QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 13, 15:41)
Tanga, o tu jautei
uzkietejusius vidurius?

Negaliu nurimt, taip snd issiaudrinau del tu
suminkstejusiu viduriu, kad negaliu nustot verkt

, siaip is optiomisciu esu, bet jau matau visai pavaziavo man nervai
Man iš pradžių viskas normaliai su tais viduriais buvo, bet likus porai dienų iki HCG taip pasileido, kad dvi dienas iš namų nėjau. Jau galvojau, roto virusą pasigavau

Vėliau supratau, kad čia nuo streso. Padirbau su savimi, nusiraminau, raminamųjų arbatų pagėriau ir viskas stojo į savo vėžes. Paprastai prieš mmm visada užkietėdavo, o šįsyk buvo visiškai normalūs ir po teigiamo rezultato problemų nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 13, 16:07)
merginos, crinone tik pas savo gydytoją galima įsigyti ? ar pvz nuėjus į VK, parduotų man?
neišeina važiuoti į LV, tai gaunasi, kad trūksta man jo.
Kažin, ar jie turi VK? Jei ką aš turiu 4 atliekamus, o ketvirtadienį į LV važiuoju, galėčiau tau parvežti. Tik gal tu pasiskambink Baibai ir pasakyk, kad man parduotų tavo vaistukus.
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 13, 17:53)
as ir noreciau i jusu sarasiuka

si menesi 1 IVF
Sveika prisijungusi. Neužsibūk ir po pirmo bandymo keliauk pas mus
Susisiek su Warwara per asmeninę žinutę, ji pasakys, kokių duomenų reikia ir įtrauks į sąrašėlį. Sėkmės!
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 11 13, 17:14)
Ir nuo kito pirmadienio jau pradedu savo 5 savaiciu antibijotiku dieta, tuo paciu dar humiros du ukolus, tai jau veiksmas arteja, nauji tyrimai arteja

O dar kita savaite i ligonine tartis del sekancio IVF, po to gale lapkricio su ligonines vaisingumo klinikos vadu aptarsiu problemas, zodziu kol kas daug triuksmo ir kalbu
Planas

O kai planas geras, tai ir rezultatas negali nuvilti