Įkraunama...
Įkraunama...

Downton Abbey

As vis dar nerandu 4 sezono kaledines serijos blush2.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2014 01 13, 15:30)
Kiek seriju yra 4tame sezone, ir ar bus 5tas?

dabar ziuriu sio savaitgalio serijas lietuviskai, tai esu sukresta, kad Ana isprievartavo  blink.gif  unsure.gif  verysad.gif

Yra 8 serijos + Kaledine. Tai is viso 9

QUOTE(delfinarija @ 2014 01 13, 16:10)
As vis dar nerandu  4 sezono kaledines serijos  blush2.gif  newyear.gif

Kol kas tik angliskai.
Atsakyti
Rudeni bus 5 sezonas. Data kol kas neaiski.

Ta scena buvo sukrecianti, nieko tokio ten neparodo, o kiek emociju sukele. Cia gi senas geras Downton, tokie dalykai ten neturetu vykt, bet vyksta unsure.gif

Atsakyti
Labai įdomus serialas, labai laukiu 5 sezono.
Atsakyti
Man tai kazkaip ''smagiausiai'' ziurejosi serialas kol Matthew pasipirso Lady Mary. Iki to ir siuzetas idomus ir intrigele siokia tokia buvo, ir faini ''apsisaudymai'' tarp Matthew ir Mary smile.gif. Na o po Matthew mirties prasidejo eilinis muilas. Na bet laukiu to 5 sezono smile.gif is inercijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2014 01 24, 00:18)
Man tai kazkaip ''smagiausiai'' ziurejosi serialas kol Matthew pasipirso Lady Mary. Iki to ir siuzetas idomus ir intrigele siokia tokia buvo, ir faini ''apsisaudymai'' tarp Matthew ir Mary smile.gif. Na o po Matthew mirties prasidejo eilinis muilas. Na bet laukiu to 5 sezono smile.gif is inercijos smile.gif

aš mačiau iki Mery vestuvių ir šiek tiek toliau,o šiandien įsijungiu -ji jau našlė ir jau jai asistuoja kažkoks...Kodėl mirė Metju?
Atsakyti
Ivyko nelaimingas atsitikimas kelyje tuojau po vaiko gimimo sad.gif

Man tai ne kiek nesuprastejo serialas. Visas 4 sezonas buvo labai auksto lygio.
Atsakyti
m
QUOTE(abiga @ 2014 01 26, 18:06)
Ivyko nelaimingas atsitikimas kelyje tuojau po vaiko gimimo sad.gif

Man tai ne kiek nesuprastejo serialas. Visas 4 sezonas buvo labai auksto lygio.

drinks_cheers.gif ,man irgi....tris sezonus žiūrėjau ruskai, o,kai pradėjp 8 kanal pabaigsiu čia
Atsakyti
Kas žino, ar per Tv8 visus sezonus parodė?
Atsakyti
Man atrodo, kad vieno sezono neparodė dar, bet lyg jis dar kuriamas buvo/yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 05 13, 17:24)
Kas žino, ar per Tv8 visus sezonus parodė?

Parode 4, o 5 sezonas tik rudeni bus
Atsakyti
pradėjau žiūrėti Dauntono abatiją per TV3 ir tvarkingai žiūriu tik savaitgaliais. Vienas dalykas šiek tiek erzina - nesikeičianti Deizė biggrin.gif metai eina, o ji vis tokia pati. iš esmės kaip ir visi tarnai, ponų mados keičiasi.
Atsakyti