ne pakeliui. O ir vilos yra 4. Po dvieju jau buni nusikales. O ir iki juros kelio galas.
QUOTE(powerpuff @ 2011 10 03, 10:18)
Sveiki,
užsiplanavom kelionę į Romą, ale viešbučių kainos tai oi nedžiugina..  doh.gif  Gal kas esat buvę Villa Lituania? Kaip ten kas ir po kiek?  biggrin.gif  Neveikia jų internetinis puslapis kažkodėl, į e-mailą atsakymo negaunu..  verysad.gif

As tai esu gavus is ju el. laiska, bet nerandu to emailo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egluskis @ 2011 10 03, 11:50)
As apsistojusi buvau per: http://www.airbnb.com/  Miesto paciame centre ir tikrai pigiai.  mirksiukas.gif

Geras puslapiukas bigsmile.gif O kaip ten su rezervavaimais ir apmokėjimais? Čia žmonės savo butus nuomoja kaip supratau. Kuriam jūs buvot? Galima plačiau?

QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 10 03, 11:54)
As tai esu gavus is ju el. laiska, bet nerandu to emailo unsure.gif

Gavau jau, nebereikia, ačiū 4u.gif Neturi laisvų vietų kada mum reikia, o ir šiaip, 90 eurų dvievietis, noriu pigiau biggrin.gif Rezervavau per booking Šitą viešbutį tai 60 eurų už naktį. Rezervavimo atšaukimas nemokamas tai paėmiau, kad iš bėdos būtų ir žiūrinėju Egluskio puslapį dabar.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2011 10 03, 12:39)
Geras puslapiukas  bigsmile.gif  O kaip ten su rezervavaimais ir apmokėjimais? Čia žmonės savo butus nuomoja kaip supratau. Kuriam jūs buvot? Galima plačiau?
Gavau jau, nebereikia, ačiū  4u.gif  Neturi laisvų vietų kada mum reikia, o ir šiaip, 90 eurų dvievietis, noriu pigiau  biggrin.gif  Rezervavau per booking Šitą viešbutį tai 60 eurų už naktį. Rezervavimo atšaukimas nemokamas tai paėmiau, kad iš bėdos būtų ir žiūrinėju Egluskio puslapį dabar.

tam puslalyje www.airbab.com, reikia patiems zmonems parasyti ir pasiteirauti ar pinigai is karto pavedimu ar atvaziavus susimoketi. Tai kartais taip susitariu, kartais kitaip. Ir reikia paklausti kas ieina i kaina - pusryciai, patalyne, ranksluosciai, duso reikmenys ir pan.?
Man patinka pas zmones, nes daug pigiau + idomu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
aha, tik pakartosiu čia seniau išsakytą mintį, kad Termini rajone gyvent tikrai neįdomu, nu koks įdomumas stoties rajone. geriau jau arčiau centro, arčiau Navonos, campo el fiori ir pan, arba "užupyje" - trastevere, nors iš ten kiek tolėliau iki stoties nusigaut, bet vakare iškart į pramogas išlendi.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2011 10 06, 16:37)
Dėl įdomumo tai tikiu, bet kadangi jau apie 4 ryto teks atsirioglint kažkaip į tą stotį tai ir ieškaus aplinkui.

Mes gyvenom netoli (sąlyginai), tai atėjom peškom, nes taxi išsikviesti nesugebėjau gun_bandana.gif pralaukus 4 min kol atsilaisvins operatorius, tik spėjau pasakyt SPEAK ENGLISH, ir jie padėjo ragelį blink.gif svolačiai
Tarp kitko, Romoje yra ir naktiniai autobusai, o kai ateisit į Teravision stotelę, bėkit į kavinę paimti kortelės BOARDING CARD, nes autobuse yra ribotas vietų skaičius, ir netilpę važiuos sekančiu reisu- 4,50, jis į oro uostą atvažiuoja 15 min vėliau, laiko pakanka, bet nervai... doh.gif
Atsakyti
Reikia patarimo iš žinančių, kaip nusipirkti bilietą į Neapolį, jei stotis, kaip čia kažkas rašė, užsidaro 12 valandą, o atsidaro 6 ar 7. Mes į Romą atskrendame vakare iš Rygos, o Termini pasieksime tik apie vidurnaktį, kai jau nebedirbs turbūt. Pirmas traukinukas į Neapolį prieš 6 val, kai stotis vis dar nedirbs. Tai ką daryti? Ir kur randasi tie automatai, iš kurių galima bilietą iškrapštyti be gyvų žmonių pagalbos? Jiems darbo laikas gal neaktualus, bet ar jie irgi užrakinti pačioje stotyje nelieka?
Atsakyti